Strona 3 z 51 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 503
Like Tree59Lubią to

Wątek: Tym razem bez jojo !!! - Część 6

Awatar Jogusia74
    Jogusia74 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 5

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Asiu co to jest "zug" i na czym on te zeby polamal?!
    Zug taki barwny korowöd. Niemcy chucznie obchodzä koniec karnawalu, przebierajä sie i z muzykä cale pochody spacerujä glöwnymi ulicami miast Ja zeba to kiedys tictakiem zlamalam

Nie dziwie sie ze sie denerwujesz.
    Cytat Zamieszczone przez Essencee Zobacz posta
    Jogusiu no teraz to juz ciezko te ostatnie dni wysiedziec. A w Piatek wzjezdzasy?
    tak o 18-stej ale ten dzien strasznie szybo zawsze lecie, to bet dzis jeszcze 3 takie dluzäce sie

Wiecie ze odzwyczailam sie od ziemniakow do obiadu, jem tylko miesko i salatke jakäs lub jak dzis szpinak.

Awatar Jogusia74
    Jogusia74 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 6

Przypomnialo mi sie, cos Do domu babci kolezanki ktos sie wkradl, zginelo troche kasy i pare rzeczy, ale nalepsze jest to, ze zlodziej skorzystal z kibelka, zostawil ''niespodzianke'' i nie spuscil wody Zmyslny byl
    Madziulek86 lubi to.

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 5

Hej

No dziś to pospałam co prawda obudziłam sie po 13, ale jeszcze poleniuchowałam do 15
    Tak Asiu, zazwyczaj jak mam luz to czytam ksiązke, lub tak jak wczoraj robie porządek z paznokciami, piłuje maluje hihi
    Madziu racja z tym Twoja chorobą, powinnaś się wygrzać w domu porządnie, wolne mieć, wtedy może by Cię pusciło.

Cytat Zamieszczone przez Jogusia74 Zobacz posta
    Wiecie ze odzwyczailam sie od ziemniakow do obiadu, jem tylko miesko i salatke jakäs lub jak dzis szpinak.
    Mam podobnie, tylko ja sie na kasze przerzuciłam. Juz mama wie, ze jakrobi obiadek to mnie w ziemniakach pod uwage nie bierze. Chyba, ze to frytki:d jakoś nie umiem sobie ich odmówic:/

U nas by się taki korodów przydał...może ludzie by tak smętni nie chodzili

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Madziu tak jak Jogusia napisala zug to wozy z ktorych rzucaja slodycze.

Tak u nas wyglada

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

A synek z mezem pojechali i maly nie chcial slodyczy lapac bo ma w domu he he jak byl maly to mial radoche a teraz juz nie

A zeba nie zeby i na orzechu z raffaello a dentyste jutro bedzie dopiero mial :/

Daj znac co po wizycie bo tez ciekawa jestem

Jogusiu ale jaja z tym zlodziejem. Ludzie to maja tupet co? I ze sie nie bal na posiedzenie dluzsze isc

A ja tez nie jem ziemniakow i dobrze mi z tym, nie tesknie za nimi
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Bella ale fajnie masz z tymi paznokciami, bo mi zawsze brakuje w domu czasu na zrobienie ich a jak juz zaczne to corcia sie obudzi i lakier mi sie rysuje.
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

ja mam delikatnego hopla na punkcie paznokci. Kiedys obgryzałam i mialam takie krotkie kikuty fee, odkąd przestałam to robic strasznie dbam o nie i jestem z nich dumna, bo to chyba jedyne w moim ciele co ładnie wygląda

Error 403 (Forbidden)!!1
    Wow! Zajebista sprawa

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

ja już po treningu, 50 minut dodane do suwaka (uwielbiam to robic i patrzec jak leci do przodu ) teraz ide odpocząc i obejrzec Pierwszą miłość w nagrodę

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu aby do wiosny to i moze choroby sie skonczä. Moj tata lezy w szpitalu z zapaleniem pluc.
    u nas też szpital niestety i też kolorowo nie jest

Kasiu ciesze sie ze spadku duzego gratulki i widzisz jak diete oplaca sie trzymac
    no pewnie że się opłaca, ale nie zawsze się udaje, ale staram się jak mogę, dziś też w 100 % wg planu

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Dzisiaj msm wizyte u endokrynolog i w koncu sie dowiem czegos o wynikach badan :-D
    Madziu i co lekarz powiedział ?? jak Twoje wyniki ocenił ??

Przypomnialo mi sie, cos Do domu babci kolezanki ktos sie wkradl, zginelo troche kasy i pare rzeczy, ale nalepsze jest to, ze zlodziej skorzystal z kibelka, zostawil ''niespodzianke'' i nie spuscil wody Zmyslny byl
    o matko, no to miał pomysł, nie ma co hahahahahahahaha

Cytat Zamieszczone przez BellaB Zobacz posta
    Chyba, ze to frytki:d jakoś nie umiem sobie ich odmówic:/
    no ja też fryteczki uwielbiam, ale nauczyłam się zastępować je swoimi pieczonymi bez tłuszczu, chociaż teraz nie jem ich wcale, żadnych ziemniaków pod żadne postacią, a ja je uwielbiam

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Kochane niepotrzebnie sie martwilam bo zeby byla cukrzyca to wartość na czczo insuliny po 2h musi wzrosnac 10 krotnie o ile dobrze zrozumialam ;-) wiec jestem zdrowa jak ryba a wapn na granicy jeszcze nic nie ozncza, musze ppwtorzyc badania.

Jogusiu Tobie czas do piatku bedzie sie dluzyl a namzleci jak z bicza strzelil ;-)

Kasiu nadal trzymam kciuki za zdrowko w Twojej rodzinie i ciesze sie ze u Ciebie dietka dziala jak trzeba :-)

Bella to super ze wyszlas z obgryzania paznokci i o nie dbasz moj M. niemal 29 lat na karku i nadal obgryza....

Gladiolus jak tam zdrowe odzywianie?

Ja dzisiaj zjadlam tego mojego upragnionego chinczyka i wiecie co? NIE SMAKOWAL MI?! Czulam tylko przesmazony tluszcz i sol, poza tym wydawal sie nie miec smaku.... Makabra ciekawe czy z kebabem za miesiac bedzie to samo :P powoli przestaje mi smakować fast foodowe żarcie i uwazam to za cudowny objaw ;-)
    Bella, Kasiu ja rownie Uwielbiam frytki
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Asiu super sa te pochody! No przydaloby sie w pl cos takiego ale u nas to zaraz bedzie na noc bo dnia wolnego nie zrobia i beda pretensje ze sie cisze zakloca....

A u p. Doktor waga pokazala mi rowne 96kg a w ubraniu bylam tylko specjalnie na czczo :-P ale az milo sie na wage patrzylo :-D
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Strona 3 z 51 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów