To mój 5 dzień diety. Trzymam się dobrze, motywacja jest - a to najważniejszeCzuję sie bardzo dobrze.
Niestety moja waga cały czas stoi...Myślicie, że ma to jakiś związek z miesiączką, która pojawiła się wczoraj?
Trzymajcie się dietowiczki!
To mój 5 dzień diety. Trzymam się dobrze, motywacja jest - a to najważniejszeCzuję sie bardzo dobrze.
Niestety moja waga cały czas stoi...Myślicie, że ma to jakiś związek z miesiączką, która pojawiła się wczoraj?
Trzymajcie się dietowiczki!
Witam ja dzis 2gi dzien dietki i co dziwne o 1kg mniej woda schodzi ciekawa jestem jak bedzie dalej a powiem ,ze jak widze wage w dół to bardziej sie motywuje ...... jem 4 posilki tak jak jest napisane 3 podstawowe i jeden wiecej pomiedzy 2jabłuszka myśle ze tym nie zaszkodze diecie .... trzymam kciuki za Nas i pozdrawiam...
Moje Drogie,
dzisiaj mój 6 dzień diety Dąbrowskiej. Rano wskoczyłam na wagę i pokazała -1,4kg! Jestem PRZESZCZĘŚLIWA. W dodatku noc przespałam jak nigdy. Nawet nie wiem, kiedy zasnęłam.
Najlepsze jest to, że mama zrobiła ciasto a ja nawet go nie spróbowałam. To jest mój mały sukces, biorąc pod uwagę, że jestem uzależniona od słodyczy.
Buziaki :*
Gazelaaa, gratuluję, ja się nie ważę, boję się, że jak zobaczę, iż waga stoi, to się załamię, u mnie wolniutko idzie. Zważę się za tydzień. Miłej niedzieli, smacznego jabłuszka i marchewki;-)
@ knasiaczek:
ja na początku bylam strasznie rozczarowana, gdy dzien w dzień waga pokazywała te 65kg. Ale nie poddawałam się, bo wiedziałam, że w końcu coś MUSI się ruszyć, przecież diametralnie zmieniłam sposób odżywiania się.
I wytrwałość opłaciła się. Nawet nie wyobrażasz sobie mojej radości, gdy rano zobaczyłam magiczne 63,5kg!!! :>
Ja dodatkowo robię raz w tygodniu dzień na samych sokach warzywno-owocowych (marchwiowych, jabłkowych, z kiszonej kapusty, z grapefruita).
Miłego dnia i WYTRWAŁOŚCI, bo naprawdę warto!
Witam Wszystkich i na wstępie gratuluje sukcesów!
Mi już minęło 30 dni na W-O i na wadze minus 10 kg jestem mega szczęśliwa
Teraz na tydzień wprowadziłam kasze niewielka ilość a po tygodniu może jakieś inne warzywka i owoce a docelowo dieta ZŻ (zdrowe żywienie wg Dąbrowskiej) bo mam jeszcze dużo do zrzucenia.
![]()
Trzymam za Was kciuki!
@ knasiaczek- może spróbuj warzenia raz w tygodniu tak na pewno zaobserwujesz rezultaty
Pozdrawiam.
witajcie z powrotem!
piękne macie wyniki, wow.
knasiaczek: waż się spokojnie ale z ważeniem nie szalej. nie ma bata, żeby się waga nie ruszyła, bo niby jak by to było możliwe??? będzie ok!
gazelaaa, contenta: fajnie, fajniecontetnta: powodzenia w zż, i się nie daj!!
ja się czuję świetnie i czekam z utęsknieniem aż się u nas zakończą deszcze, bo duet: deszcz+ dieta nie zachęca...
jesteście super! dzięki za słowa otuchy i dobry przykład! Mam pytanie, czy ograniczacie jabłka? Czy jak zjem 3 na dzień, do tego 1 grapefruit- to wpłynie na chudnięcie? To jednak owoce..... Pozdrawam serdecznie!
Witam serdecznie. Jestem w trakcie czytania książki dr Ewy Dąbrowskiej, szczerze zainteresowała mnie dieta warzywno-owocowa i mam zamiar ją zacząć od jutra. Moje pytanie do Was: czy jesteście zadowolone z efektów owej diety (poprawa zdrowia, zmniejszenie wagi)?
Z góry dziękuję za odpowiedź