Strona 1494 z 2174 PierwszyPierwszy ... 494 994 1394 1444 1484 1492 1493 1494 1495 1496 1504 1544 1594 1994 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,931 do 14,940 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Kochana bo ja mieszkam i pracuję w Warszawie A mój rodzinny domek znajduje się na wsi w okolicach NDM bo od wawy to aż 25 km

---------- Wiadomość dodana o 15:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:09 ----------

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Rivalry MAdzia Rotary mieszka w Bielsku i mam ją tam niedługo odwiedzieć Wiec chetnie się Spotkam Poza tym marzy mi się do Poznania pojechać, pozwiedzać tamte tereny, spotkać się z ludźmi których znam. I Wrocławia nie widziałam wieki

Bocianku, a się nie boję spotkań z ludźmi z Forum Już jedną poznałam Aż z nad morza
    Magdziorę znałam przed jej przybyciem na forum..
    Kogo mi tam jeszcze... Ludzi z okolic Gliwic/Katowic/ogólnie Śląska chętnie bym poodwiedzała Tylko nie chcę się wpraszać więc poczekam na zaproszenie;P
    hehe poczekaj może w Wakacje pojadę do brata w okolice wrocka, może się on zgodzi na kolejnego gościa, hehe
    Jak coś to mam Babcię w Lublinie a ona chętnie przyjmuje moich znajomych pod swój dach więc możemy się kiedyś umówić tam z noclegiem u mojej Babci, maks do 2 osób + ja 3
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

ulabrzydula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Witam Pięknie i słonecznie za okienkiem, tylko trochę mroźno , a ja dzisiaj idę na kurs komputerowy i to już ostatni raz , kupiłam sobie książkę komputer dla seniorów więc dalej będę jako samouk ale nie wiem jak to będzie Śniadanko miałam pyszne zrobiłam sobie sałatkę taką co Ula mi podpowiedziała , miałam pierś z indyka zamiast rybki , ale sobie pojadłam z kromeczką chlebka wiejskiego według przepisu Mamy diet .
    Ula a jak twój chlebek ,piekłaś, bo nic nie piszesz .
    O i Ula proponuje spotkanie z Magdą , a kiedy ktoś zawita w moje progi? Ula ja też przepracowałam 36 lat a emerytury są chudziutkie ale zawsze mówię że na chleb i masło starczy i aby zdrowie było to reszte jakoś będzie
    Zaraz biorę się za obiadek bo wnuki przyjdą i nie będzie co im dać , jeszcze tylko do soboty i mają ferie , wyjeżdżają do drugiej babci , cóż będę ja tam jeździć i odwiedzać moje łobuziaki
    Halinko...... Ty jak zwykle masz dużo zadane na każdy dzień..... to masz dziś P+W...... miło mi że sałatka Ci smakowała.... ja mam dziś Proto...bo wczoraj pojadłam u córci (normalny i przepyszny domowy obiadek)
    to dziś muszę pokutować... właśnie usmażyłam pierś na suchej patelni i woda gazowana ... nie miałam pomysłu na dziś.....
    Chlebka nie upiekłam, bo stale gdzieś latam, a ja najlepiej z rana wszystko robię...po 16-tej już nie nadaję się do żadnej roboty..... (tak mają skowronki) ale pewnie w sobotę upiekę, bo marzy już mi się taki chlebek....
    pochwalę się jak wyszedł....
    W Twoje progi to ja nie dojadę.... choć bardzo bym chciała, bo jakoś tak podświadomie myślę, że fajnie byłoby u Ciebie, bo masz taką tradycyjną kochającą rodzinę i wyobrażam sobie jak u Was musi być fajnie, ciepło...
    wszyscy zżyci... wielopokoleniowa rodzina ......i przypomina mi czasy jak żyli moi Rodzice.......(ale się rozmażyłam )
    Halinko.... emerytury to wiadomo jakie są, jak były małe zarobki to i emeryturka słaba..... ale ja już się tym nie podniecam, muszę cieszyć się tym co mam. Nie jeżdżę na wczasy, wycieczki...siedzę w domu...ale cieszę się że mam jeszcze trochę zdrowia i tak mam lepiej od życia moich rodziców, a moje dzieci ode mnie i tak to musi się toczyć.....
    teraz jemy lepiej niż w wielkie święta...... dogadzamy sobie i co więcej....
    A chleb to już nie wiele osób chce jeść już dzieci nie chcą
    Oby zdrówko jakoś nas nie opuszczało...

