Strona 2840 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1840 2340 2740 2790 2830 2838 2839 2840 2841 2842 2850 2890 2940 3340 3840 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,391 do 28,400 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    dzisiaj znowu -0,30
    no widzisz Herme idziesz jak burza!! a tak sie zamartwialas

asiaflo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    wejherowo

Cytat Zamieszczone przez DzikaKiszka Zobacz posta
    Na internecie znalazlam przepis na tzw. bulke sojowa. Mojemu mezowi smakuje. Dzieki temu nie trzeba wpierdzielac np. samej pasty jajecznej, lub masla orzechowego prosto ze sloika.
    i chwała ci za to, bo ja nie znosze jajek i mdliło mnie na samą myśl o tym że mam je zjeść samo, bez chlebka, ale teraz to przełknę dzięki

---------- Wiadomość dodana o 16:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:02 ----------

polecam jajecznicę z łososiem i odrobiną ketchupu, właśnie jestem po jej konsumpcji i powiem wam, ze miło mnie zaskoczyła

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

no u mnie juz posty od wczoraj zaliczone
    kurcze non stop mysle teraz o moim wyjezdzie do Polski nie bylam juz tam prawie rok!! ugadalam sie wczoraj z kuzynka, ze zrobie jej mamie-mojej chrzestnej niespodzianke ze przyjezdzam i tak jak gdyby nigdy nic zadzwonie do drzwiaz sie doczekac nie moge!! tez tak mysle ze zrobie taka niespodzianke dla tatusia bo on w polsce siedzi i nie chce przyjechac do UK ahh sie rozmarzylam

Grubcio199717 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poniatowa

Co tak nikt nie piszę? Zaproponujcie mi jakieś propozycje na kolacje.Ale chyba że zjem płatki Fitness. Chyba że Wasze propozycje będą ciekawsze.Aby nie kanapki mam już dosyć ich.

kasha85 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rotterdam

witajcie,
    widzę że forum tętni życiem fajnie Was tak poczytać , to naprawdę motywuje bo mój M nic mi nie pomaga, wieczorami kusi mnie pysznym jedzonkiem, czasami podaje mi coś to spróbowania a ja jak na razie twardo się trzymam
    dziś kolejny dzień dietki bezgrzeszny dziś zrobiłam sobie filety rybne z sosem czosnkowym, sosik zrobiłam następująco: dwie łyżki majonezu, plus dwie łyżki jogurtu naturalnego, dwa ząbki czosnku starte, sok z cytryny (łyżka albo dwie) oraz trochę oleju z oliwek, wszystko razem zmieszać dodać trochę soli, pieprzu i zioła razem z rybką było przepyszne - polecam
    pozdrawiam

joannaju29 jest nieaktywny Nowy na forum

Hey dziewczyny dzisaj jestem 1wszy dzien na podstawowej, i strasznie boli mnie głowa. Czy wy też tak macie? Poza tym mam pytanie czy mozna pic kawe???bo nigdzie nie zauważyłam, żeby ktos o tym wspomnial, a dla mnie to narkotyk, a dzisaj nawet lyka. I jakies ciekawe propozycje dań...niby wiem co i jak, ale pomysły mi się kończa,,i jeszcze jedno serek musi byc koniecznie light???mieszkam na zapyzialej wsi i nikt specjalnie dla mnie nie sprowadzi serka, pozdrawiam

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez joannaju29 Zobacz posta
    Hey dziewczyny dzisaj jestem 1wszy dzien na podstawowej, i strasznie boli mnie głowa. Czy wy też tak macie? Poza tym mam pytanie czy mozna pic kawe???bo nigdzie nie zauważyłam, żeby ktos o tym wspomnial, a dla mnie to narkotyk, a dzisaj nawet lyka. I jakies ciekawe propozycje dań...niby wiem co i jak, ale pomysły mi się kończa,,i jeszcze jedno serek musi byc koniecznie light???mieszkam na zapyzialej wsi i nikt specjalnie dla mnie nie sprowadzi serka, pozdrawiam
    Witaj Ja kawkę pije, tyle, że bez mleka i niesłodzoną. Herbatki tez możesz, byle bez cukru a serek jak nie dostane odtłuszczonego to jem normalny. Głowa to pewnie dlatego cie boli, ze kawki nie piłaś i ciśnienie masz niskie. Także wypij sobie. Powodzenia

