Komentarze na Blogu

1. Awatar tardiska
    • |
    • kotwica
    gratuluję padnięcia miłego na kolano! och te okazje potrafią zgubić człowieka i nasze brzuszki
  2. Awatar banika
    • |
    • kotwica
    eeeeeeeeeeeeeejj Moda, takie ładne spadki na początek??
    Piękno !!!
    Najważniejsze to widzieć efekty i mieć dużą motywację !
    Będzie dobrze i Kochanie nie rozpamiętuj już tego co było, każdy ma za sobą małe porażki, ale mocni są Ci,którzy się z nich podnoszą i to właśnie jesteśmy MY )))

Powodzeniaaa!!! :*
  3. Awatar factorytka
    • |
    • kotwica
    Zycze powodzenia! Nic tak nie mobilizuje jak ten jeden jedyny dzień w życiu !
  4. Awatar tardiska
    • |
    • kotwica
    ale cudownie Ta faza jest jeszcze dla mnie w krainie snów. W takim tempie zacznę może za 26 dni hm... Jak teraz na to patrzę, to niedługo Gratuluję wytrwałości. Już czuję zapach tego żółtego serka na kanapce mmmmmmm
  5. Awatar zosienka33
    • |
    • kotwica
    Szalona dziewczyno jestes ,trzymaj sie dietki nie ulegaj pokusom a bedzie dobrze :::::
  6. Awatar fatass3
    • |
    • kotwica
    dasz rade!
    ja sobie na wyjezdzie pozwolilam na male drineczki tu i owdzie
    pamietaj jednak ze lepiej wypic
    gin z tonikiem light (55kcal)
    albo wodeczke z cola 0 (60kcal)
    niz duze piwo czy lampke wina (220kcal)

xxx
  7. Awatar ewcyk1712
    • |
    • kotwica
    A ja zastanawiam się jak przetrwam swój urlop który już za kilka dni. Będę co prawda na proteinach z warzywkami ale i tak się boję. No i piwko tęż by się chętnie wypiło w końcu oczekiwany urlop. Boję sie bo jak tu przetrwać
  8. Awatar mar70
    • |
    • kotwica
    kciuki sąąąąą i to tak mocno zaciśnięte że aż bolą

Dla Ciebie wszystko!

Bierzcie przykład z fatass dukanki i dukani !
    Widać, że można? Widać !

Brawa dla Fat!
    : ))))
  9. Awatar paniam
    • |
    • kotwica
    Cudownie! U mnie też wreszcie drgnęło, więc razem z Tobą skaczę do góry z radości( haha tylko że ty masz 20 kilo słoninki mniej niż ja) Gratulacje!
  10. Awatar mar70
    • |
    • kotwica
    huhuuuu :*
    Cieszę się razem z Tobą!! hiiihi
    Braaaawo!!!!! Baaardzo gratulujęęę!!!!
    I trzymam kciuki, Ty wiesz
  11. Awatar fatass3
    • |
    • kotwica
    Hej dzieki serdecze za zyczenia! mam nadzieje ze sie spelnia (zwlaszcza ten fragment o odchudzaniu)

xxx
  12. Awatar mar70
    • |
    • kotwica
    Hej! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!
    Ażeby Ci się tak wiodło z odchudzaniem jak do tej pory , i żeby do końca było to dla Ciebie przyjemnością !! ))
    Życzę miłego i smacznego świętowania
  13. Awatar fatass3
    • |
    • kotwica
    kochane jestescie!
    dziekuje za uspokojenie mojego sumienia!
    odstawiam dukanowe slodycze poki co i mam nadzieje ze na fazie P zaobserwuje spadek!

z cwiczen nie zamierzam rezygnowac
  14. Awatar katemaj
    • |
    • kotwica
    ćwicz dalej to naprawdę działa fakt przybywa troszeczkę na wadze ale sama zobaczysz po ubraniach potem spadną też kilogramy trzymam kciuki
  15. Awatar paniam
    • |
    • kotwica
    Ta dieta tak ma. Nie denerwuj się, ćwicz dalej! Wiesz no nie sądzę że po jednym dniu ćwiczeń urósł ci kilogram mięśni, ale wiesz mnie po pierwszym basenie też przybyło. Może zakwasy? Z resztą babski organizm jest tak skonstruowany, że hormony raz zatrzymują wodę , innym razem odwadniają nas. Jedno jest pewne, żeby przytyć trzeba zjeśc nadprogramowo 7000 kcal. Ręczę że nie zjadasz tyle nawet w 3 dni. czyli to woda. Na dni zwątpienia, skoków wagi polecam centymetr- jak nie przybywa, znaczy jest ok, a często waga rośnie a centymetrów mniej. Innym powodem może być problem z kibelkiem. Nie wiem czy u ciebie już się pojawił, ale jak nie , to uprzedzam, że będzie , i wtedy też może trochę waga podskoczyć.
  16. Awatar fatass3
    • |
    • kotwica
    dzieki za ostrzezenie! poki co ciesze sie na sama mysl o dyni i salacie... jak glupia normalnie... ale nie wykluczone ze mi sie faktycznie odwidzi
  17. Awatar paniam
    • |
    • kotwica
    Nie wiem jak to będzie wyglądało u Ciebie, ale ręczę ci , że już 3 dnia będziesz miała ochotę zostawić warzywa i wrócić na proteinki. Słowo daję, że bardzo często nie mam ochoty wymyślać , co by tu zjeść. Proteiny są prostsze, wiadomo, bez względu na to czy zjem je w postaci pieczonej, gotowanej czy surowej waga powinna spadać. Ty dopiero zaczynasz na dobre dietę , znudzenie jeszcze daleko!
  18. Awatar fatass3
    • |
    • kotwica
    Dziekuje serdecznie za Wasze komentarze
    Paniam - ulzylo mi bardzo z ta sola i dzieki Tobie zjadlam wczoraj pyszna (troszke posolona) piers z indyka... od razu mi bardziej smakowalo
  19. Awatar nelcia4
    • |
    • kotwica
    Trzymam kciuki !! Ja też dopiero zaczynam. Musimy dać radę, trzymam kciuki za Ciebie. Pozdrawiam
  20. Awatar paniam
    • |
    • kotwica
    No nie przesadzaj z tym niesoleniem. na Dukanie jestem od pół roku i mięso, ryby warzywa czy czasem twarożek solę. No może mniej niż zwykle, ale nie wyobrażam sobie niesolonego jedzenia.
    Przecież Dukan dopuszcza nawet wędzone ryby a one są zawsze strasznie słone. Najwyżej troszkę zatrzymasz wodę, ale to przeważnie nie ma większego wpływu na spalanie tłuszczu- waga stoi a wymiary lecą w dół.