Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Dieta Turbo , Odchudzanie na zawołanie

Awatar karmelowarudi
    karmelowarudi jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Ostrówiec

Exclamation Pomocy ! Dieta Turbo , Odchudzanie na zawołanie

Witam,
    Dziś postanowiłam dołaczyc do grupy wsparcia. Nie raz byłam na diecie , ktora była męczarnią, a co najgorsze efektem Jo-Jo. Dzis znalazlam 'odchudzanie na zawołanie' oraz diete 'turbo'. Moje drogie czy ktoras z Was była na tej diecie ? Jak efekty ? z watkow czytanych na innych forach dieta cieszy sie powodzeniem. Nie bede ukrywać jestem w desperacji, ostatnio tylko tyje, musze cos z tym wkoncu zrobić. Proszę Was o rady i uwagi ,sama juz nie wiem co mam robić.. najgorsze ze nawet rodzina nie wierzy juz w moje mozliwości na osiagniecie wzglednej sylwetki , i zrzucenie mojego brzucha..Pomóżcie !
    Jutro mój pierwszy dzień.
    Ostatnio edytowane przez karmelowarudi ; 17-08-2009 o 21:00

Awatar XkagaX
    XkagaX jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Dieta Turbo , Odchudzanie na zawołanie

Witaj, najważniejsze jest, byś Ty uwierzyła w to, że to można zrobić Żeby dobrze i zdrowo schudnąć trzeba wiele samozaparcia, wytrwałości i optymizmu
    Mogę się wypowiedzieć na temat odchudzania na zawołanie, bo stosuję od 1 czerwca, jednak z przerwami, czasami też grzeszkami, ale efekty są, co widać na suwaczku Jestem bardzo zadowolona, chociaż pomału mam problem z dostępnością ulubionych owoców Jeżeli będziesz chciała o coś zapytać to zapraszam do siebie na wątek, bo zazwyczaj przeglądam xxl-ki, a tutaj jestem sporadycznie
    Pozdrawiam

Aleksandrra Guest

Red face Odp: Dieta Turbo , Odchudzanie na zawołanie

Zgadzam się z poprzedniczką ;]

Natomiast ja jestem świeżo po diecie turbo, a właściwie tylko 1 dzień został :P i mogę Ci ją szczerze polecić Ja już w 5 dniu miałam -3kg na wadze, ostatnie ważenie już jutro )

Jak zapewne przeczytałas na pozostałych wątkach, Dieta Turbo ma większy wachlarz produktów w przeciwieństwie do ONZ. Musisz pamiętać, że najważniejsze jest Twoje nastawienie ;] A z uczuciem głodu, napewno nie będzie problemu. Spróbuj, napewno nie pożałujesz

renata_w14 jest nieaktywny Nowy na forum

czesc, jestem nowa na forum i interesuje mnie dieta na zawolanie- czy moglby ktos napisac jak te diete stosowac? tzn, co sie je , kiedy i ile? na jakiej zasadzie dziala, prosze...jestem zdesperowana odchudzam sie juz 2 lata, ale zawsze wracam do wagi, koszmar pomocy moj link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] prosze napiszcie mi, z góry dziekuje

Awatar BLACKA
    BLACKA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Karmelku witaj na forum Ja za duzo o efektach Turbo powiedziec nie moge- bo zaczynam ja dopiero w nastepnym tygodniu, ale...podoba mi sie dosc duz wybor i zawsze mozna cos pokombinowac tylko te 6 posilkow dziennie mnie przeraza, bo obecnie sie gloduje mimo ze to niezdrowe, ale jestem na tabletkach wspomagajacych odchudzanie0- Meridia i po prostu nie chce mi sie jesc ale trzeba zmienic ten stan rzeczy bo to niezdrowe

A jesli chodzi o brzuszek- to zapraszam do mnie i do Ana Ana- my cwiczymy A6W i cm leca jak oszalale- u mnie sa zdjecia mozna zobaczyc- w ciagu 8 dni 13 cm ubylo i miesnie sie wzmocnily- takze serdecznie polecam

Trzymam kciuki i powodzenia- bede zagladac najlepiej pisz codziennie jadlospis to moze cos potem od ciebie podpatrze

Milego wieczorku

AnaAna jest nieaktywny Znany na forum

czesc
    wpadłam się przzywitac i powodzenia życzyc
    niestety nie byłam ani na jednej, ani na drugiej diecie - ale słysze, że maja same plusy - no i są skuteczne - wiec warto spróbowac
    dziewczyny się juz na tym znaja, więc na pewno chętnie bedą odpowiadac na Twoje watpliwosci
    bede wpadac z kontrolnym jak Ci idzie
    miłego dietowania

Joanna_Mari jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Konin

Cześć
    Jestem nowa i dopiero od jutra zaczynam Turbo Mam nadzieje, że wytrwam...
    Pomożecie mi? :> Niestety mam straszną słabość do słodyczy i nie wiem czy dam rade...
    ale z drugiej strony jak nie teraz, to kiedy? ;/

Pozdrawiam

Awatar Evelqa_aa
    Evelqa_aa jest nieaktywny Nowy na forum

Witam. Mam na imie Ewelina )hmm bylam na diecie Dukana, skonczylam ja 5 miesiecy temu .... przed ta dieta wazylam 87 kg schudlam do 56 ale niestety pojawil sie efekt jojo ( teraz waze 76 kg przy wzroscie165 cm postanowilam teraz zaczac diete Turbo tylko okropnie boje sie efektu jojo ( ehss ale nie dowiem sie jak nie posmakuje.... Pozdrawiam :**

Justysia2203 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Kochana daj sobie spokój z dietami tego typu.... Może i schudniesz szybko ale na własnej skórze przekonałaś się jakie są tego efekty... Zmień swój styl życia i odżywiania 1500kcal dziennie do tego trochę ruchu, nie jedz słodkiego, tłuszczy zwierzęcych, dań typu fast-food, a gdy waga pokaże wymarzone cyferki powoli zwiększaj kaloryczność posiłków.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów