dzisiaj znowu -0,30
![]()
Dziś jest już lepiej, coś tam spadło, brzuszek jakby bardziej płaski. Jest ok. Ja ciągle jadę na Hay`u (dziwnie to brzmi- ciągle jestem na haju, hihi). Wczoraj jakoś mi się spuchło i stąd ta załamka. A organizm musi się oszukać na delegacji, bo pewnie sypną pączkami w czwartek![]()
Ilonta powiem ci, ze kumpela moja bawi sie makeupem i moglabym ci pokazac jej fotki wlasnie slubny wamptylko nie wiem czy by sie obrazila na upublicznianie jej profilu nk na naszym forum, takze jak chcesz to ci moge podac jej link
jedno jest al`a wamp a drugie a`la aniol
padli by z wrazenia u naszych stop, a my mialybysmy przynajmniej po czym deptac
Herm jak ty to robisz??? szok.. ale gratuluje...
[quote=Sabionka;980216]padli by z wrazenia u naszych stop, a my mialybysmy przynajmniej po czym deptac [/quote/]
a do tego byśmy chodziły dumne jak paw
no bo przecież z takimi sukcesami na koncie nie można inaczej ;p
---------- Wiadomość dodana o 09:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:58 ----------
a do tego byśmy chodziły dumne jak paw
no bo przecież z takimi sukcesami na koncie nie można inaczej ;p
Czesc dziewczynyNie jestem w stanie nadgonic wszystkich postow, bo opieka nad dzieckiem jest bardzo absorbujaca
i korzystam tylko z wolnej chwili, ze synek spi
Tak wiec mam 8 dzien turbo. Jest to masakryczna tura, nie moge sie opamietac, grzesze jak najeta, wsuwam wszystko jak odkurzacz. Waga pokazuje jakies -1 kg, wiec nie jest zle.
Jutro wybieram sie na zakupy, bo termin slubu mnie goni (15 maja) i pasowaloby jakas suknie upatrzyc. No i wogole mam jeszcze tyle spraw na glowie. Wydaje mi sie, ze nic nie mam pozalatwiane i z niczym sie nie wyrobie.
Ilonta - tez mam koszmary zwiazane ze slubemJak wstaje rano to czuje ulge, ze to tylko sen. Ale stres juz jest
Jaki ja mam ubaw jak czytam te wasze posty! Gratuluje poczucia humoru![]()
Ostatnio edytowane przez Ilonio ; 05-02-2010 o 10:29
hmm.. a na onz można jeść pieczarki? w ogóle to można grzyby jeść??
LadyShadow, a jak dlugo jestes juz na tym detoksie? Jeszcze 20-30 dni??? To tak sie da??Ile udalo Ci sie zrzucic? Podziwiam - ja bym sie nie zdecydowala
Cos tu dzisiaj pusto... malo zaleglosci do przeczytania
---------- Wiadomość dodana o 10:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:48 ----------
Tak, mozna - przynajmniej w Turbo. Grzyby maja duzo soli mineralnych.
Dlaczego od razu leniwy... po prostu sporty nie wzbudzaja szczegolnie Twojego zainteresowaniaJa od dziecka nie lubilam cwiczen i roznych sportow, ale gdy zaczelam tanczyc (przypadkiem), do tej pory nie moge przestac
Moze sprobujesz tanca? To zupelnie inny rodzaj cwiczen - sa przyjemne
Osobiscie polecam salse
![]()
Jeżeli jest taka możliwość, to bardzo bym poprosiła, oczywiście za zgodą koleżanki.
---------- Wiadomość dodana o 11:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:09 ----------
A najśmieszniejsze jest to, że koszmary są tak nierealne, że bajka, a i tak się stresuję!! Wrrrrrrrrr.