Droga 'cyfra61', czy mogłabym i Ciebie prosić o wysłanie tej diety na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ? Bardzo proszę![]()
Droga 'cyfra61', czy mogłabym i Ciebie prosić o wysłanie tej diety na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ? Bardzo proszę![]()
Droga cyfra61- wyślesz i na mojego maila? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bardzo mi zależy!![]()
Hej, czy ja tez moge poprosic o wyslanie diety? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], z góry dziękuje!!!
witam wszystkich
ja zaczynam tą dietkę od jutra - razem z koleżanką (bo razem raźniej) bardzo jestem ciekawa rezultatów (wersja podstawowa-bo tylko 5 kilo do zrzucenia a więc nie wiele). mam nadzieję że także podzielicie się swoimi wynikami.
życzę wytrwałości
Prześlijcie mi też, błagam!!!:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Witam Was dziewczyny-Jeśli któraś z Was będzie miała chwilkę to ja też z miła chęcia się dołączę.Moj e-mail : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ja też bardzo bym prosiła o dietę na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . mam nadzieję że zadziała
Witam serdecznie wszystkich. Mnie pewnie tak jak Wam wszystkim zależy na pozbyciu się tych zbędnych paru kilogramów. Ten "balast" został mi po ciąży i jakoś do tej pory (córcia ma roczek) nie mogę tego zgubić. Dlatego proszę bardzo o przesłanie na mojego maila tej diety, mam nadzieję, że uda się zgubić trochę tłuszczykuPozdrawiam wszystkich serdecznie i z góry dziękuje za przesłanie maila.
Mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]