Strona 1 z 440 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4392
Like Tree1994Lubią to

Wątek: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Thumbs up Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

No to rozpoczynamy nowy watek. Z nowa nadzieja ze tym razem sie uda. Juz nie raz udowodnilysmy ze nie ma rzeczy nie mozliwych, wiec mam nadzieje ze i tym razem tez sie uda

Jutro wazenie i wyznaczenie sobie jakiegos celu. U mnie bedzie to:

4kg do 15 Sierpnia
    Na poczatek 20min. Jazdy na rowerku i jakies przysiady z czasem hula hop i inne nie meczace mnie cwiczenia z powodu cukrzycy
    No i dieta wegetarianska

To co? Zaczynamyzapraszam!!!
    Madziulek86 and Eva_Cross like this.
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Essencee

Domyślnie Odp: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Moja motywacja na ten tydzien

rps20150719_222430.jpg
    Groooooszek lubi to.

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Asiu ciekawi nie ta gazetka Be Actice Chodakowskiej, jest tam co czytac czy to to samo co gdzie indziej?

Hmmm mój cel do końca sierpnia to będzie 89kg ale czy uda mi się w 5 tyg zrzucić 6'5kg? Chciałam zacząć ćwiczyć od wczoraj ale Grześ wg lekarza z ostrego dyżuru po antybiotyku ma zdarte gardło i cieknie mu po nim katar więc kaszle i kiepsko śpi od piątku a dzisiaj doszła większa temp tzn 39stopni... Więc nie wiem jak to będzie ale też chcę te 30 min dziennie minimum ćwiczyć, chciałam jogę i pilatesa połączyć z orbitrekiem
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

A w ogóle to świetna nazwa wątku bo jak same dobrze już wiemy ludzie liczą ze kg.to same vez większego wysilku zniknął a tu fak dobrze nie ma :]
    Essencee lubi to.
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Essencee

Madziu wiesz ze ja wciagam wszystkie gazety i ksiazki o tej tematyce i mimo ze z Chodakowska nie cwicze to jej gazeta mi podpadla. Pierwszy nr kupilam miesiac temu i spodobala mi sie. Kup jeden nr i zobacz czy Ci podpasuje.

Zdrowka dla Grzesia slodziaka. No wlasnie a pro po dzieci to ja tez nie wiem kiedy mam cwiczyc ale poprosze synka zeby z siostra sie pobawil i czas znajde a od polowy Sierpnia nie bedzie tak zle. Bo synus do pierwszej klasy. Bus bedzie go zabieral spod domu i przywozil ze szkoly a corcia idzie do przedszkola, wiec bede miala czas na spokojne cwiczenia i w koncu zadbac o siebie

Madziu no niestety nic samo sie nie zrobi. W szoku jestem ze po kazdym odchudzaniu takie jojo przychodzi, ale to tylko moja wina.

Jakies konkretne wytyczne sobie dajesz co do diety?

Czuje w kosciach ze jutro na wadze 100kg zobacze ale moze to mnie zmotywuje i tym razem ja bede gonic Ciebie
    Madziulek86 lubi to.

Awatar Essencee

Ja od jutra odstawiam kawe i alkohol. Tak sie uzaleznilam w te upaly od kawy mrozonej z mlekiem sojowym ze moglabym pic szklanka za szklanka ale dzisiaj wykonczylam puszke tej kawy i nowej nie kupie. A alkohol. Na wekeend wypije jakies piwo, wiec nie wiele tego jest ale taki detox od tych uzywek chce zrobic.

Poza tym kupilam sobie swietny mixer do robienia koktajli i stoi nowy od 3 miesiecy to czas go wprowadzic w ruch a wczoraj kupilam sobie swietne butelki do robienia wlasnej owocowej wody smakowej. Widze zw te butelki to teraz wszedzie moda.

Mysle nad jutrzejszym menu, ale chyba wyjdzie to w praniu co bede jadla. Najgorzej znowu przyzwyczaic sie do regularnych posilkow bo teraz byly to przewaznie 2 duze posilki na dzien.
    Madziulek86 lubi to.