---------- Wiadomość dodana o 18:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:27 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasha85 Zobacz posta
    witajcie,
    widzę że forum tętni życiem fajnie Was tak poczytać , to naprawdę motywuje bo mój M nic mi nie pomaga, wieczorami kusi mnie pysznym jedzonkiem, czasami podaje mi coś to spróbowania a ja jak na razie twardo się trzymam
    dziś kolejny dzień dietki bezgrzeszny dziś zrobiłam sobie filety rybne z sosem czosnkowym, sosik zrobiłam następująco: dwie łyżki majonezu, plus dwie łyżki jogurtu naturalnego, dwa ząbki czosnku starte, sok z cytryny (łyżka albo dwie) oraz trochę oleju z oliwek, wszystko razem zmieszać dodać trochę soli, pieprzu i zioła razem z rybką było przepyszne - polecam
    pozdrawiam
    mmmm... same pyszniutkie dania dziś polecacie koniecznie musze wypróbować

---------- Wiadomość dodana o 18:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:28 ----------

Cytat Zamieszczone przez Grubcio199717 Zobacz posta
    Co tak nikt nie piszę? Zaproponujcie mi jakieś propozycje na kolacje.Ale chyba że zjem płatki Fitness. Chyba że Wasze propozycje będą ciekawsze.Aby nie kanapki mam już dosyć ich.
    Ale Ty jesteś na ONZ? bo płatki fitness raczej nie są dozwolone... mleko tez raczej nie... Jak masz posiłek węglowodanowy to może sałatkę warzywną jak nie chcesz kanapek

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    GITAROWA
    I mała korekta to ten M zacznie
    podbijać do Ciebie bo takiej laski
    nie odpuści.

GITAROWA dobrze napisałaś ale ja jeszcze
    czuję się jak na diecie.Boję się co będzie jak
    całkiem przestane mysleć o diecie.

Ja jestem prawie pewna że u mnie
    będzie jojo,bo ja na jednym oszukańcu potrafię
    przytyć nawet 1kg.Dlatego tak się boję przestać.
    Chciałabym żeby sam zaczął mnie podrywać.. to ułatwiłoby mi sprawę

Apropos, czujesz się jak na diecie bo przecież jesteś na diecie... sama pisałaś że jesz wg ONZ ale produkty z haya...

A co do oszukańców... to nie jest czasem tak że jak przez te 9 dni nie możesz czegoś zjeść to na oszukańczych potem wcinasz??
    Wydaje mi się że jakbyś wróciła do normalnego jedzenia (czyli wszystko ale rozważnie) to jojo by nie było... Bo nie miałabyś dni w których jesz tylko to co zakazane ale jadłabyś to codziennie ale małymi porcjami... Ale nie będę się tu wymądrzać bo przecież mi tam daleko jeszcze do utrzymywania wagi

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!
    Wpadłam na chwilę,potem będę dłużej.
    Rano po ważeniu się załamałam i humor
    był do d..y.Już mi lepiej.Ale uświadomiłam
    sobie że przez ostatnie 3 dni tylko tyję.
    Już mam +1,5kg!!! Ale po kolei.
    Po 8 dniu ONZ miałam 58,7kg
    po 9 dniu ONZ już było 59,2kg czyli +0,5kg
    Po oszukańcu +0,4kg a po 1 dniu ONZ+HAY +0,6kg.
    Naśmieszniejsze jest to że najmniej przytyłam na
    oszukańcu.Dziś jadłam nadal ONZ+HAY i boję się jutro
    ważyć.Pocieszam się tylko tym że w nocy ktoś mi
    podmienił cycki (są większe i cięższe nawet mi się podobają)
    więc może @ jest bliżej niż myślę.Nie wiem co mam myśleć.
    Z jednej strony boję się że jak dalej tak będzie to szok
    ale z drugiej jak przerwę i wrócę na normalne ONZ to co
    całe życie mam być na ONZ? Już nic nie wiem.
    Idę zjeść kolację.Jak coś wymyślicie to napiszcie.

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Ale chodzi mi o to jak to forum świetnie łączy
    obce sobie osoby myślę że gdybysmy się spotkały
    impreza byłaby udana.
    Cytat Zamieszczone przez misia_tom Zobacz posta
    gdybysmy sie wszystkie spotkaly bylaby super impreza! a moze to nie jest glupi pomysl? hihihi moze jak juz wszytski bedziemy super laski zrobimy sobie 1 narodowy zjazd ONZ oczywiscie gdzies nad morzem i bedziemy sie chwalic super figurkami... sie rozmarzylam! buziaki
    Podoba mi się!!!
    Ale poczekajcie na mnie!!!! Aż zrzucę te moje sadełko...!
    Też chcę wyglądać świetnie a nie jak wieloryb

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów