Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree59Lubią to

Wątek: Tym razem bez jojo !!! - Część 6

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 5

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 4

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Jogusia74 Zobacz posta
    Fajnie ze milo spedzalyscie ostatni :)

Ja dzis chodze i spiewam : Ta ostatnia niedziela .............. :)
    Hehe czyli w dobrym humorze jeseteś ;) ? jak patrze na Twoje włosy to może i są cienkie ale dużo ich masz ;)

Asiu ja jak pracuję do 20, to jak się zbiorę tak 10-15 po, to zdążam tak na 21 i czekam z 10 minut i jest luzik, czas mija mi na dojazdach :)

Ja już po śniadaniu i jem 2 śniadanie w postaci kefiru z konfiturą jagodowa, no taka pyszotka! a do tego takie dietetyczne wafle błonnikowe więc żyć nie umierać ;) a ten kefir, no wspaniały i poniekąd smak dzieciństwa ;)

Dzisiaj waga jak zawsze w dzień po ważeniu pokazała kolejny spadek :D 97,8kg :D no cieszę się jak dziecko a co najlepsze waga firmowa taka ta z podziałką, mimo ze byłam już z 2 h po śniadaniu pokazała równe 97kg... moja Mamujka mówi że ta jej waga od zawsze przekłamuje i to jest intrugujące, ale cóż ważę się już tylko na niej więc z niej spisuję wyniki...

A jak Wam mija niedziela? mi znów w pracy, ale humor lepszy :P
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Ha i to ja zapoczątkowałam kolejną cześc naszego wątku Czyż ten dzień może być piękniejszy

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu to jak ciuchow potrzebujesz to znajdz chwilke dla siebie i pochodz po sklepach, sama przyjemnosc jak juz sie zgubilo tyle kg

Jogusiu widac ze juz zyjesz wyjazdem ach jak tak piszesz o kolacji z corka to juz sie doczekac takich chwil nie moge ze ze swoja bede mogla gdzies wyskoczyc super to musi byc a jak zblizaja takie chwile.

No ja po ciazach tez mam cienkie wlosy ale jak dobrze obciete to i nie widac tego.

Madziu gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eepieknie te Twoje zasady dzialaja i w sumie zadna inna dieta nie jest Ci potrzebna

Koncze czytac ksiazke i w tym tygodniu ja Ci wysle
    Madziulek86 lubi to.
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Essencee Zobacz posta
    Kasiu to jak ciuchow potrzebujesz to znajdz chwilke dla siebie i pochodz po sklepach, sama przyjemnosc jak juz sie zgubilo tyle kg

Jogusiu widac ze juz zyjesz wyjazdem ach jak tak piszesz o kolacji z corka to juz sie doczekac takich chwil nie moge ze ze swoja bede mogla gdzies wyskoczyc super to musi byc a jak zblizaja takie chwile.

No ja po ciazach tez mam cienkie wlosy ale jak dobrze obciete to i nie widac tego.

Madziu gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eepieknie te Twoje zasady dzialaja i w sumie zadna inna dieta nie jest Ci potrzebna

Koncze czytac ksiazke i w tym tygodniu ja Ci wysle
    Och jak ja bym chciała mieć parkę dzieci wiecie... no chciałabym jeszcze córcię mieć i nie wiem czy będziemy mieli jeszcze drugie dziecko, bo czy będzie nas na to stać!?niby jeszcze 2 lata do 30-tki, ale cholera wie co będzie za te 2 lata (wymyśliłam sobie że do 30-tki chciałabym drugie dziecko urodzić :P)...

Asiu daj Boże aby jak najdłużej nie była mi potrzebna konkretna dieta, tylko moje zasady mi wystarczyły i abym nie wracala do słodyczy i napoi gazowanych i reszty

Fakt że ostatnio co dzień jem na śniadanie 2 tosty z chleba tostowego pełnoziarnistego i boję się czy nie przesadzam że tak co dzień, ale jakąś fazę złapałam na te takie zapiekane kanapki, hehe ale w przyszłym tyg muszę chyba coś innego wymyślić...

No dziewczynki cisza, pewnie odpoczywacie sobie, i nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę! Synio dzisiaj chciał ze mną wychodzić, hehe i musiałam go od drzwi odprowadzić i zostawić :/

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Madziu no nie zazdroszczę Ci tych niedziel pracujących, wszyscy domownicy w domu a Ty musisz wstać rano i wyjść :/

Asiu z tym czasem to u mnie najgorzej jest, ale jak będzie jeszcze cieplej to jakoś mi się uda coś wygospodarować a póki co to problemy zdrowotne pojawiły się w rodzinie i na razie to nie wiem jak będzie z czasem i znów mi się wszystkiego odechciewa

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Kasiu trzymam kciuki by się poprawiło z tym zdrowiem w Twojej rodzince i by nie obciążało Ciebie to aż tak...

U mnie jest tak z Babcią od Taty, powinna mieszkać z nami ale nie chce, chce zachować tą niezależność i być u siebie, żeby nikomu nie ciążyć.... ale Tata już kupił nawet mniejsze łóżko z myślą o niej i porządki w pokoiku porobił, zdaje się że będzie na siłę próbował ją uszczęśliwić, bo jedyne czego ona chce to żyć sobie spokojnie u siebie... ale pewnie wynajem osoby do pomocy/opieki będzie kosztował więcej jak sprowadzenie jej do nas na miejsce...

ot taki nam/mi się temat smutny załączył... ale powiem Wam, że Babcia nijak nie byłaby ciężarem, ale wiadomo jak to starsi ludzie patrzą na takie rzeczy...

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Madziu wiesz nigdy nie wiadomo czy druga corcia Ci sie trafi ja tak na synka czekalam a tutaj zaskoczenie hi hi ale ja jestem zdania ze jak jedno sie wychowa to i drugie tez. Nie wyobrazam sobie miec jedno dziecko a czemu to dopiero mozna zobaczyc ile jest pozytywow majac dwoje, takze trzymam kciuki byscie sie zdecydowali

Ach naprawde Madziu musi byc Ci przykro tak w Niedziele isc do pracy a tym bardziej jak sie ma dzieci, ale takie cholerne czasy ze pracuje sie w tedy kiedy sie musi a nie kiedy sie chce :/

A ze starszymi ludzmi tak to juz jest ze nie chca sie czuc ciezarem dla bliskich i wiekszosc tak ma. Moj dziadek tez nigdy nie zgodzil sie isc mieszkac do moich rodzicow i pewnie my bedziemy na starosc tacy sami.

Kasiu trzymam kciuki za zdrowko u was, zeby bylo lepiej, ale pamietaj tez w tym wszystkim o sobie by o siebie tez zadbac.
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

dzięki dziewczynki było naprawdę źle, mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej, padam na twarz, idę spać, jutro się odezwę

Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów