Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree24Lubią to

Wątek: ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dalej.."

Mieszany widok

concordia ''Nie ważne ile razy... 29-05-2012, 22:16
Ithil Odp: ''Nie ważne ile razy... 30-05-2012, 05:31
Raiqa85 Odp: ''Nie ważne ile razy... 30-05-2012, 07:09
edyta1990 Odp: ''Nie ważne ile razy... 19-06-2012, 19:45
concordia Odp: ''Nie ważne ile razy... 19-06-2012, 19:49
Ithil Odp: ''Nie ważne ile razy... 19-06-2012, 20:01
Raiqa85 Odp: ''Nie ważne ile razy... 09-07-2012, 21:23
    Awatar concordia
    concordia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

Domyślnie ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dalej.."

Dziewczynki i chłopcy,
    z racji, że 09.06 kończy się akcja "Do lata... szczupłym krokiem będę szła!", wraz z osobami z tamtej grupy wsparcia podjęliśmy decyzję, że dalej chcemy walczyć ze swoimi słabościami w swoim gronie, i nie tylko oczywiście.
    Nowa akcja rozpocznie się 09.06(więc osobom, które przechodzą ze starej akcji przepiszę wagę z zakończenia) a osoby nowe poproszę o podanie wagi początkowej 09.06 i oczywiście celu.
    Będziemy się ważyć co sobotę i co sobotę będziemy również podawać wymiary, także 09.06 poproszę również o podanie wymiarów- talia, pępek, biodra, udo, łydka oraz przećwiczone minuty.
    Wymagania akcji to minimum 100minut ruchu na tydzień albo codziennie 1,5litra wody(będzie osobna rubryka w tabelce na cel i odpowiednio wpisane TAK/NIE). Kto 2x razy pod rząd(2 tygodnie) nie wykona celu, wypada z gry
    Wiecie wszystko?
    Jak nie to pytajcie
    Akcja będzie trwała do 1 września
    Link do tabelki:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]ątek zakładam tak wcześnie, żeby nowe osoby miały czas na oswojenie się z tematem

AKCJĘ ROZPOCZĘŁO 14 DZIEWCZYN
    Ostatnio edytowane przez concordia ; 23-06-2012 o 10:42
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Domyślnie Odp: ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dal

no to ja wskakuje

czyli cel to albo albo czy i jedno i drugie?

Awatar Raiqa85
    Raiqa85 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Southend-on-sea

Domyślnie Odp: ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dal

moja waga nie jest najdokladniejsza, ale pisze sie na to zwlaszcza, ze wymiary tez beda z checia podejme sie obu celow, bo z woda sie niepilnuje, a powinnam a100min na ruch, to wedlug mnie nie jest duzo..tylko wlasnie jak dokladnie z tymi celami bedzie?

Awatar concordia
    Mieszka w
    Zielona Góra

hej dziewczynki
    minimum, to albo-albo no bo niektóre dziewczyny nie mają czasu na ruch. Ale oczywiście fajnie byłoby przestrzegać obu celów, ja mam też taki zamiar
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

edyta1990 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Chojnice

Ja także się na to piszęMyślę , że jest bardziej motywujące i mam nadzieję , że mi się uda , bo czasem trace ten zapał i gubię się w tym wszystkim...

Awatar concordia
    Mieszka w
    Zielona Góra

edyta w takim razie podaj proszę w sobotę swoją aktualną wagę i cel oraz wymiary.
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

biedna concordia... mnie tylko gardło dokucz, ale to taka choroba zawodowa, więc prawie się przyzwyczaiłam ja dziś zaliczyłą 8 min ans + 8 min buns, myślę, że na orbi nie wsiądę, bo za ciepło ;/
    a dziś zjadłam:
    6 x wasa z serkiem i szynką
    musli z jogurtem
    grahamkę z wędzoną rybką
    300 g truskawek
    200 g bobu

ok, 1400 kcal i jestem z siebie dumna

Awatar concordia
    Mieszka w
    Zielona Góra

Ithil no pięknie
    Ja dziś zjadłam:
    Ś: 2 tosty- 500kcal
    2Ś: pół jogurtu nat z musli i truskawkami- 400kcal
    O: ziemniaczki z jogurtem nat+ jeden kotlet mielony+ sałata- 500kcal
    P: truskawki z jogurtem- 300kcal
    K: kisiel - 100kcal

Także z 1800 było... Ale wiecie co, wzięłam tabletkę od wrzodów(miałam wrzody dwunastnicy) i jest lepiej, więc możliwe, że wrzody się odnowiły
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Awatar Raiqa85
    Raiqa85 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Southend-on-sea

Cytat Zamieszczone przez concordia Zobacz posta
    Dziewczynki i chłopcy,
    z racji, że 09.06 kończy się akcja "Do lata... szczupłym krokiem będę szła!", wraz z osobami z tamtej grupy wsparcia podjęliśmy decyzję, że dalej chcemy walczyć ze swoimi słabościami w swoim gronie, i nie tylko oczywiście.
    Nowa akcja rozpocznie się 09.06(więc osobom, które przechodzą ze starej akcji przepiszę wagę z zakończenia) a osoby nowe poproszę o podanie wagi początkowej 09.06 i oczywiście celu.
    Będziemy się ważyć co sobotę i co sobotę będziemy również podawać wymiary, także 09.06 poproszę również o podanie wymiarów- talia, pępek, biodra, udo, łydka oraz przećwiczone minuty.
    Wymagania akcji to minimum 100minut ruchu na tydzień albo codziennie 1,5litra wody(będzie osobna rubryka w tabelce na cel i odpowiednio wpisane TAK/NIE). Kto 2x razy pod rząd(2 tygodnie) nie wykona celu, wypada z gry
    Wiecie wszystko?
    Jak nie to pytajcie
    Akcja będzie trwała do 1 września
    Link do tabelki:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]ątek zakładam tak wcześnie, żeby nowe osoby miały czas na oswojenie się z tematem

AKCJĘ ROZPOCZĘŁO 14 DZIEWCZYN
    najwyrazniej nie rozumiem slowa "ruch"..bardzo mi przykro...

Uprawnienia umieszczania postów