---------- Wiadomość dodana o 15:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Kochana bo ja mieszkam i pracuję w Warszawie A mój rodzinny domek znajduje się na wsi w okolicach NDM bo od wawy to aż 25 km
    No to dobrze wyczytałam i w takim razie super......... wszystko przed nami.......
    Poczekamy tylko na ciepło, bo nie wiadomo co z tą zimą będzie.....
    A coś chyba mi się mignęło, że DUŻAPANNA z Warszawy..... to może i ją zaprosimy..?
    A w jakiej dzielnicy Warszawy mieszkasz ?

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Ja na Pradze Południe niedaleko Promenady, niedaleko centrum, niedaleko starego miasta - dla mnie w Wa-wie to wszędzie jest niedaleko a i niedaleko Dw Wileńskiego hehe

A ciekawe z jakiej dzielnicy jest DużaPanna? chyba że pytanie było do niej

DuzaPanna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

hahaha

1. ja się juz wprosiłam na kawę, więc się mnie łatwo nie pozbędziecie chyba, że się będziecie ukradkiem umawiać :P

2. Madziulek, myśmy sąsiadki! Ja mieszkam na Przyczółku Grochowskim

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

a ja przy przystanku międzynarodowa, hahahah normalnie przystanek dalej autobusem pośpiesznym
    w sensie linią przyśpieszoną

Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    dokładnie wyprowadza na spacery a dlaczego w bloku to inna sprawa??? ja mieszkam w swoim domku i też muszę wychodzić i sprzątać po niej jak nie chcę mieć toru przeszkód na podwórku)

W bloku z mieszkaniem już jest inaczej...... w domu możesz zostawić psa i może szczekać, czy wyć.....
    Poza tym we własnym domu pies może latać bez smyczy...... ja nawet na chwilę nie mogę pieska zostawić samopas.... większość bloków jest już poogradzane i pozostają tylko chodniki.......
    I tak jak Wiolka napisała..... że nie powinien szczekać między 6:00 a 22:00
    A na podwórku to wiadomo sprzątasz, a czy chodzisz ze szpadelkiem i zbierasz kupki...... no teraz już dla mnie to za dużo pracy.
    Po każdym spacerze trzeba wymyć nogi psa a często i całego......
    Wiadoma sprawa...coś za coś.. ale ja już wolę wnuków doglądać. A mają kota wybawię się z nim ile zechcę. Też z nim nie jest proste, bo oczywiście lata po wszystkich obcych podwórkach i nawet po ulicy....... mimo, że jest wykastrowany ( nie wiem czy tak się mówi ) to i tak lata, poluje, znosi ptaszki....... Ale jest kochaniutki ..... tylko strach, że gdzieś przepadnie kiedy

Lady luksusowa z Ciebie))
    A co ...
    mój podobno z tych mało szczekających się okaże
    Daj Ci boże..... ale kiedyś siostra takiego malucha dostała... nie widać go było, a szczekał za wszystkie......

fiu fiu złote tarasy)

Dla Luksusowej Lady ....to i ZŁOTE TARASY

a ja właśnie w nocy myślałam o tych spotkaniach z jednej strony kuszą a z drugiej nie zrozumcie mnie źle dobrze jest jak jest

To diablice latają))))
    .................................................. .................................................. ......
    Wiadomo Katarzyno...... my przecież każda z innej bajki i tu czasami dochodzi do maleńkich zgrzytów..a tak na żywo mogłoby się dziać
    A ja jako 'diablica" to na miotle bym latała

Cytat Zamieszczone przez DuzaPanna Zobacz posta
    i ja z Warszawy, więc na kawę się wpraszam

Miałam psa w bloku, przez 16 lat, i akurat po 22 i wcześnie rano, to on nie szczekał - był zadowolony, bo wszyscy w domu byli więc i pies był spokojny. Gorzej jak już wszyscy poszli do szkoły/pracy - wtedy, zwłaszcza jak był młodszy, to był nieszczęśliwy i trochę czasu minęło nim się oduczył wyć - więc to o to sąsiedzi raczej mieli pretensje.

Ale tak poza tym, to pies w bloku moim zdaniem to nie jest problem. O ile nie jest to duży pies, który się najnormalniej w świecie meczy, jesli nie ma się gdzie wybiegać.

