Strona 3754 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2754 3254 3654 3704 3744 3752 3753 3754 3755 3756 3764 3804 3854 4254 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 37,531 do 37,540 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witajcie!!
    Od poczatku tej turki oszukiwalam i to bardzo, wszystko zwiazane z @, ale juz sobie poszla i odpuscila no i od wczoraj tj od 5 dnia wzielam sie za siebiewczoraj mikro grzeszek pepsi, ale cos na zoladku mi lezalo i musialam..
    Czytam was tak i czytam i kurcze nie wiem kiedy odpisze, postaram sie, choc nie wiem kiedy..Dzis ide z malutka do lekarza..kurcze pamietacie pisalam wam, ze mala po katarku dalej mi charczala? no tak pochrapywala jak lezala na wznak..pediatra stwierdzila, ze to na tle alergicznym i dala zyrtec, no i miesiac ponad zlecial jak go bierze..a wczoraj nad ranem malo zawalu nie dostalismy jak mala sie przebudzila, polozyla na plecach i chrapie swoje symfonie i nagle przestala na pare sekund oddychac!! kurde bezdechu dostala!!! jestem tym po prostu przerazona, wiec dzis do pediatry alergologa, potem laryngolog i zobaczymy o co chodzi...mam nadzieje, ze to nic strasznego..strasznie sie o nia boje..
    Dobra znikam do malutkiej, domaga sie uwagi ide jakies sniadanko 2 jej wymyslec i sobie tez cos zjesc takze do milego!!! buziaki!!
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

marcel574 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkich, zrobiłam sobie wczoraj mega oszukańca ( kupa słodyczy) no i dzisiaj chyba dietka od nowa, choć wkurzył mnie mąż przed chwilą i ciągnie mnie do słodkiego więc nie wiem czy dziś dam radę, na razie mam doła.
    Sabionka mam nadzieję że z malutką wszystko w porządku, trzymam kciuki. narazie

Awatar shizuka
    shizuka jest nieaktywny Znany na forum

Sabionko, jeśli chodzi o bezdech u dzidziusia, to polecam kupić taką matę, którą wkłada się pod materacyk. Piszczy, kiedy dzidziuś przestaje oddychać. Jakoś się wtedy człowiek uspokoja bardziej.

Awatar MerenRe
    MerenRe jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Witajcie!!
    Od poczatku tej turki oszukiwalam i to bardzo, wszystko zwiazane z @, ale juz sobie poszla i odpuscila no i od wczoraj tj od 5 dnia wzielam sie za siebiewczoraj mikro grzeszek pepsi, ale cos na zoladku mi lezalo i musialam..
    Czytam was tak i czytam i kurcze nie wiem kiedy odpisze, postaram sie, choc nie wiem kiedy..Dzis ide z malutka do lekarza..kurcze pamietacie pisalam wam, ze mala po katarku dalej mi charczala? no tak pochrapywala jak lezala na wznak..pediatra stwierdzila, ze to na tle alergicznym i dala zyrtec, no i miesiac ponad zlecial jak go bierze..a wczoraj nad ranem malo zawalu nie dostalismy jak mala sie przebudzila, polozyla na plecach i chrapie swoje symfonie i nagle przestala na pare sekund oddychac!! kurde bezdechu dostala!!! jestem tym po prostu przerazona, wiec dzis do pediatry alergologa, potem laryngolog i zobaczymy o co chodzi...mam nadzieje, ze to nic strasznego..strasznie sie o nia boje..
    Dobra znikam do malutkiej, domaga sie uwagi ide jakies sniadanko 2 jej wymyslec i sobie tez cos zjesc takze do milego!!! buziaki!!
    Kochana moja jak ja dawno Cie widziałam, najpierw cmoczki cmok, cmok, a teraz dla maleństwa cmok, cmok, trzymam kciukale żeby wszystko było ok. Moja Mała na razie dobrze, złapała jakiegoś wirusa jak w Polsce byliśmy, ale na szczęście puścił ja po tygodniu, nawet gorączki nie miała, tylko straszny kaszel, wymioty i charczenie.... trudności w oddychaniu w nocy, a więc domyślam się co musieliście przeżyć. Cieplutko Was przytulam ze słonecznego dziś Londynu

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam Was !!!
    Z samego rana muszę się wam do czegoś przyznać Wczoraj pojechaliśmy z naszymi pocieszkami na zakupki -kupiły sobie swoje wymarzona zabaweczki no i potem zabraliśmy ich na LODY No i najmłodsza córunia oczywiście nie mogła zmordować swojego lodzika i musiałam po niej dokończyć Kurcze a tak dobrze szło Ale za karę powtarzam sobie dzisiaj siódmy dzionek dietki I w sobotę będzie wielkie ważenie i to może nawet lepiej bo wtedy zacznę oszukańca później
    Pozdrowienia dla was wszystkich

---------- Wiadomość dodana o 09:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Witajcie!!
    Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze trzymam kciuki pozdrowionka

Awatar marlenakn83
    marlenakn83 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Wpisy na blogu
    2

SABIONKA moj maly w pierwszym roku tez ciagle byl chory , ciagle charczenie co dwa tygodnie i diagnoza alergia na bialko itp. tylko, ze on bialka nie jadl i nie pil..... zmienilam pozniej lekarza raz porzadny antybiotyk i prawie rok nic az do dzisiaj od nocy ma goraczke wiec mnie tez czeka wizyta u lekarza. Trzymaj sie i musi byc dobrze.

Witam was w ten ulewny deszcz nic sie niechce nawet dietka nie idzie jak powinna wiec powiedzmy,ze robie pol ONZ i poł 1000kalori ciekawa jestem co z tego wyjdzie. Pozdrawiam

KLAUDIA77 glos oddany i tak codziennie

Butterfly92 Guest

No i waze 61.5 kg

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Michaszka24 Zobacz posta
    Witajcie chudzinki jak dawno mnie tutaj nie było... a wszystko przez egzaminy i pracę mgr, po pracy siedzę całymi dniami w książkach, brak czasu na cokolwiek. Ale jak na razie wszystko do przodu, jeszcze dwa examy mi zostały i pod koniec czerwca jak dobrze pójdzie obrona przez to wszystko dieta też mi nie idzie, stanęłam na wadze 64 i nic w dół nie schodzi, ale to dlatego, ze grzeszę cały czas i obiady zaczęłam jeść normalnie, bo nie miałam czasu sama sobie robić jedzonka, i podjadam słodkie choć staram się pilnować, ale nie wychodzi mi to ostatnio cieszę się, ze mimo wszystko waga stoi i nie idzie w górę, więc jojo mnie nie dopadło jak tylko wszystko pozdaje, to zabieram się z powrotem porządnie za ONZ, póki co to tak oszukuję trochę, bo inaczej nie dam rady Postaram się też częściej zaglądać tutaj, bo bez Was sobie nie poradzę, brak mi motywacji ostatnio... a do celu jeszcze sporo zostało... Miłej nocki wszystkim
    Witaj!! Fajnie, ze znow sie pokazalas mam nadzieje, ze zakonczysz prace i egzaminy tak jak sobie wymarzylas super, ze wage masz juz stabilna to dobrze wrozy na przyszlosc mam nadzieje, ze niedlugo juz do nas wrociszpowodzenia!!

Cytat Zamieszczone przez Butterfly92 Zobacz posta
    I znowu dołka złapałam...
    Dzisiaj tylko zjadłam truskawki + czerwona herbata pu ehr z grejpfrutem...
    ...
    I zapomniałam dodać.. Przytyłam 1,5 KG

Musisz wiecej jesc..
    To jest stanowczo za malo..
    Tez tak malo jadlam i przez 2 dni troszke wiecej..
    I jaki skutek ? EFEKT JOJO.
    zamiast schudnac to przytylam 1,5 kg.
    jestem wsciekla na siebie.
    Ach czemu takie zycie jest ?
    Ja juz poprostu nie wytrzymuje.
    Ciagle robie 200 brzuszkow ale to i tak stanowczo za mało..
    Wiesz, mysle, z enie jestes w stanie w tak krotkim czasie tyle przybrac, moze krecikow nie pogonilas, a poza tym piszesz ze cwiczyc, miesnie waza wiecej, no i bierzesz Linea, a to moze powodowac, ze np wode ci zatrzymuje takze nie martw sie na zapas, wszystko bedzie dobrze!! tylko nie przerywaj dietki!!
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Cytat Zamieszczone przez klaudia77 Zobacz posta
    Witam z rana, trzba walczyć na nowo ale szczerze wam powiem, że jak widzę tą pogodę, ulewę od samego rana to mi się wszystkiego odechciewa:/

ps. i podrzucam linka z rana [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    Klaudia głosik oddany

U mnie pogoda też taka sobie co prawda nie pada ale jest tak duszno że chyba jakaś burza się zbliża

Monaiza jest nieaktywny Nowy na forum

Ja też proszę o tego maila z góry dziękuje

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów