Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 228

Wątek: Chcę zgubić 32 kg

agnieszkajulia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Chcę zgubić 32 kg

i tak jestesmy piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! pamietajmy o tym, a jak sie komus nie podoba niech sie nie patrzy!!!!!
    ja juz dzis po cwiczeniach, zaliczylam swoje...

balbinko, nie biegam ale robie brzuszki, przysiady, cwiczenia na bioderka, ramiona, na skakanke czekam az mi przysla, nie bede skakala tak typowo łup, łup... ale bardziej takim rowerykiem; raz jedna noga raz druga... aby sobie krzywdy nie zrobic...

pozdrawiam was, trzymajcie sie swoich postanowien, trzymam kciuki

cel I 99
    chce wazyc 80

Awatar balbina777
    balbina777 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    białogard

Cześć dziewczyny
    Miło, że mogę tu zwami popisać Dziś u mnie zaczyna się chyba chudnięcie bo na wadze 0,1 mniej ja tak mam, że kilka dni waga stoi a później spada No i od 3 dni jem serniczek - cudowne to jest że mogę jeść ciasto i chudnąć.
    A przepis bardzo proszę

Moja wersja serniczka
    6 jaj
    1,5 opakowania twarogu (ok 0,8 kg) z netto O% lub innego do 3% tłuszczu
    4 łyżki ksylitolu lub wedle uznania słodziku w proszku
    budyń waniliowy
    1/2 szkl. mleka
    aromat waniliowy

(białka ubić - odstawić, żółtka z cukrem miksujemy dodajemy później twaróg i pozostałe składniki , miksować jak masa jest ładna jednolita to łyżką dodajemy ubite białka i wymieszać, piec ok 60min w temp. 175, na mniejszej blaszce chyba 25/25 cm.). Na taką prostokątną blaszkę to radzę ok 1,5kg twarogu bo w przeciwnym wypadku wyjdzie bardzo cienki ten sernik.

---------- Wiadomość dodana o 17:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:11 ----------

Taki sernik najlepiej mi wychodzi, bo trochę go zmodyfikowałam w pierwszej wersji było, że trzeba dodać ugotowany budyń ale jak tak zrobiłam to sernik strasznie opadł. Niektórzy dodają trochę sernixa ale ja nie dodaję bo mi bez tego cudnie wyrasta. sernik jest taki puszysty i dosyć mokry ale długo stoi w lodówce ja taką porcję jem ok 4 dni

---------- Wiadomość dodana o 17:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:23 ----------

a jak nie macie takich blaszek to można też w keksówkach piec, do formy wlewamy tak ok na wysokość 2/3 formy i nie bójcie się że wypłynie, ładnie powinien wyrosnąć ponad formę ale nie wyleje się.
    START 22.01.2014r.

Marg75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

serniczek sama bym zjadła
    przepis sobie zostawię i może za tydzień zrobię, bo póki co mam piekarnik zepsuty i muszę zamówić grzałkę

a dzisiaj robiłam w parowarze gołąbki light, czyli z mięskiem z piersi indyka, ryżem i cebulą, no i oczywiście kapustą średnio 100 gram ma tylko 63 kcal, do tego sosik pomidorowy też wersja light
    w sumie cały obiadek to jakieś 250 kcal a można się najeść
    początek zmagań: 10.05.2007 przerwa na dzidziusia : XI.2007 - VII.2008
    waga startowa 111,70 kg max waga w życiu 115,00 kg (2007 rok) mój cel: 65 kg (osiągnięty 18.06.2010)

Awatar oliweczkas
    oliweczkas jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kielce
    Wpisy na blogu
    3

Witaj, jeśli można to ja też chętnie pokibicuję
    Oliwia, mama Zuzanny i Błażeja, żona Darka.
    Dzielnie walczę o lepsze jutro

Awatar nigdywiecejpa
    nigdywiecejpa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Krakow

Angry Odp: Chcę zgubić 32 kg

Witam serdecznie...ja też chcę schudnąc...niestety więcej niz te 32,bo ok 50echhh
    tak więc czytając i czytąjac wasze posty postanowilam do Was dolączyc(mam nadzieję że przygarniecie kropka''hhehe no dobra kropę)
    Prawda jest taka że się zaniedbałam i już nie mogę patrzec na tego hipopotama w lustrze!!!

Pozdrawiam Was wszystkie
    ps.od 3 dni nie jadlam chlebapierwsze male kroczki

Awatar balbina777
    Mieszka w
    białogard

Marg75 podsunęłaś mi właśnie fany pomysł z tymi gołąbkami spróbuję jutro zrobić ale przerobię je na wersję Dukana. Zrobię z odrobiną otrąb owsianych i warzywa + mięso i zawinę w kapustę - myślę że będą fajne. Ja ryżu ani kasz nie jadam więc nie dodam.

---------- Wiadomość dodana o 19:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:44 ----------

nigdywięcejpa - a jaką chcesz dietę stosować? Ja już różne przerabiałam i zawsze tyłam i teraz zaczęłam dietę proteinową Dukana i naprawdę mi odpowiada mogę jeść i chudnę no i ja jestem bardziej mięsożerna więc nie narzekam :P

---------- Wiadomość dodana o 20:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:48 ----------

Marg75 jestem pod wrażeniem twoich osiągnięć - GRATULACJE i powiedz jak ty to zrobiłaś 44kg mniej
    Moja największa waga to też była 115kg później chudłam i tyłam ale już nie do 115 ale blisko byłam
    START 22.01.2014r.

Jagusia78 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Marzenko, no 3 na 3 to jeszcze znosne, ale pozniej jak sie trafily 2 na 2 to ciezko wrocic do dluzszych . Ja wiele pewnie zrzucic nie zdaze, mezus wraca za 2 tygodnie, ale moze troche lepiej bede sie czuc i zejde z setki .
    Balbinko dziekuje za przepis . Ale sie przyznam ze kompletnie nie znam tej diety .

Tym razem po walkach z dieta kapusciana, kopenhaska i 1000kcal udalam sie do dietetyka, licze ze jak bedzie mnie ktos kontrolowal to jakos latwiej bedzie zawziasc mi sie w sobie .
    Dzis po zakupach, od jutra zaczynam, ale co najgorsze to pewnie przybieram bo w ostatnich dniach jem jakby na zapas to czego bedzie mi najbardziej brakowalo .

Witam nowe kolezanki . Pozdrawiam wszystkich i milego wieczorku .

marzena32 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Smile Odp: Chcę zgubić 32 kg

Witam moje nowe koleżaneczki
    Jagusia78-znam to uczucie jedzenia na zapas przed rozpoczęciem diety, ja zawsze robiłam tak samo. Kilka dni przed startem żarłam bez opamiętania. A potem post.

Przerobiłam naprawdę wiele diet. najlepsze rezultaty osiągnęłam jakieś 8 lat temu - schudłam wtedy przez 3 miesiące 23 kg. Efekt był niesamowity, ale nie polecam nikomu tej metody. Była to słynna dieta Cambridge. Szybko się chudnie, ale jo-jo jest niezłe-fakt, że nie przytyłam całe 23 kg, ale 15 na pewno. Jest to męcząca dieta i wg mnie cholernie niezdrowa. Po niej nabawiłam się ogromnych problemów z żołądkiem i mega zaparć. Potem próbowałam kopenhaskiej-masakra, jakiejś jajecznej, jogurtowej, makaronowej i innych dziwnych rzeczy. Potem odchudzałam się z pomocą dietetyka. I to chwaliłam sobie-dyscyplina to jest to. Ale troszkę mnie to znudziło i postanowiłam popróbować z ducanem.

balbinko dziękujemy za przepis na serniczek i prosimy o inne fajne przepisy, bo bynajmniej ja jestem ciemnawa w tej kwestii.

Dziewczynki, które pochudły tak ładnie prosimy o zdradzenie nam tajemnicy swojego sukcesu.

Witam kolejne nowe koleżanki w naszym gronie.

Chciałabym, abyśmy "zakumplowały się " na tym forum, rozmawiały o wszystkim no i wspierały się nawzajem i dopingowały.

Pozdrawiam Was wszystkie

aaaa zapomniałabym
    dziś dzień czwarty i zjedzone:
    -serek wiejski light-tradycyjnie
    -gotowane żołądeczki drobiowe w sosiku z jogurtu i ziół-mniam mniam
    -deserek zebra, który znalazłam na forum-pychotka
    -jajko na mleku smażone
    no i dużo picia

agnieszkajulia jest nieaktywny Znany na forum

czesc kobitki, wczoraj sie nie dalam jadlam to co w planie.

sluchajcie jade dzis z rodzinka na grilla do rodzicow. czy zamiast obiadu moge zjesc jedna kielbaske? czy raczej zapomniec o tym?co myslicie?

---------- Wiadomość dodana o 07:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:02 ----------

witam nowe kolezanki, smialo piszcie o swoich zmaganiach i problemach, to bedziemy sie wspieraly

---------- Wiadomość dodana o 07:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:03 ----------

aha, mam straszne zakwasy,cos strasznego... najgorzej jak wstaje i siadam... o masakro!!!
    z tymi zakwasami ciezej mi jest cwiczyc ale to chyba przejdzie z czasem co nie?

cel I 99
    chce wazyc 80

Awatar balbina777
    Mieszka w
    białogard

Cześć dziewczyny u mnie euforia 1,1 kg mniej na wadze niż wczoraj rano
    A co do kiełbaski na grillu to nie radzę ale to nie znaczy, że masz nie jeść ja ostatnio grillowałam pierś z kurczaka w folijce z warzywkami i bez folii i szaszłyki sobie drobiowe zrobiłam i po wekendzie było mniej na wadze ale kiełbaskę odradzam
    START 22.01.2014r.

Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów