Strona 852 z 4555 PierwszyPierwszy ... 352 752 802 842 850 851 852 853 854 862 902 952 1352 1852 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,511 do 8,520 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

wabiczek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tarnowo Stare

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

u mnie tez z angielskim słabo ale jest takie coś jak tłumacz;D ..i jakoś dałam radę pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze i na mnie podziała ta dieta.

Awatar anettaa111
    anettaa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez wabiczek Zobacz posta
    u mnie tez z angielskim słabo ale jest takie coś jak tłumacz;D ..i jakoś dałam radę pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze i na mnie podziała ta dieta.
    Muszę powiedzieć, że też nie wierzyłam w tą dietke, ale po 2 dniach zmieniłam zdanie A z tym angielskim to cóż miałam może 8 lat to nie kapłam się, że mogę użyć tłumacza ^^ ale jakoś się udało wtedy Teraz już wiem co i jak

Powoli, ale do celu

Awatar mleczna60
    mleczna60 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

oo booże pierwszy dzień ONZ mam prawie za sobą... ale myślałam że oszalaje. Pojechałam na zakupy z listą węglowodanów, białek, srałek, masakra, a śniadanie już nawet źle zjadłam XD... ogólnie nie chcę jeść TYLKO i wyłącznie białek i wegl. z podanej tabelki, bo bym oszalała O_O muszę się trochę wyrobić w tym całym systemie i będzie lepiej, ale pomysłów na posiłki w ogóle nie mammm ><!
    Dziś był 3W+1WB (możecie mnie skorygować i coś doradzić?)

1.W- granola (musli) + jogurt nat. nisko tłuszczowy [a ta granola była kurde z orzechami><!]
    2. W- granola z bananem i jogurtem nat. nisko tłuszczowym
    3. WB- kawałek kurczaka plus zielona sałatka
    4. W- jogurt pitny waniliowy (za jakąś godzinkę)

I teraz nasuwam pytaniee bo jogurty to niby białka, ale te fit, odtłuszczane itp, to przecież mają 3 razy więcej węgli od białka, to wtedy one sie zaliczają do czego .-.'?
    ajjjjjjjjjjjjjjjjjj oszalejęę *_*!
    1 ONZ- 17 lipca'09

Awatar concordia
    concordia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

Cytat Zamieszczone przez mleczna60 Zobacz posta
    oo booże pierwszy dzień ONZ mam prawie za sobą... ale myślałam że oszalaje. Pojechałam na zakupy z listą węglowodanów, białek, srałek, masakra, a śniadanie już nawet źle zjadłam XD... ogólnie nie chcę jeść TYLKO i wyłącznie białek i wegl. z podanej tabelki, bo bym oszalała O_O muszę się trochę wyrobić w tym całym systemie i będzie lepiej, ale pomysłów na posiłki w ogóle nie mammm ><!
    Dziś był 3W+1WB (możecie mnie skorygować i coś doradzić?)

1.W- granola (musli) + jogurt nat. nisko tłuszczowy [a ta granola była kurde z orzechami><!]
    2. W- granola z bananem i jogurtem nat. nisko tłuszczowym
    3. WB- kawałek kurczaka plus zielona sałatka
    4. W- jogurt pitny waniliowy (za jakąś godzinkę)

I teraz nasuwam pytaniee bo jogurty to niby białka, ale te fit, odtłuszczane itp, to przecież mają 3 razy więcej węgli od białka, to wtedy one sie zaliczają do czego .-.'?
    ajjjjjjjjjjjjjjjjjj oszalejęę *_*!
    da rade wytrzymać z listą produktów, może ejst ciężko na początku, ale trzeba mieć motywacje! z jogurtem bym nie przesadzała.. raczej nie są dozwooe. banan też nie powinien byc w dietce bo zawiera duzo cukru;> jpgurt pitny waniliowy.. sama nie wiem, chyba ma duzo cukru
    zastap te rzeczy np twarozkiem z orzechami włoskimi, sałatką z tuńczyka, rybką pyszną, kurczakiem duszonym, sałatką jajeczną albo jajecznicą, naprawde da sie wyzyc!
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Angry Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam dziewczyny

Błagam Was o pomoc...dziś mój trzeci dzień turbo i nie wiem, co sie dzieje, od kilku godzin okropnie boli mnie brzuszysko...mam tak jakby skurcze żołądka...baaaardzo bolesne...
    Wprawdzie nie byłam dziś w toalecie....ale podczas poprzedniej tury nie miałam takich objawów...I dziś nie miałam grzeszków...

C O M A M Z R O B I Ć, BY NIE BOLAŁO?????

Awatar mleczna60
    mleczna60 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez concordia Zobacz posta
    da rade wytrzymać z listą produktów, może ejst ciężko na początku, ale trzeba mieć motywacje! z jogurtem bym nie przesadzała.. raczej nie są dozwooe. banan też nie powinien byc w dietce bo zawiera duzo cukru;> jpgurt pitny waniliowy.. sama nie wiem, chyba ma duzo cukru
    zastap te rzeczy np twarozkiem z orzechami włoskimi, sałatką z tuńczyka, rybką pyszną, kurczakiem duszonym, sałatką jajeczną albo jajecznicą, naprawde da sie wyzyc!
    ;( a z czym będę jeść moją kochaną granoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <histeria> O_O dobra to tylko ją z jogurtem .-.'...... ^^
    1 ONZ- 17 lipca'09

Awatar BlackAngel91
    BlackAngel91 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    Witam dziewczyny

Błagam Was o pomoc...dziś mój trzeci dzień turbo i nie wiem, co sie dzieje, od kilku godzin okropnie boli mnie brzuszysko...mam tak jakby skurcze żołądka...baaaardzo bolesne...
    Wprawdzie nie byłam dziś w toalecie....ale podczas poprzedniej tury nie miałam takich objawów...I dziś nie miałam grzeszków...

C O M A M Z R O B I Ć, BY NIE BOLAŁO?????
    Mi w takich sytuacjach pomaga koper włoski, jeśli masz w domu to wypij Powinien pomóc, brzuszek przestanie boleć i pogoni Cie do łazienki:P

Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez BlackAngel91 Zobacz posta
    Mi w takich sytuacjach pomaga koper włoski, jeśli masz w domu to wypij Powinien pomóc, brzuszek przestanie boleć i pogoni Cie do łazienki:P
    Wielkie dzięki BlackAngel za radę

Kopru w domku nie mam, (i nie chce mi się szukać dyżurnej apteki), ale juz wzięłam krople żołądkowe i zaparzyłam sobie rumianek - po kroplach tak jakby lepiej...Zastanawiam się tylko skąd te bóle? Przecież zaparcia to prawie norma przez całe moje życie...(stąd pewnie nadwaga...)
    Dziś z powodu powyższego nie zjadłam dwóch ostatnich posiłków - chyba to nie aż tak wielka zbrodnia...ale naprawdę nic nie mogłam przełknąć.

Pozdrawiam

Awatar BlackAngel91
    BlackAngel91 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    Wielkie dzięki BlackAngel za radę

Kopru w domku nie mam, (i nie chce mi się szukać dyżurnej apteki), ale juz wzięłam krople żołądkowe i zaparzyłam sobie rumianek - po kroplach tak jakby lepiej...Zastanawiam się tylko skąd te bóle? Przecież zaparcia to prawie norma przez całe moje życie...(stąd pewnie nadwaga...)
    Dziś z powodu powyższego nie zjadłam dwóch ostatnich posiłków - chyba to nie aż tak wielka zbrodnia...ale naprawdę nic nie mogłam przełknąć.

Pozdrawiam
    Ja miałam takie problemy chyba od nadmiaru jajek w diecie, ale nie jestem pewna.

Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez BlackAngel91 Zobacz posta
    Ja miałam takie problemy chyba od nadmiaru jajek w diecie, ale nie jestem pewna.
    Ja dzis nie jadłam wogóle jajek, wczoraj miałam tylko jajeczniczkę z szynką...

A Ty na jakiej jesteś diecie i od jak dawna...(jesli można spytać)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów