Hejka!!! Mam prośbę czy mógłby ktoś mi przesłać na mojego emaila tą dietę "odchudzanie na zawołanie" [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z góry dzięki
Hejka!!! Mam prośbę czy mógłby ktoś mi przesłać na mojego emaila tą dietę "odchudzanie na zawołanie" [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z góry dzięki
Ostatnio edytowane przez akropol ; 22-01-2010 o 11:50
Cześć dziewczyny! Przyszła się tylko przywitać i sprawdzić jak tam weteranki się mająMoże ktoś mnie pamięta, chociaż widzę, że sporo nowych dietkujących
Ja teraz walczę z wagą na Dukanie od 4.01. Jak do tej pory ubyło 3kg. Za to mój mężczyzna w tym samym czasie stracił 7kg
Ta dietka to moja ostatnia deska ratunku. Jest bardziej rygorystyczna niż ONZ czy Hay i dzięki temu się bardziej pilnuję i nie dopuszczam żadnych grzeszków, bo jest tam mnóstwo zastępników
Piekę sobie Dukanowy serniczek i zaspokajam apetyt na słodkie! Życzę wszystkim wytrwałości i sukcesów w walce z balaścikiem. Pzdrowionka
![]()
Błagam wyślijcie mi tą dietę "odchudzanie na zawołanie"" [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z góry dzięki
Dziewczyny!! proszę wyślijcie mi tą dietę
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ponieważ jesteś z mojego rodzinnego miasta, to Ci odpiszę.
Diety na adres mail'owy wysyłać nie wolno - jest to karalne (grzywną itp.)
Można ją ściągnąć samodzielnie - w moim podpisie (nad suwaczkiem) jest link do strony na której powinnaś wszystko sama znaleźć.
Powodzenia.
Aha.. Więcej na prośby o dietę na mail'a odpowiadać nie będę - po prostu będę ignorować!!!
!!!!! Diety do pobrania tu: !!!!!
Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
17.09.2009 - 25.09.2009 I tura ONZ, 28.09.2009 - 06.10.2009 II tura ONZ
Wiecie co? jak czytam te wszystkie prosby o przeslanie diety na maila, to coraz bardziej upewniam sie, ze ktos sie podszywa pod "pragnace schudnac" tylko po to, zeby sprawdzic kto sie wylamie i szerzy piractwo. Bo jak mozna nie przeczytac nawet 2, 3 stron i samemu sie nie wysilic, zeby tej diety poszukac?????? Paranoja
Zmieniajac temat na bardziej przyjemny.....jestem po 2 posiłku i dopiero na urodzinkach bede komponowac kolejne 2 ale wiem wiem niebede sie stresowac najwyżej troche namieszam i juz. 2 tura i tak będzie więc sie poprawie
zjedzone dziś
jajecznica na szynce
surówka ( jakie tam miałam warzywa) i wiecie co... doprawiłam ją ... tylko się nie śmiejciedałam ciut wody z ogórkow konserwowych i troche musztardy nic wiecej a smak dość ciekawy
![]()
Ja Cię pamiętam![]()
Witam
Gratuluję Tobie i Twojemu za rzuceniekilogramów oczywiście
:P Ja z Moim to bym se nie mogła tak podietować, bo on waży 68 kg przy wzroscie 180 :P xD echhh
Ja pewnie też będe na Ducanie, ale dopiero po moim Detoxie cytrynowym![]()
hehe xD
Tym bardziej że mam własną, prywatną papierową wersję ksiażki, i to jeszcze najnowsze, piękne, kolorowe wydanie, i Cieszę się jak dziecko !![]()
ale jestem pierdoła
nie wzięłam dziś wody do pracy i usycham, spijam herbatę
ale brak mi wody straszliwie
i czuję głódzostały mi się już tylko gotowane warzywa na popołudnie
już zdążyłam zeżreć 3 posiłki
- kiwi, mandarynki
- parówki z serem żółtym light + musztarda, orzeszki
- 2 jabłka
- brokuł z groszkiem i czerwoną fasolą
na węglach padam z głodu, na szczęście jutro już 2 x B
w dodatku net mi świruje
ja chcę do domuuu