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

Przeczytałam co napisałaś i będę zaglądać

Zainteresowały mnie dwie rzeczy, czy uda ci się zrzucić te 4 kg do 15 sierpnia i co będziesz jadła na diecie wegetariańskiej.
    Ja się na tym nie znam, mięso bardzo lubię, ale chętnie poczytam.
    I jeszcze ten mikser mnie interesuje, bo ja sobie zamówiłam i mam zamiar koktajle robić, może u ciebie znajdę jakiś fajny przepis .

Awatar N_A_I_D_A
    N_A_I_D_A jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    4

Normalnie czulam,ze cos organizujecie i jestem!!)waga 74,1! Tez zawalcze o te 4 kiloski!
    Madziulek86 and Essencee like this.

Awatar Essencee

Cytat Zamieszczone przez mufinka0 Zobacz posta
    Przeczytałam co napisałaś i będę zaglądać

Zainteresowały mnie dwie rzeczy, czy uda ci się zrzucić te 4 kg do 15 sierpnia i co będziesz jadła na diecie wegetariańskiej.
    Ja się na tym nie znam, mięso bardzo lubię, ale chętnie poczytam.
    I jeszcze ten mikser mnie interesuje, bo ja sobie zamówiłam i mam zamiar koktajle robić, może u ciebie znajdę jakiś fajny przepis .
    Witaj mufinko ciesze sie ze zajrzalas i bedziw nam bardzo milo jak z nami zostaniesz z czasem bedzie wiecej dziewczyn z naszego watku bo teraz czas urlopow jest.

Gratuluje Ci pozbycia sie tych kg. Piekna juz wage masz, jezeli aktualny suwaczek masz

Wiesz ja kiedys tez przepadalam za miesem i zycia sobie bez niego nie wyobrazalam ale w ciazy nabylam cukrzyce ciazowa i zostala mi do dzis i odstawienie miesa. Przejscie na wege a nie wegetarianizm pomoglo mi sie pozbyc insuliny i w koncu uregulowac cukry a co bede jadla to bedziesz widziala bo bede pisac menu

4kg wiem ze dam rade schudnac. Waga mi zawsze ladnie spada jezeli cukry sa ok to i ona bedzie wspolpracowac.

A koktajle uwielbiam, wiec chetnie przepisamu bede sie dzielic

Naida ale super ze jestes czytalam jak to ze sportem wymiatalas. Dalej cwiczysz?

No mnie waga milo zaskoczyla Spadlo 200g od wczoraj hi hi wiec startuje z 99,7kg i wiecie wstalam z takim pozytywnym nastawieniem. Znowu chce byc tak nakrecona na zdrowe jedzenie jak kiedys

Moje dzisiejsze menu i prosze o wasze rowniez

Owsianka z bananem i zurawina
    Salatka z kaszy bulgur, papryki. Pomidorow. Rzodkiewki. Ogorka i szczypiorku.
    Warzywa na patelnie
    Kromka chleba owsianego z jajkiem. Szczypiorkiem plus kisiel
    Koktajl Almased

I od dzisiaj wspomagam sie tabletkami. Na pierwszy rzut poszla Linea Detox a jak skoncze to opakowanie to bede brala Morwe Biala.

Dzialamy dziewczynki nie moge sie doczekac jak wskocze na rowerek.
    Madziulek86 lubi to.

Awatar N_A_I_D_A
    N_A_I_D_A jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    4

Ess uwielbiam ten twoj optymizm i energie w odchudzaniu-jestes swietnym motywatorem..
    Jako ze moja decyzja o odchudzaniu zapadla dzis spontanicznie (po tym jak wczoraj wieczorem po powrocie z Pl zjadlam pol paczki orzeszkow i dwa rzadki czekolady..), nie bylam na nie przygotowana,rodzinke mam w Pl. ja dolacze do nich w piatek, lodowka mega pusta i tez wielkich zapasow nie chce robic! Zatem: w drodze do pracy kupilam sobie w porzadnej piekarni kanapke fitness i salatke z tunczykiem, ale swieza, bez sosow..wiec jest dietetycznie i zdrowo

Ess terza troche zaniedbalam moj fitnessik, bo latem inaczej aktywna bylam, duzo jezdze rowerem, ale terza zaczne joggingowac, zeby sie w pl nie zapuscic, i ten tydzien zamierzam fitnessik odwiedzic codziennie!
    NSD od 23.11. staruję z wagą 74,1 kg

Mój wątek: Forum JestemFit.pl

Strona 1 z 440 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów