13:15 - lampka czerwonego wina, schabowy, 3 ziemniaki, fasolka szparagowa i marchewka gotowane na parze, kostka czekolady
Nie ma co się przejmować wczorajszymi grzeszkamiWażne że dziś wróciłaś do dietki, choć ta czekolada bardzo mnie niepokoi
I powiem jeszcze że podziwiam za ćwiczenia, u mnie z tym troszkę marnie![]()
ja tam wolę od czasu do czasu zjeść coś małego słodkiego, niż się ograniczać, ograniczać a potem rzucać na słodycze...
niedziela zakończyła się ok
o 17:00 zjadłam 60g chlebka słonecznikowego z almette, pomidorem, ogórkiem, odrobiną wędzonej kiełbaski + pół kromki zwykłego chleba z pasztetem + herbatka niesłodzona
dziś natomiast - rano zaspałyśmy i nie zdążyłam poćwiczyć przed śniadaniem jak mam w zwyczaju, ale zamierzam to odrobić później
o 9:00 zjadłam 1/2 jabłka, mieseczka płatków z mlekiem + herbatka niesłodzona
11:00 pomarańcza
cdn
władnie Ci idzie Boguniu, ciekawi mnie ta kawka z cynamonem , jak ją robisz , słodzisz kawe?
pozdrawiam poniedziałkowo*
rozpuszczalna kawka (ja piję z jednej łyżeczki na kubek) troszkę mleka a górę posypuję szczyptą cynamonu mielonego... mniammm!
ja uwielbiam cynamon, dodaję go do wszystkiego do czego tylko mogę, do kawy, do jogurtu, obowiązkowo do wypieków... no i kiedyś wyczytałam, że cynamon to naturalny "spalacz tłuszczu"... wspomaga spalanie, jak curry czy pieprz...
o ja też lubie cynamon , a nawet nie wiedziałam że ma takie działanie, hm nie wiem czy mam go w domu ale wracając z pracy kupie dwie paczki i jedna wezme sobie do pracy i posypie mleczo skpienine chyba będzie dobre a i czytałam że do jogurtu dajesz też wypraktykuję![]()
hejka
ja tez uwielbiam cynamon nie wiedziałam że ma takie wspaniałe właściwości zobaczę jak smakuje z kawą polecana przez ciebie boguniu
tak to u mnie sara bieda nadal walczę z nadwagą
Też uwielbiam cynamon.Dodajemy go nawet do ...ogórków kiszonych.Oczywiście szczyptę.Tak było w przepisie i wychodza naprawdę super.Sprawdzone - polecam.
Dzisiaj zaserwuję sobie cynamopnową kawkę.Może ten zapach poprawi mi humor.
no proszę! zaraziłam całe forum cynamonową obsesją...
tymczasem jestem już po obiadku:
13:15 - 100g mozarelli light, 2 korniszonki, parę kawałeczków papryki zółtej, parę - czerwonej, a do tego pierś z kurczka duszona z pieczarkami + herbata zielona
jeszcze nic nie ćwiczyłam, ale zaraz się biorę do roboty!!