Witam.
Jak tam Ci idzie dietkowanie? Ja sama się zastanawiam nad dietą Dukana i chyba za jakiś czas na nią przejdę
Gratuluje kilograma mniej![]()
Witam.
Jak tam Ci idzie dietkowanie? Ja sama się zastanawiam nad dietą Dukana i chyba za jakiś czas na nią przejdę
Gratuluje kilograma mniej![]()
Witam!
To do dietki przyłaczam się i ja... Jestem juz w II fazie, rozpoczęłam 16 września i ubyło mi coś koło 2 kg. Zostało jeszcze mnóstwo tych nieszczęsnych kg, ale wytrwam.
Pozdrawiam i miłego "dukanowania" zyczę.
Hmmm, trzeci dzień fazy uderzeniowej, mam 2 kg na minusie, ale dziś odczułam coś na ksztalt zawrotów głowy, czy to normalne? Może to wynika z szoku dla organizmu albo ze zrzucenia tak szybko 2 kilogramów??? Ktoś wie coś na ten temat?
Czesc Dziewczyny! Chcialam sie dolaczyc, tylko ze startuje w poniedzialek. Moge sie przylaczyc??? A moze ktos sie znajdzie na poniedzialkowy start ze mna???
---------- Wiadomość dodana o 19:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:16 ----------
Z tego co pamietam, to przez 4 lub 3 dni moze tak byc. Ale szybko waga Ci spada!!! Tez tak chce![]()
Nerwowośc pewnie jest spowodowana szokiem organizmu? albo może okresem.
Jutro będzie na pewno lepiej ^^
A ja się przeziębiłam ...![]()
głowa boli i czuję się tak "niewyraźnie" xD
teraz pozostaje mi herbatka, kocyk i repetytorium maturalne z polskiego xD
Grubasko95 odzywaj sieBoje sie ze nam watek umiera
![]()
Witaj Myli !!!!!!
a na poniedzialek 28 wrzesnia ktos sie znajdzie ?
Dobrego dnia dziewczyny
Przepraszam za milczenie ;/ Dzisiaj jestem piaty dzień fazy uderzeniowej i waga stoi! Jak mi te 2 kg zeszło przez pierwsze 2 dni, tak teraz nicNadal okresu nie mam (mam nieregularne, więc to normalne) i żyję nadzieją, że to sprawka tego, że mam dostać okres, stąd brak wyników
((
Oczywiście nie poddam się, ale liczyłam na spektakularne wyniki, w końcu to faza, w której się najwięcej zrzuca
Jestem troszkę przygnebiona
---------- Wiadomość dodana o 08:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:40 ----------
To zaczęłyśmy razemNo i trudno mi nie porównać Twoich wyników do moich ;/