To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Witam wszystkie dziewczyny które zmagają się ze swoimi kilogramami. Postanowiłam założyć ten wątek bo wiem że dużo dziewczyn ćwiczy z Ewką i może będziecie chętne by podzielić się swoimi efektami w gubieniu kg i cm.
Może coś o sobie i moim doświadczeniu z tymi wygibasami:mdr:
Cwicze z Ewką "skalpel" od 1 grudnia, choć moje przymiarki zaczęły się wcześniej ale kończyły sie na przeklinaniu Samej autorki, że wymaga ode mnie rzeczy niemożliwych. W koncu spięłam się w sobie i dzień po dniu szło mi lepiej. Mięśnie drżały na całym ciele, pot sie lał strumieniami ale nie dałam sie:beurk: a gdy zobaczyłam efekty po 2 tygodniach to już w ogóle dostałam powera!!!
Przez miesiąc ćwiczeń zgubiłam łącznie 12,5 cm w tym najwięcej z brzucha bo aż 5 cm!!! i dalej katuje mój kangurzy brzuch po trójce dzieci:whip:
Więc dziewczyny miary w ruch i spinać brzuch!!!!! do roboty!!! a która chce mi towarzyszyć to zapraszam:)
Mamy nowy domek
Mami30 ruszaj cztery litery i bierz sie za skalpel, zło całego dnia wypocisz a nastrój sie poprawi bo będziesz o jeden krok dalej do pięknego ciała, no! raz!!!! dwa!!!! raz!!!! dwa!!
Ostatnio edytowane przez elcia30 ; 29-01-2013 o 20:55
zrobiłam skalpel ale było mi baaardzo ciężko..... zrobiłam całość męcząc się nieziemsko, jestem strasznie osłabiona, a teraz mam już stan podgorączkowy..... drugi raz chora w tym miesiącu, masakra![]()
Ja mam z kolei dobry dzień - Skalpel i Jillian za jednym zamachem![]()
Z tym, że Jillian zakończyłam o 4 minuty wcześniej, bo mi bateria padła
Teraz lekkie "białe" na kolacje i dopajam się
PS.
Stwierdzam, ze Jillian o niebo łatwiejszajest kardio więc człowiek się poci, ale nie męczy tak bardzo
Może czasami pociągnę obie babeczki
edit:
no i jeszcze zerknełam na czym skończyłam - na rozciąganiu więc spoko![]()
Mam motywację więc wytapianie in progress
hej wszystkimELCIU pobudzona Twoimi osiągami ćwiczę skalpela od zeszłej środy
dziś 4 trening i zamierzam codziennie od pon do pt
wszystko boli płynie, ćwiczenie z podnoszeniem nóg do góry jak leży na brzuchu awykonalne dla mnie, ale staram się robić wszystko jak najlepiej mogę
do tego dieta 1000-1200kcal. Mam nadzieje, że dotrwam do celu
![]()