jestem tu nowa ,dopiero zaczynam mój bój , chciałabym się dowiezieć czy ktoś używa środków wspomagających odchudzanie ,mam na myśli tabletki
Hej Marzewa!
Srasznie fajnie, że zaczęłaś się z nami odchudzać, tu na forum na pewno się uda
Napisz coś więcej o sobie- ile masz wzrostu, czy na coś chorujesz, jak zamierzasz się ochudzać. Jeśli chodzi o branie tabletek wspomagających odchudzanie to jest na ten temat osobny wątek- meridia. Jeśli chcesz to poczytaj tam, co dziewczyny napisały, poprzeglądaj też inne wątki- to zawsze daje dobrą motywację
Trzymam kciuki mocno i będę wpadać, żeby zobaczyć, jak Ci idzie![]()
Witam się i chcę powiedzie, że będę wpadała ze wsparciem![]()
Witaj Marzewa ja też dopiero zaczęłam przygodę z tym forum. Nie odpowiem na pytanie dotyczące środka, o który pytasz. Mogę jedynie napisać, że ja ie wierzę w te wszystkie wspomagacze. Sama brałam chrom, który nie miał na mnie najmniejszego wpływu, herbatki natomiast działały jedynie jako środek przeczyszczający. Ja uważam ( ale to tylko moje zdanie), że najbezpieczniej jest ograniczać ilość spożywanych kalorii.
Powodzenia w dietkowaniu![]()
Witaj :]
Ja zaczynam kolejny raz .. ale forum szybko się zmienia-ludzie odchodzą-przyhodzą i można powiedziec,że pomimo wszystko jestem też tu nowa i troche obco się czuję... :] ale razem napewno będzie raźniej.
Diete zaczęłam 2 dni temu- south beach,prócz tego przed ćwiczeniami biorę l-karnitynę, zażywam 1 tabl.chromu dziennie i 2 tabl. Linea w trakcie posiłku.
Też narazie się nie waże, dopiero w piatek mam zamiar zobaczyć jaka jest waga na wskaźniku![]()
No to powodzenia dziewczynki![]()
wielu z nas potrzebuje pomocy... ale zgodnie z regulaminem tytuł wątku "ma być skrótowym opisem zawartości wątku, tak aby inni użytkownicy łatwiej mogli sprawdzić, czy dany temat był już poruszany". Trudno wywróżyć z tytułu o co w nim chodzi, a szukajac konkretnego tematu łatwiej znaleść taki, który ma jedyny i niepowtarzalny tytuł mówiący o jego zawartości. Tak więc zgodnie z regulaminem z którym każdy z nas się zapoznawał - temat zostaje zablokowany.
Jeżeli autor ma życzenie, aby wątek został odblokowany - proszę napisać na PW z propozycją nowego tematu.