Też bym chciała psa Tęsknię za moim Rambo W grudniu minęły 2 lata jak nie żyje. Ale to odpowiedzialność zbyt duża. Mnie często nie ma w domu od rana do nocy, więc pewnie dorobię się psa dopiero po tym jak dorobię się dzieci
    No to może kiedyś w trójkę sie spotkamy.... bliżej wiosny
    A z pieskami masz rację... ja też miałam 17 lat pudla KOKSA......odszedł i długo nie mogłam zapomnieć i teraz tylko pudla mogłabym mieć, bo nie ma sierści w domu, tylko trzeba go strzyc..... tylko pudelek....
    Cytat Zamieszczone przez rivalry Zobacz posta
    hello kochane.
    Ja na spotkanie też się zgłaszam.!!Bielsko-Biała jest otwarte dla Was kochane. Kto chętny zapraszam.
    Polatałam palcem po mapie i się bardzo zmęczyłam..... co jedna to dalej, ale tam masz chyba Dorotko jakieś dziewczynki z naszego Forum...niech się meldują.... a ja wirtualnie tylko

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Rivalry MAdzia Rotary mieszka w Bielsku i mam ją tam niedługo odwiedzieć Wiec chetnie się Spotkam Poza tym marzy mi się do Poznania pojechać, pozwiedzać tamte tereny, spotkać się z ludźmi których znam. I Wrocławia nie widziałam wieki

Bocianku, a się nie boję spotkań z ludźmi z Forum Już jedną poznałam Aż z nad morza
    Magdziorę znałam przed jej przybyciem na forum..
    Kogo mi tam jeszcze... Ludzi z okolic Gliwic/Katowic/ogólnie Śląska chętnie bym poodwiedzała Tylko nie chcę się wpraszać więc poczekam na zaproszenie;P
    No i następne spotkanko się szykuje,.... super...... Oj żebym ja młoda była........ a tu te 'siątki" mnie gniotą
    załamię się dziś....... ja chćę być piękan. młoda i bogata

Kończę dziewczynki to dzisiejsze pisanie, chyba Madziulek już nie będzie narzekała, że tak mało pisałyśmy..... ale jak kogoś zanudzałam, to I'sory

Mieszka w
    Warszawa

Madziulek
    albo i normalnym, bo ja często wysiadam na przystanku kanał gocławski
    to jakie masz plany na niedzielę ?
    Ostatnio edytowane przez DuzaPanna ; 10-02-2011 o 16:01

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

hehe na razie żadnych czekam tylko na znajomego żeby dał mi znać kiedy wycenę mi zrobi, wstępnie o sobocie rozmawialiśmy ale może jego fachowcy w niedzielę dopiero mogą...
    A co jakiś spacer po skaryszu?
    a z ciekaowości spytam ile wiosen liczysz?
    ja mam 24 zimy i w tym roku 25 będzie a mi się ładnie udało to napisać, hehe

Mieszka w
    Warszawa

Ulabrzydula
    coś wydziwiasz ja za chwilę nabęde nowy wypoczynek i w moim maleńkim ale własnym mieszkaniu ugoszczę Cię po królewsku! Nabierzesz się i jak na skrzydłach polecisz do Bielska albo gdzie tam Cię palec po tej mapie pociągnie

Obiecuję nie kusisz zakazanymi daniami
    Oferuję prawdziwą libańską kawę z kardamonem - co Wy na to ?

Mieszka w
    Sochaczew

Ja na Pradze Południe niedaleko Promenady, niedaleko centrum, niedaleko starego miasta - dla mnie w Wa-wie to wszędzie jest niedaleko a i niedaleko Dw Wileńskiego hehe

A ciekawe z jakiej dzielnicy jest DużaPanna? chyba że pytanie było do niej
    Cytat Zamieszczone przez DuzaPanna Zobacz posta
    hahaha

1. ja się juz wprosiłam na kawę, więc się mnie łatwo nie pozbędziecie chyba, że się będziecie ukradkiem umawiać :P

2. Madziulek, myśmy sąsiadki! Ja mieszkam na Przyczółku Grochowskim
    a ja przy przystanku międzynarodowa, hahahah normalnie przystanek dalej autobusem pośpiesznym
    w sensie linią przyśpieszoną
    No to jak widzę Wam jest super łatwo się spotkać, bo macie do siebie bliziutko..... ja chętnie do Was dołączę, tylko tak jak pisalam wcześniej, przeczekamy tą niby nadchodzącą zimę...... a myślę, że w marcu będzie już wiosenka ....co?????
    Bo ja mam troszkę dojechać ...no i nie chciałabym wracać po nocy... a już coraz dłuższy dzień się robi.... ale jak co to dojadę

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów