hehe. ta Twoja waga to jakis sekret![]()
a ja pod wplywem Jogusi nastawiam sie na pozegnanie z 9 w przyszlym roku. 2016 rokiem bałwanka![]()
hehe. ta Twoja waga to jakis sekret![]()
a ja pod wplywem Jogusi nastawiam sie na pozegnanie z 9 w przyszlym roku. 2016 rokiem bałwanka![]()
Kasiu ona by tego bałwana już dawno miała gdyby się tak łatwo nie poddawal :P Jasiu Ty jak się właściwie odzywiasz to zrzucasz kg ot tak,tylko musisz jeść rozsądnie i tyle,więc trzymam kciuki za tę 8-ke!
Mój cel to też bałwan całe 85kg... Dluuuga droga przede mną i zacznę ją w styczniu ;]
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
parafruzajac Madzie: mialabym tego balwana dawno, gdybym nie byla takim balwanem :P
Hehe lubię Twój dystans do siebie
Ja ostatnio mam siebie dość, bo ciągle coś mylę :/ masakra np. kluczykiem od kasetki chciałam otworzyć SPA, hahaha
ja dzisiaj przedswiatecznie zlapalam gume wracajac z pracy. zatrzymal sie dobry czlowiek ze slicznymi doleczkami przy usmiechu. i okazalo sie, ze chlopak pracuje w tej samej firmie :P
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
właśnie...
Jasiu a Ty gdzie się nam podziałas?
W przypadku mojego gospodarstwa rolnego staram się korzystać wyłącznie z najlepszych produktów, a Wam polecam interesujący artykuł na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Dowiecie się w nim jakie rośliny wybierać na poplon.