Co wątek to smaczniejsze rarytasy pojawiają się
Może trzeba by było zorganizować dietetyczne party?![]()
Co wątek to smaczniejsze rarytasy pojawiają się
Może trzeba by było zorganizować dietetyczne party?![]()
ja jestem zatylko gdzie by się tu spotkać ... chyba w czwartym wymiarze żeby blisko było
![]()
No cóż, zorganizujmy wirtualne tańce, hulanki i swawole![]()
Taaak! I będą latynosi
czas na podsumowanie dnia:
śń : 3 ruloniki z chudej szynki z serkiem wiejskim i pomidorem
ob : 2 klopsiki w sosie z cukini
pod: 2łyżki otrąb z łyżką jog. naturalnego + porcja deseru
kol : 2 klopsiki w sosie z cukini
i taką mam ochote jeszcze na jedną porcję tego deseruchyba się skuszę...
a z ćwiczeń : 50min na rowerku stacjonarnym [10km]
trochę brzuszków i takich tam![]()
Pomyśl, ile kalorii zgubimy na takiej imprezce
A do tego gorący Latynosi.. mniam, mniam... dodatkowy tłuszczyk się wytopi
Dzionek pięknie przebiegł, to jakaś nagroda się należy. Może być nawet mały deser![]()
Margo o, tak! latynosi lepsi niż jogging hihih
Policzyłam że porcja takiego deseru to ok.100kcal. To całkiem nieźle
Ale zamiast po niego , poszłam po ocet jabłkowy. Nalałam na łyżkę , wzięłam myślałam że mi gardło wypali! No to rozcieńczyłam , ale wcale lepszy nie jest! Ohyda!
Nie , to jest zły sposób na jelita.
Brr.
Idę odreagować w wannie. Brrrrr ocet! A potem będzie deser![]()
Nie cierpię octu jabłkowego... bleeee
Miłego odmaczania![]()
Bo tego octu się nie pije tak po prostu, tylko rozcieńcza z miodemAle wiem, że nie każdy jest w stanie ścierpieć ten ocet
Smaczne rzeczy jadasz, a u mnie dzisiaj nudny do bólu pieczony kurczak.
Bazuję tylko na kurczaku, jeśli chodzi o mięso. Diete mam urozmaiconą, dietetyczka się postarała
Zresztą co jakiś czas modyfikuje ją, obniża kaloryczność i wprowadza zmiany w menu.
Kasiu , polecam ten deserek chyba,że panicznie boisz się Danioużyj innego waniliowego w zamian.
A z tym octem to trzeba było tak mówić od razu!A ja to na żywca, paskudztwo łooooo fuj.
Margo no ja praktycznie tez bazuje na kurczaku - wołowiny nie lubię, wieprzowiny nie wolno , czasem jem chudą pieczona szynkę z wieprza. No i tyle by tego było
Jutro na obiad chyba będzie pseudo gyrosnie mogę się doczekać
Wstawiłam mój przepis na pianke do dukanowych przepisów i zostałam z góry na dół okrzyczana o cukier w Danio. łolaboga!
Zamiast drzeć mordkę, za przeproszeniem , można sobie zastąpić zwykłym homo i tez będzie jak ktoś tak strasznie boi się tych 5g węgli! Ugh. Ja tu z dobrego serca , a tu takie reakcje.
No ale - życie.
Muszę dopaść w lidlu ten serek waniliowy bez tłuszczu tylko psikus bo w moim lidlu go nie ma. o.
a kiedyś był.
i wyeliminować Danio.