Strona 11 z 28 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 278

Wątek: Wrócę do dawnej sylwetki, a co!

Awatar Monn
    Monn jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Wrócę do dawnej sylwetki, a co!

Dzięki wielkie, Madziorko! Ech, gdyby dieta tak dobrze mi szła jak ćwiczenia... Jestem paskudnym podjadaczem, aż wstyd mi za siebie, ale postanowiłam sobie twardo-cały czerwiec będzie bezgrzeszny! Nawet nie wiesz, jakie wrażenie wywarła na mnie Twoja postawa, jeszcze nie spotkałam tak konsekwentenej osoby. Koniec z półśrodkami, jak to określiłaś, w końcu nie o to w diecie chodzi.
    Dzięki za odwiedziny, mam nadzieję, że będziesz często wpadać, buziaki!

pokemonka Guest

kochana Monia
    jeśli chodzi o życie bez muzyki, to też sobie tego nie wyobrażam zdawałm muzykę na maturze
    jesteś młodsza ode mnie Poczwarko Kochana

nio i podziwiam kierunek studiów
    jeśli chodzi o Wrocław, to byłam tam kiedyś przejazdem, całkiem miłe miasteczko

i wiesz, jeśli dalej będziemy się tak wspierały, to zostawisz swój Wrocław, zabierzesz przystojniaka jakiegoś i 12 czerwca będziemy razem skakać na moim weselu nie żartuję ale jeden warunek - obie musimy przez rok dotrzeć do wymarzonej wagi

Awatar Monn
    Mieszka w
    Wrocław

Aaaaa!!! Nawet nie wiesz, jak mnie to zaskoczyło i ucieszyło. Szczerzę się jak głupia, pisząc to... Pokemoniu kochana, obiecuję do tego czasu wyglądać bosko i utrzymać wagę, bo myślę, że schudnięcie zajmie mi mniej niż rok...
    Buziaki! :*:*:*:*:*

Podjadam dzisiaj cały dzień, w sumie nie rzucałam się na jedzenie-nic z tych rzeczy, ale jakoś tak chodzi ono za mną cały dzień. Nie zjadłam normalnego obiadu, tylko jak głupek podjadałam jakieś płatki kukurydziane z miodem, jakiś wafel ryżowy też był, ostatecznie jestem najedzona i zła! Nie wiem, co się dzieje ze mną ostatnio, ale bardzo mi się to nie podoba... Może ja nie umiem wytrwać na diecie? Muszę się pozbyć z domu wszystkich zakazanych rzeczy, bo kończą w mojej buzi... Ogłaszam wszem i wobec, że to był ostatni dzień szaleństw i przez co najmniej miesiąc nie zjem nic ponadprogramowego. Muszę nadgonić, bo nie podoba mi się wizja chudnięcia 2 kg na miesiąc. Proszę, pilnujcie mnie, dajcie mi kopa, żebym się skutecznie opanowała i w razie potrzeby przywołajcie mnie do porządku, bez was nie dam rady...
    Dzisiaj z "normalnych posiłków" były tylko I i II śniadanie, byłam już na spacerze, ale chyba zaraz wybieram się na drugi, żeby więcej kalorii spalić. Oczywiście, późnym wieczorem ćwiczenia.
    Buziaki!

Awatar Madziorka_87
    Madziorka_87 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Oświęcim

Hej, Monn cały miesiąc bez grzeszkow to tylko katorga. Zrób sobie limity. Np mi dietetyk powiedział, że przy moim ruchu( a co dopiero twoj ruch) mogę spokojnie bez żadnych konsekwencji pozwolić na loda (big milk, zap) raz w tygodniu. a podjadanie cóż to dzięki temu osiągnełam (o zgrozo!!!) wagę 86kg! Teraz mam na to sposób, tłumacze sobie, że skubnięcie czegoś mnie nie zbawi a takie podjadanie powoduje, że mój żolądek cały czas dostaje coś nowego do "przemielenia" i tym samym rozpycha się. Ale fakt faktem, że najlepiej "wysprzątac dom" z kuszących rzeczy i spokoj. Jak nic nie ma to człowiek nie szuka. Ja tak zrobiłam w krk, a jak moj S. chce coś słodkiego to ma to zjeść albo za moimi plecami, albo odrazu i nie zostawiać w domu. Dziś nawet będąc w sklepie kupiłam mu prince polo i miałam pózniej na nie ogromną ochotę jak jadł, ale zamiast wziąść gryzka wyszłam z pokoju, trudno coś za coś. Nie wątpie, że dasz rade i znow wrocisz do wagi 55kg Ale wg mnie za ostry rygor też nie jest dobry
    A i dziękuje za inspiracje ja już po godzinnym spacerku

miłego wieczorku
    TUTAJ WALCZE:https://forum.jestemfit.pl/c...wyciestwa.html
    Etap I: "ZGUBIĆ JOJO"

pokemonka Guest

kochana moja
    nio to mamy to na piśmie, że to był ostatni dzień
    będę Cię bardzo pilnować. jednoczmy się... pomyśl, że ja będę jeść jak pół wróbla na kopenhaskiej , więc Ty nie możesz być gorsza i bawić się w naszą ulubioną grę-odkurzacz

musimy walczyć razem. obiecuję moje wsparcie i krytykę jeśli na nią zasłużysz.

w końcu od tego mnie masz, Kochana

ale się dzis wyspacerujesz!!! będziesz spała jak zabita obyś tylko nie lunatykowała w stronę lodówki

Duza_Kasia26 Guest

No, no Monn to teraz czeka Cie prawdziwe wyzwanie Ale potancujesz sobie hehe

Wiesz moze, jak aktualizowac straznika wagi ??? ;-)

martita17 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dzierżoniów

witam witam co tam, jak tam??

Awatar Monn
    Mieszka w
    Wrocław

Witajcie, dziewuszki moje kochane!
    Dzisiaj byłam grzeczna. Wróciłam wymęczona z zajęć z potwornym bólem głowy, chyba znowu moje zatoki dają o sobie znać...
    Pod względem jedzonka okej:

ŚNIADANIE: koktajl;
    II ŚNIADANIE: grahamka z plastrem polędwicy z indyka, sałatą, rzodkiewką, ogórkiem, papryką i posypana otrębami pszennymi;
    PRZEKĄSKA: jabłko;
    OBIADO-KOLACJA: ok. 200g surówki z czerwonej kapusty i jakieś 150g mizerii+2 małe kwiatki brokułów.
    Teraz mykam po herbatkę czerwoną i chyba pójdę się na godzinkę położyć. Mam nadzieję, że tak do 21. ból minie, bo przecież muszę ćwiczyć!

Kupiłam mamie Raffaello na jej jutrzejsze święto-niech chociaż ona sobie pozwoli na coś słodkiego, kiedy ja nie mogę.
    Buziaki!
    Ostatnio edytowane przez Monn ; 25-05-2009 o 19:13

Awatar Monn
    Mieszka w
    Wrocław

Właśnie - zapomniałam dodać, że jutro zamierzam poważnie pogadać z dietetyczką o moich dalszych zmaganiach. Wszystko sobie gruntownie przemyślałam i teraz wiem już, jak się do tego zabrać. Maj był miesiącem próby, raczej upadków niż wzlotów, ale czerwiec będzie zdecydowanie lepszy. Przedstawię dietetyczce mój plan co do rzeczy zakazanych-raz na tydzień pozwolę sobie na coś nadprogramowego, np. Big milk, oczywiście, coś małokalorycznego. Dzięki temu nie bedę ciągle myślała o słodyczach, bo będę wiedziała, że raz w tygodniu czeka mnie nagroda. Madziorka już o tym mówiła - z moją codzienną dawką ćwiczeń to naprawdę niedużo. Co myślicie, kochane?
    Buziaki!

Awatar Monn
    Mieszka w
    Wrocław

Hej!
    Byłam u dietetyczki, podsumowałyśmy wspólnie miesiąc diety, stwierdziłam, że mogłam się bardziej postarać, ale ona powiedziała, że to taki czas próby, przestawienia się na dietę i zawsze początki są trudne. Może w kg efektów za bardzo nie widać, ale w centymetrach jak najbardziej.

Oto zestawienie miesięczne:

waga: 73,7-->71,8kg
    tkanka tłuszczowa: 39,8-->38,3%
    tkanka mięśniowa: 25,6-->26,3%
    pod biustem: 85-->81cm
    pępek: 95-->88cm
    pod pępkiem: 101-->97cm
    biodra: 104-->103cm
    udo: 63-->59cm
    ramię: 29-->27cm

Największy spadek w pasie, co mnie bardzo cieszy, bo z brzuchem mam spory problem, najmniejszy w biodrach, ale z nimi zawsze jest najgorzej. Teraz troszkę więcej nad nimi (oraz talią) popracuję, kręcąc się na twisterze, który dotarł dzisiaj! Jupiii!
    Mogło być lepiej, ale i tak jestem zadowolona, zgubione centymetry są budujące. W czerwcu obiecuję sobie bardziej się przyłożyć, tzn. zaczynam już od dziś. Wprowadzam także nagrodę raz w tygodniu, omawiałyśmy to z dietetyczką-może to być lód, sałatka z owoców, truskawki z jogurtem, kostka gorzkiej czekolady, (albo z orzechami) ciastko itp. Dała mi też 10 przepisów na koktajle strukturalne.
    Jestem pozytywnie nastawiona i zmotywowana, ale wciąż potrzebuję dużej dawki waszego wsparcia. Jesteście ze mną?
    Ostatnio edytowane przez Monn ; 26-05-2009 o 12:45

Strona 11 z 28 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów