Strona 3800 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2800 3300 3700 3750 3790 3798 3799 3800 3801 3802 3810 3850 3900 4300 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 37,991 do 38,000 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    czesc dziewczyny.
    oj nie było mnie dawno....
    ale o to moj wielki powrót.
    dopadło mnie jojo.
    od marca przytyłam 5 kg
    wiec jakby ktoś sie pytał czy po ONZ nie ma jojo - to ja stanowczo odpowiadam że JEST!
    od dzis znów walcze.
    bede do was zaglądać po motywacje, bo bedzie mi potrzebna!
    buziole dla wszystkich starych i nowych dietowiczek!
    Witaj ponownie szkoda,z e jojko cie dopadlo, to znaczy, ze przez dluugi okres trzeba sie pilnowac ale z nami oczywiscie szybciutko poleca kiloski

Cytat Zamieszczone przez marti2612 Zobacz posta
    Witam, ja zaczełam walkę od wczoraj zaczynam od 68 kg przy 171 cm wzrostu. Dąże do 60 kg. Moja waga na początku roku to 76 kg. To własnie ta dietka pomogla mi bardzo w zgubieniu tych 7 kg.
    No ale ostatnio się zaniedbałam troszkę, więc czas się troszkę wziąść za siebie i osiągnąć upragniony cel Liczę na wsparcie, dobre rady i sama służe pomocą
    Witaj!! gratuluje spadku 7 kilkow, z niami na pewno zgubisz dwa razy tyle powodzenia!!!

Cytat Zamieszczone przez marlenakn83 Zobacz posta
    Hej wszystkim. Przedewszystkim GRATULACJE SPADKOW . No ja niestety zawalilam diete i mam zamiar zaczac od jutra na nowoooo .Ale jestem sama na siebie zla przed @ zawsze pochlaniam jedzenie i tak bylo tym razem dlatego zawalilam. Ale od jutra juz obiecuje sobie ,ze zaczne pilnie turke. Blagam pomozcie , cos z tym moim samozaparciem do dietki jest slabe.. Pozdrawiam wszystkich.
    Wiesz, to fajnie, ze razem lecimy dietke, ja tez zaczelam od dzisiaj kolejna turke.. chyba 12czy 13..masakra..moje samozaparcie tez ostatnio kiepskie..ale musimy dac rade, co nie

Cytat Zamieszczone przez Katerina71 Zobacz posta
    JA NIE WIEM TO CHYBA TA POGODA NAS TAK ROZLENIWIA !!!
    DZISIAJ 3 DZIEŃ NIBY NIE MAM GRZECHÓW ALE JAKIEŚ TAM DROBNIUTKIE SIĘ ZNAJDĄ A NA WAGĘ STRACH WEJŚĆ!!
    DO WEEKENDU JAKOŚ DAJĘ RADĘ A POTEM ZAWSZE COŚ A BUUU
    POSTARAM SIĘ WYTRWAĆ ALE NIE WIEM JAK TO BĘDZIE....
    A MARZY MI SIĘ 5 Z PRZODU!
    DZIEWCZYNY I RODZYNKU DODAJCIE OTUCHY!
    NIECH KTOŚ MOCNO NAS KOPNIE I POKAŻE ŻE WARTO BO CORAZ TO WIĘCEJ SIĘ WYŁAMUJEMY .......
    WIesz, ja tez sie zastanwiam co to sie dzieje z ta nasza motywacja i samozaparciem..jak sie tylko cieplej zrobilo, to tak jakby pod jego wplywem sie ulatniala..ech, ja tez nie wiem jak to bedzie..mi sie marzy 7 z przodu..niby niewiele, ale jednak duzo...

Cytat Zamieszczone przez shizuka Zobacz posta
    Wszamałam dziś lody. Uczę się na piątkowy egzamin i tak jakoś same się zjadły. :P
    Batki normalnie..ale wiesz..lody wcale nie maja duzo kcal, za to duzo wapnia
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Tak wogole to witajcie chudzinki

Ja dzis zaczynam kolejna turke..
    Rano na wadze rowne 85kg..
    Postaram sie uczciwie przejsc ja..
    mam nadzieje, ze tym razem mi sie uda

Menu na dzis:
    1. W - placki z jablkami, koktail truskawkowy
    2. W - chleb owsiany z pomidorem i szczypiorkiem + koktail truskawkowy + brzoskwinka
    3. W - warzywa na patelnie
    4. WB - kanapki z szynka i ogorkiem kiszonym
    Wogole plan moze sie zmienic..
    jade dzis na caly dzien do mamy
    i zalezy co ona bedzie miala do jedzenia

No nic uciekam, zycze spadkow
    mega motywacji i samozaparcia!!!
    buziolki
    Ostatnio edytowane przez Sabionka ; 17-06-2010 o 18:59
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Patka_89
    Patka_89 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witam wszystkich
    Widzę, że nie tylko ja dziś zaczynam swój pierwszy dzień ONZ
    Wczoraj miałam jeden dzień oszukańca. Wieczorkiem zjadłam ciastooo z okazji ur mojej mamy i czułam się z tym źle, że je zjadłam.
    Ale od dziś koniec słodkiego

moje menu na dziś:
    W- grahamka z pomidorem
    W- truskawki i brzoskwinie
    WB- jajka i warzywa na patelnie
    W- pewnie jakieś owoce albo chlebek ciemny z pomidorem.

No i to na tyle
    na razie się nie ważę... zobaczymy za parę dni
    teraz muszę zabrać się za czytanie Waszych pościków buziaki

Awatar beta242
    beta242 jest nieaktywny Znany na forum

Heja wszystkim z ranka ,wszyscy piszą wieczorem a ja rano mam miłą lekturę do kawki.Dziękuję wszystkim za wsparcie .
    Wczoraj obiecywałam przejśc solidnie dietkę bez grzechów a już wieczorem było piwko z sąsiadkami ,ale było warto powiedziały że widac że schudłam ,to już coś warto było nawet wypic to piwo.Ale trzeba miec jakies postanowienia bo bez tego ani rurz wiec dzisiaj grzecznie 2 dzień dietki a co z tego wyjdzie czas pokarze.
    Nawet mąż zauważa że schudłam dzisiaj rano powiedział- jak ty sie teraz ubierasz ,a ja poprostu weszłam w spodnie w które nie wchodziłam już czuję sie bardziej atrakcyjna.

Awatar shizuka
    shizuka jest nieaktywny Znany na forum

Sabionka, to nie jest tak, że ja cały czas oszukuję i podjadam. Wzięłam się ostro do roboty i nie mam zamiaru sobie tego zawalać tak łatwo. Jestem na diecie od bodajże ponad miesiąca, więc nic dziwnego, że kilka razy zdarzyło mi się oszustwo. :P Więc nie krzycz, że taki ze mnie leń, bo te kilka upadków rozłożyło się na długi okres czasu.

Po prostu zastanawia mnie fakt, że miałam zupełnie i całkowicie bezgrzeszne 2 tury, i właśnie w tej drugiej przytyłam 2 kg. Niby była @, ale przecież poszła sobie pod koniec tury. Nie ćwiczyłam wtedy, więc mięśnie to też nie były. A tu potem całkiem "niechude" oszukańce i spadek. :P

Wyrobiłam sobie kondycję trochę robiąc przez ten miesiąc (z przerwami) wszystkie 8 minutes i tak się zastanawiam nad tym A6W. Zastanawiam się, bo brzuszek mam niby mniej tłusty :P ale podobno A6W tłuszczu nie spala,tylko robi mięśnie których pod tłuszczykiem i tak widać nie będzie.

marcel574 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkich, u mnie dziś czwarty dzień, jakoś minął bezgrzesznie dzień trzeci więc może uda się do końca wytrwać, na wadze od 0,5kg do 1kg ponad suwak w zależności od tego jak stanę na wagę (chińskie badziewie)

---------- Wiadomość dodana o 12:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Znalazłam domek w Rowach! W terminie 17-31.07. opalam się wpierdzielam gofry i popijam piwem. Potem ze zpuszczoną głową wrócę na ONZ....A co raz się żyje.
    Witaj, już ci zazdroszczę, mi też marzy się morze, kto wie może się uda, tylko że ja akurat w lecie mam najwięcej pracy, na razie coraz mniej delikatnie sygnalizuję mężowi że chcę nad morze.

---------- Wiadomość dodana o 12:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:27 ----------

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    od marca przytyłam 5 kg wiec jakby ktoś sie pytał czy po ONZ nie ma jojo - to ja stanowczo odpowiadam że JEST! od dzis znów walcze.
    Witaj z powrotem ja też nie wierzę w diety bez joja, niestety jak się już zacznie odchudzać to trzeba już stale kontrolować to co się je, u mnie każde zarzucenie dietki wiąże się z rzuceniem się na słodycze więc jojo nie uniknione.

---------- Wiadomość dodana o 12:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:32 ----------

Cytat Zamieszczone przez marti2612 Zobacz posta
    Witam, ja zaczełam walkę od wczoraj zaczynam od 68 kg przy 171 cm wzrostu. Dąże do 60 kg
    Witaj, ja też mam 171cm wzrostu i dążę mniej więcej do tego samego a zaczęłam z nieco wyższej wagi, damy radę

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

WITAJCIE DZIEWCZYNKI!!
    [COLOR="Blue"]bardzo długo tu nic nie pisałam bo jakos czasu mało i ciagły stres wiec skupic sie nie mozna:P ja juz od 2 miesiecy nie dietkuje, znaczy próbowalam jeszcze na poczatku maja ale wytrzymywałam dzien czy dwa i przerywałam, wiec stwierdziłam ze nie ma sensu i musze przeczekac ten brak motywacji tak wiec mija drugi miesiąc a motywacja nie wraca, a jeszcze te 4 kg chciałabym schudnąć... waga póki co tak jak na suwaczku czyli nie przybrałam ani grama a było duzo grzechow i 2 wesela po drodze:P ale mimo to nie wzrasta pilnuje sie troche, nie obzeram ale jem tuczace rzeczy, czesto normalne obiady, fast foody tez sie znajda, ale wszystko w stosownych ilosciach i nie wszystko na raz. Jezeli chodzi o efekt jojo to nie wierze ze go po ONZ nie ma, jezeli wróci sie do poprzedniego(czyt. nieprawidłowego) odzywiania to kg też wrócą...mysle ze jest to szczególnie prawdopodobne jezeli schudnie sie bardzo duzo..takze dziewczyny nie ma tak dobrze
    chciałabym juz wrocic na OZn bo teraz jest dobry okres jak dla mnie, ciepło wiec nie mam apetytu, do słodkiego mnie nie ciagnie, pic sie chce, no ale za duzo sie teraz dzieje i nie mam czasu myslec o zakupach i planowaniu posiłków,moze za jakis czas sie zdecyduje
    musze wam sie jeszcze pozalic ze wczoraj juz 2 raz oblałam egzamin na prawko tyle stresu, tyle pieniedzy a przyjdzie taki jeden i tylko czeka na jakis bład zdołowałam sie wczoraj i dziesiaj tez srednio mi a przydałoby sie zapisac na kolejny...do tego dochodza inne problemy i moze dlatego do dietki mnie nie ciagnie...alez naskrobałam...troche chaotycznie ale dzisiaj to inaczej mi sie wychodzi
    Trzymam za was wszystkie kciuki i za wasze stracone kilogramki walczcie Dziewczyny, bo warto dobrze czuc sie we włsnej skórze szczególnie latem

Greka69 Guest

Porażka :C wczoraj zamiast mielonego z indyka to zjadłam mielone wieprzowe, nie zdążyłam kupić z indyka :/ mam to liczyć jako grzech czy jako prawidłowy posiłek?
    A dzisiaj miałam drugi posiłek B, a zabrakło mi 10 gr do serka wiejskiego i zjadłam jogurt jogobelle czyli W :/

Jakie błędy.. <załamka>

Blokers1984 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Nowy Targ

Witam
    Dziś leci 4 dzień ONZ i jak to u mnie bywa na grzeszki nie ma miejsca!!Jestem za bardzo uparty i do tego ten góralski charakter hehe

Miałem robić ONZ razem z dziewczyną z tąd ten drugi sówak!Niestety dziewczyna poddała się po pierwszym dniu,być może przez @ (już grypsuje tak jak Wy heheheh)
    Kolejnym tematem jest to że tu panuje dyskryminacja Już tak większość przyzwyczaiła się do obecności Kobiet,że pisze tylko do grona źeńskiegochyba się obraźe i nię będę tu zaglądać (żarcik)
    Dziś
    1,2,3b-sałatka z jajka,tuńczyka,makreli i kotletów sojowych
    4w-warzywa gotowane

Cytat Zamieszczone przez shizuka Zobacz posta
    Wyrobiłam sobie kondycję trochę robiąc przez ten miesiąc (z przerwami) wszystkie 8 minutes i tak się zastanawiam nad tym A6W. Zastanawiam się, bo brzuszek mam niby mniej tłusty :P ale podobno A6W tłuszczu nie spala,tylko robi mięśnie których pod tłuszczykiem i tak widać nie będzie.
    Co do spalania tłuszczu to najlepsze są treningi Aerobowy
    Profesjonaliści posiadają miernik w czasie ćwiczeń,który mierzy puls i ciśnienie odpowiednie do spalania tkanki!!
    Nie zagłebiłem się w A6W,ale z tego co piszecie to jest na zrobienie sylwetki tzw.rzeźby
    wiekszość zapewne to wie,że organizm zaczyna spalać tłuszczyk po 30-40 min treningu aerobowego

Właśnie się zajadam sałatką i musze Wam powiedzieć ,że dobra mi wyszła hihi

W dietce najgorsze jest to jak druga połowka coś pichci dobrego,wtedy zaczyna działać wyobraźniaDo tego teraz mundial(wiem wiem ,że Was to nie interesuje)ale dzwonia koledzy i proponują Piwko+meczyk,a tu tylko meczyk

---------- Wiadomość dodana o 12:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:29 ----------

Cytat Zamieszczone przez Greka69 Zobacz posta
    Porażka :C wczoraj zamiast mielonego z indyka to zjadłam mielone wieprzowe, nie zdążyłam kupić z indyka :/ mam to liczyć jako grzech czy jako prawidłowy posiłek?
    Ja osobiście bym wogóle jakiekolwiek mielone w dietce odpuścił bo dużo tłuszczu zawiera
    Czy jest wogóle dostepny serek wiejski beztłuszczowy,ja znalazłem tkz. lekki,czyli 3 g tłuszczu

Trasa Nowy Targ-Gdańsk

Greka69 Guest

Cytat Zamieszczone przez Blokers1984 Zobacz posta
    Ja osobiście bym wogóle jakiekolwiek mielone w dietce odpuścił bo dużo tłuszczu zawiera
    Czy jest wogóle dostepny serek wiejski beztłuszczowy,ja znalazłem tkz. lekki,czyli 3 g tłuszczu
    Gadałam wcześniej z dziewczynami i jedzą mielone z indyka
    Wiem, że jest taki serek, kupowałam go, a dzisiaj te 10 gr xC

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów