i chwała ci za to, bo ja nie znosze jajek i mdliło mnie na samą myśl o tym że mam je zjeść samo, bez chlebka, ale teraz to przełknędzięki
---------- Wiadomość dodana o 16:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:02 ----------
polecam jajecznicę z łososiem i odrobiną ketchupu, właśnie jestem po jej konsumpcji i powiem wam, ze miło mnie zaskoczyła![]()
no u mnie juz posty od wczoraj zaliczone![]()
kurcze non stop mysle teraz o moim wyjezdzie do Polskinie bylam juz tam prawie rok!! ugadalam sie wczoraj z kuzynka, ze zrobie jej mamie-mojej chrzestnej niespodzianke ze przyjezdzam i tak jak gdyby nigdy nic zadzwonie do drzwi
az sie doczekac nie moge!! tez tak mysle ze zrobie taka niespodzianke dla tatusia bo on w polsce siedzi i nie chce przyjechac do UK
ahh sie rozmarzylam
![]()
Co tak nikt nie piszę? Zaproponujcie mi jakieś propozycje na kolacje.Ale chyba że zjem płatki Fitness. Chyba że Wasze propozycje będą ciekawsze.Aby nie kanapki mam już dosyć ich.
witajcie,
widzę że forum tętni życiemfajnie Was tak poczytać
, to naprawdę motywuje bo mój M nic mi nie pomaga, wieczorami kusi mnie pysznym jedzonkiem, czasami podaje mi coś to spróbowania a ja jak na razie twardo się trzymam
![]()
dziś kolejny dzień dietki bezgrzesznydziś zrobiłam sobie filety rybne z sosem czosnkowym, sosik zrobiłam następująco: dwie łyżki majonezu, plus dwie łyżki jogurtu naturalnego, dwa ząbki czosnku starte, sok z cytryny (łyżka albo dwie) oraz trochę oleju z oliwek, wszystko razem zmieszać dodać trochę soli, pieprzu i zioła razem z rybką było przepyszne - polecam
pozdrawiam![]()
Hey dziewczyny dzisaj jestem 1wszy dzien na podstawowej, i strasznie boli mnie głowa. Czy wy też tak macie? Poza tym mam pytanie czy mozna pic kawe???bo nigdzie nie zauważyłam, żeby ktos o tym wspomnial, a dla mnie to narkotyk, a dzisaj nawet lyka. I jakies ciekawe propozycje dań...niby wiem co i jak, ale pomysły mi się kończa,,i jeszcze jedno serek musi byc koniecznie light???mieszkam na zapyzialej wsi i nikt specjalnie dla mnie nie sprowadzi serka, pozdrawiam
WitajJa kawkę pije, tyle, że bez mleka i niesłodzoną. Herbatki tez możesz, byle bez cukru
a serek jak nie dostane odtłuszczonego to jem normalny. Głowa to pewnie dlatego cie boli, ze kawki nie piłaś i ciśnienie masz niskie. Także wypij sobie. Powodzenia
---------- Wiadomość dodana o 18:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:27 ----------
mmmm... same pyszniutkie dania dziś polecaciekoniecznie musze wypróbować
---------- Wiadomość dodana o 18:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:28 ----------
Ale Ty jesteś na ONZ? bo płatki fitness raczej nie są dozwolone... mleko tez raczej nie... Jak masz posiłek węglowodanowy to może sałatkę warzywną jak nie chcesz kanapek![]()
Chciałabym żeby sam zaczął mnie podrywać.. to ułatwiłoby mi sprawę
Apropos, czujesz się jak na diecie bo przecież jesteś na diecie... sama pisałaś że jesz wg ONZ ale produkty z haya...
A co do oszukańców... to nie jest czasem tak że jak przez te 9 dni nie możesz czegoś zjeść to na oszukańczych potem wcinasz??
Wydaje mi się że jakbyś wróciła do normalnego jedzenia (czyli wszystko ale rozważnie) to jojo by nie było... Bo nie miałabyś dni w których jesz tylko to co zakazane ale jadłabyś to codziennie ale małymi porcjami... Ale nie będę się tu wymądrzać bo przecież mi tam daleko jeszcze do utrzymywania wagi![]()
Witajcie kochani!!!
Wpadłam na chwilę,potem będę dłużej.
Rano po ważeniu się załamałam i humor
był do d..y.Już mi lepiej.Ale uświadomiłam
sobie że przez ostatnie 3 dni tylko tyję.
Już mam +1,5kg!!! Ale po kolei.
Po 8 dniu ONZ miałam 58,7kg
po 9 dniu ONZ już było 59,2kg czyli +0,5kg
Po oszukańcu +0,4kg a po 1 dniu ONZ+HAY +0,6kg.
Naśmieszniejsze jest to że najmniej przytyłam na
oszukańcu.Dziś jadłam nadal ONZ+HAY i boję się jutro
ważyć.Pocieszam się tylko tym że w nocy ktoś mi
podmienił cycki (są większe i cięższe nawet mi się podobają)
więc może @ jest bliżej niż myślę.Nie wiem co mam myśleć.
Z jednej strony boję się że jak dalej tak będzie to szok
ale z drugiej jak przerwę i wrócę na normalne ONZ to co
całe życie mam być na ONZ? Już nic nie wiem.
Idę zjeść kolację.Jak coś wymyślicie to napiszcie.![]()
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG