Dodałam zdjęcie z brzuchem na wierzchu![]()
Dodałam zdjęcie z brzuchem na wierzchu![]()
Greka widziałam zdjęcie tylko powiedz ty gdzie ten wielki brzuch ?????![]()
Ty chudzino ty wcale nie widać po tobie 70kg
Może ty zważ się u jakiejś koleżanki dla porównania bo może ta twoja waga choć nowa to cosik oszukuje!!!!
---------- Wiadomość dodana o 09:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:38 ----------
Blokers ty to masz dobre podejście do sprawygratuluję takiego myślenia !!!!
Fajnie że mamy w naszym gronie tak mądrego faceta
Prawda dziewczyny?? Pozdrowionka
---------- Wiadomość dodana o 09:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:45 ----------
A tak poza tym wszystkim to witam was kochani!!!
Ja miałam dzisiaj zacząć kolejną turkę ale jakoś mi nie wyszło i jeszcze dzisiaj oszukańczy bo na obiad zachciało się mojej rodzince pizze więc im robię no i jak ja miałabym nie jeśćmiałam się powstrzymać ale weszłam na wagę waga stoi po grillu w sobotę i chrzcinach w niedzielę więc jeszcze dzisiaj pizza i jutro już grzecznie wracam na dietkę!!!
---------- Wiadomość dodana o 09:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:52 ----------
No jasne że się uda -z nami na pewno więc pisz jak najczęsciej jak ci idzie bo to bardzo pomagaPowodzenia trzymam kciuki
![]()
Udało mi się NIE wejść na wagę rano, chyba ze strachu bo brzuch mam coraz większy, i tak jeszcze ze 2 dni, ale jestem grzeczna i nie grzeszę dziś dzień 9 , pociągnę dietkę do niedzieli bez przerw bo, no właśnie umówiłam się w poniedziałek z koleżanką w kafejce na kawę i dobre (duże) ciacho, koleżanka widziała mnie ostatnio w ubiegłym roku, czyli 15 kilo temu, jak nie zauważy różnicy przestanę ją lubić![]()