Oj tak te orzechy, ja je uwielbiam i na drzewie już zaczynają pękać, ale one rzeczywiście kaloryczne są![]()
Oj tak te orzechy, ja je uwielbiam i na drzewie już zaczynają pękać, ale one rzeczywiście kaloryczne są![]()
18:00 puszka tuńczyka w sosie własnym, pół pomidorka, kawałek żółtej papryki, dwa ogóreczki konserwowe + herbata niesłodzona
19:00-20:00 1h step-aerobiku
od razu czuję się szczuplejsza...
a o orzechach i pestkach wiem, że są bardzo kaloryczne, ale to też dobre źródło białka...
z ilościami będę uważać...
pozdrawiam!
no jasne że są zdrowe, tylko trzeba się ograniczyć do małej garstki![]()
dziś rano jakby mniej na wadze, ale jeszcze nie na tyle, żeby przesuwać tickerka, ale wszystko jest na dobrej drodze!!
8:45 - jabłko, miseczka płatków z jogurtem naturalnym i szczyptą cynamonu+ herbata niesłodzona
11:00 - kanapka z chleba słonecznikowego, posmarowana serkiem wiejskim light + jajko + pomidor
cdn
witaj Boguniu ładnie dietkujesz cwiczen nie omijasz to i waga rusza w dół![]()
Też Ci Boguniu zazdroszczę - najbardziej tego że waga idzie w dół.Oby tak dalej.
11:30-12:00 - 30 min marszu z wózkiem
13:00 - kasza gryczana, brokuły na parze, pierś z kurczaka w pieczarkach i winie, lampka czerwonego wina + zielona herbata
16:00 - garstka mieszanki studenckiej (orzechy-różne rodzaje + rodzynki) + kawa z cynamonem
czas zabrać się za ćwiczenia... troszkę mi się nie chce, ale z lenistwem trzeba walczyć...![]()
Popieram - lenia czas przegonić.
W ramach tej akcji miałam wybrać się na aerobic - ale właśnie zajęcia zostały przełożone na czwartek.
A jutro pracuję.Samo życie.
lenistwo to najgorszy wróg !!czasami mnie dopada ale staram sie z nim walczyć
ja rozpoczełam akcję ruch to zdrowie i gubienie kaloriii dziś wylądowałam na basenie czuję sie fantastycznie ahhh szkoda że nie mogę tak codziennie wyskakiwać ale aerobic w przyszłym tyg (pierwsze zajęcia
) no i w domu leg magic i orbitrek powinno byc dobrze
buziaki dla wszystkich