Strona 1724 z 2174 PierwszyPierwszy ... 724 1224 1624 1674 1714 1722 1723 1724 1725 1726 1734 1774 1824 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,231 do 17,240 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Witam. Na wadze po wczorajszym stresie -01kg chociaż z nerwów zjadłam 5 klusek na parze z truskawkami . Dzisiaj na śniadanko mam 3 jajka smażone na oleju kokosowym , tak mi smakuje, bo nie jest sucha ta jajecznica ,Słoneczko pięknie świeci , ciekawa jestem czy będzie ciepło bo wczoraj pomimo słoneczka na krotki rękaw nie można było chodzić . Zapowiadają piękną pogodę prawie w całym kraju słonecznie .

Agula współczuję wam , oczy są bardzo ważne , może dobrze się to skończy trzeba być dobrej myśli , teraz musisz być jego podporą . A z tym romansem to super że się skończyło , rozbicie rodziny to największy dramat w rodzinie , wiem to bardzo dobrze , szkoda dzieci .

Ula, ja Adamczyka również nie lubię , takie ciepłe kluchy , nic męskości , a w tym serialu to super jest traktowany przez tą swoją partnerkę chciał polepszyć sobie życie , każdy który odchodzi od żony bo zachłysną się drugą, powinien dostać dobry wycisk od życia .
    ]

Awatar tattoo87
    tattoo87 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

cześć dziewuszki! widzę z rana że już trochę Was wstało ja dziś mam wolne ale planuje spędzić dzień aktywnie,mam nadzieje że się uda bo pogoda jest po prostu boska!
    Ulciu tak to jest że człowiek się podwójnie martwi o najbliższych niż o siebie,rodzina to przecierz fundament każedego z nas..
    Mazik! każdy grzeszy bo wszyscy jesteśmy grzeszni tak więc super że sie wybawiłas i ze smakowało,ty 4-fazowiczka możesz czasem zaszaleć
    Malinko a ile kosztuje ten olej kokosowy? robisz na nim jajecznice na słodko?
    Agula ja widzę ze ty tak samo jak ja masz bardzo rozbity grafik pracy,szkoda że dziś siedzisz,w kraju ma być bardzo pogodnie
    zapraszam kochane na kawkę! kto się dołącza?!
    DUKAN Start 9.03.2010
    III FAZA od 11.07.2010 do 15.04.2011
    tu jestem:
    Moja prywatna walka ze sobą - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar Agula32
    Agula32 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez tattoo87 Zobacz posta
    Agula ja widzę ze ty tak samo jak ja masz bardzo rozbity grafik pracy,szkoda że dziś siedzisz,w kraju ma być bardzo pogodnie zapraszam kochane na kawkę! kto się dołącza?!
    Ula, czy to u Ciebie była teraz Wiola?
    Bo tak coś mi się wydaje.... A Koszalin niedaleko od Lęborka a ja do Lęborka mam rzut beretem więc wsiadam w auto i jadę na kawkę
    Dziś nie będę miała dużo pracy bo większość kierowców już skończyła i ok 12 jak na moją stronę dojdzie słoneczko to wyjdę przed biuro wystawić troszkę nosek na przyrumienienie....

---------- Wiadomość dodana o 09:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:41 ----------

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    rozbicie rodziny to największy dramat w rodzinie , wiem to bardzo dobrze , szkoda dzieci .
    Nie, nie..... ja nigdy w życiu bym tego nie zrobiła..... Nawet gdyby zaszło za daleko to byśmy nie rozbili naszych rodzin. (no chyba że by się wydało ale o tym nie myślę bo nie ma co się wydać)
    Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie wspominać.

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Agula32 Zobacz posta
    Ale powiem Wam co się wczoraj stało....
    Mój mąż pracuje na budowie i wczoraj dzwonił do mnie że mam w Lęborku szukać okulisty bo mu zaprawa murarska wpadła do oka. Ja tam niczego nie znalazłam, a jak on wrócił i zobaczyłam to oko, czerwone jak żywy ogień to zadzwoniłam do szpitala (ale do innego miasta) i pielęgniarka kazała przyjechać bo cement mógłby mu uszkodzić siatkówkę. No to pomogłam mu się ubrać bo nie mógł otworzyć oczu i pojechaliśmy. Pielęgniarka mu przemyła, znieczuliła, lekarz obejrzał, przepisał receptę i wróciliśmy do domu. I jeszcze późnym wieczorem chodziłam po mieście w poszukiwaniu całodobowej apteki..... zawsze coś.... "jak nie urok to sraczka"
    ojej! Ależ się wystraszyłam, ale na szczęście nic się nie stało poważniejszego. Z oczami to kurcze nie żarty. Wiadomo, że to ani przyjemne ani dobre. Całe szczęście, że się dobrze skończyło

Cytat Zamieszczone przez ulabrzydula_siulunia Zobacz posta
    hejka...jestem pierwsza.co z Agulą????
    Czuję się nawet dobrze, na wadze nie jest źle. Po wczorajszej coli, bananach, krupniczku ...... ale bez kolacji....mam mniej 0,600 Nie jest źle Za oknem słoneczko, idzie wiosna..
    No niewiarygodne! Proszę po takich luksusikach spadek! Skubana Urszula Gdzie te słonko???

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    mąż ogląda ale co sie dziwić jego poziom
    ależ dowaliłaś Matko dobrze, że on tego nie widzi :rotfl:

Tia wyklarowało czyli zawitalo ale po tabletkach
    wyniki zrobiłam kumpela obejrzała i menopauzy nie widać ha ha
    pewnie stres
    a Ty bredzisz z tą menopauzą :P Pewnie, że to stres. Mało miałaś ostatnio nerwów?

Cytat Zamieszczone przez mazik50 Zobacz posta
    No i zgrzeszyłam 2 piwami i sałatką! Ale było fajnie-graliśmy w scrable!!! Jazda na maxa normalnie
    I baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobrze! Cieszę się niezmiernie, że się rozerwałaś Supcio!

Cytat Zamieszczone przez ulabrzydula_siulunia Zobacz posta
    Mnie najbardziej boli jak pojawia się niespodziewanie jakieś choróbsko u bliskich mi osób.... a co jakiś czas takie rzeczy się dzieją. Teraz też mam taką smutną rzecz w mojej rodzinie.... nie mogę pisać konkretów (zagląda tu trochę moich znajomych) ale serce moje jest tym bardzo mocno zmęczone, aż boli. I nie mogę się nawet niczym cieszyć z tego, że na razie jest dobrze w mojej najbliższej.
    Kochana Urszulko, tulam Cię serdecznie i trzymam kciuki by wszystko dobrze się skończyło Masz rację, krzywdę bliskich strasznie się przeżywa. Nie martw się zbyt mocno, bo przez takie nerwy to i sobie nerwów napsujesz. Nieznośna jest bezsilność, że nic nie można zrobić, by pomóc w leczeniu. Jednak samo wsparcie dużo znaczy, a Ty napewno dbasz o to by nikt nie poczuł się opuszczony i sam

Wg mnie to bardzo dobrze, że nie ciągniesz dalej tego romansu. Bo nie wiadomo jak to by się skończyło.....a najbardziej cierpią dzieci... z tymi drugimi tatusiami czy mamusiami...... mnie jest bardzo szkoda takich dzieci.
    Dlaczego nie może być tak w życiu jakbyśmy sobie zaplanowali
    zgadzam się z Tobą Urszulo. Niestety życie jest tak pokręcone, że nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy tego chcieli.

Nudzę coś z rana , obudziłam się w nie najlepszym nastroju.... tak chciałabym żeby wszyscy byli szczęśliwi.... zdrowi ... a to niemożliwe
    nie zawsze wstajemy radośni jak skowronki. Czasem dobrze tak sobie usiąść porozmyślać. Dobra duszyczka z Ciebie

FILMU nie obejrzę, bo nie mam jakiegoś SL? nie chcę już nic instalować, bo i tak mi wolno chodzi net. Myślałam, że po prostu wejdę i już
    matko zielona jestem. Żebym coś rozumiała to bym pomogła a tak doopa

Poszłabym do kina na jakąś fajną polską komedię..... Niby Oh Karol 2 jest fajny ale nie byliśmy na tym. Poszliśmy na "Weekend" ale był taki sobie.Nie ma to jak te stare polskie komedie. Ostatnio oglądaliśmy "Zróbmy sobie wnuka", super film
    w domu możecie obejrzeć coś fajnego. Z polskich filmów polecam: Jasminum, Wino truskawkowe, Zakochani, U Pana Boga za piecem, Boże Ciało... to tak co mi pierwsze na myśl przyszło.

Tak Ula, ja w pracy.... do 14 a potem musimy jechać do Gdyni. Kurcze, on z tym okiem nie powinien jechać nigdzie ale to wyjątkowa sytuacja i musimy. Dobrze, że ja mam prawko.... bo co inaczej? Przecież sam nie pojedzie. I tak cud, że przyjechał z pracy, na szczęście to blisko bo od kolegi dojeżdżają busem więc musiał tylko przez wioskę przejechać.
    No to jak Ty masz prawko to po kłopocie, przecież możesz prowadzić, a mąż nie musi wysilać zmęczonego i uszkodzonego oka

No faktycznie, Adamczyk na amanta nie wygląda.... takie ciepłe kluchy......
    dla mnie podobała się jego rola w "Testosteronie". Dużo osób mówiło, że film beznadzieja a mi się pdobał. Uśmialam się że hej!

Ja się boję jutra..... bo idziemy na komunię.... na obiad mogę zjeść samo mięso z surówką (no co prawda na pewno mięso smażone będzie na tłuszczu), ale potem? Wątpię żeby mieli przysmaki takie dla mnie...... co najwyżej sałatkę z gyrosa.....no i ciasta.jak ja to przeżyję.... i tak skubnę co nieco....... a potem będę tydzień pościć.
    trzmam za Ciebie kciuki byś za mocno nie popłynęła! wybieraj rzeczy wyglądające na najbardziej zdrowe!

Cytat Zamieszczone przez tattoo87 Zobacz posta
    cześć dziewuszki! widzę z rana że już trochę Was wstało ja dziś mam wolne ale planuje spędzić dzień aktywnie,mam nadzieje że się uda bo pogoda jest po prostu boska!
    gdzie ta pogoda boska? ależ kurcze ta pogoda to kapryśna no.
    Mam nadzieję, że wszystko co masz w planach zrealizujesz!

Ja już po śniadaniu i kończę kawę. Boli mnie strasznie głowa- tabletka nie pomaga. Gardło zawalone, ledwo mówię, czuję się jakbym miała jakąś kluchę w przełyku. Na 14 mam kurs do 19stej Właściwie to jest od rana ale dogadałam się, że mnie wpiszą

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Awatar Agula32
    Mieszka w
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    Boli mnie strasznie głowa- tabletka nie pomaga. Gardło zawalone, ledwo mówię, czuję się jakbym miała jakąś kluchę w przełyku. Na 14 mam kurs do 19stej Właściwie to jest od rana ale dogadałam się, że mnie wpiszą
    Współczuję, z bolącą głową siedzieć na kursie..... i co Ty z tego zapamiętasz? Tylko będziesz się męczyć. Oby już ból przeszedł. Może się połóż.....

---------- Wiadomość dodana o 10:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    No to jak Ty masz prawko to po kłopocie, przecież możesz prowadzić
    Jak mieszkałam w Gdyni to nie chciałam robić prawka bo miałam autobusy "pod nosem". Mój mąż (wtedy jeszcze chłopak) mnie zmusił i teraz mu za to dziękuję bo co ja bym zrobiła na wiosce bez prawka? Ostatni PKS o 10.45 a do pracy rowerem? Co prawda to tylko 5km ale w nocy wracać? A na 5 to by była niezła pobudka. Kurcze, nie musiałabym wstawać tak rano i włosów czesać bo i tak miałabym uczesane przez wiatr, czasem deszcz
    Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie wspominać.

Awatar magda5555
    magda5555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    poznań

Hej Dziewuszki!

Ja tak jeszcze na wpół śpiąco więc szybciutko

Wioleczko - kochana, to może być krtań - taka klucha w gardle to wlasnie objawy zapalenia krtani. Moja droga - są dwa sposoby - idź do apteki i kup SAL EMSKA (jak powiesz sól emska to kazda farmaceutka Cie tez zrozumie). Pijesz to z mlekiem i płuczesz tym gardziołko - i przechodzi!!!! I do tego tabletki do ssania "ISLA". Uwierz mi kochana to dobre sposoby (krtań to moja choroba "zawodowa" ale na szczescie od listopada mnie nie chwyciła)

Uleńko - kochana, nie wiem o co chodzi bo piszesz enigmatycznie, ale wiedz że trzymam kciuki za Twoich bliskich żeby wszystko się dobrze skończyło i żeby jak najszybciej troski odeszły w dal. AAAAA - słuchaj - z tym VOD to brakuje Ci jednej wtyczki. Często nie mamy jej zainstalowanej w kompach. ALE! - spróbuj wejść przez mozillle (u mnie VOD nic nie chce odtwarzać kiedy wchodzę przez Opere a przez Mozillę już jest ok.) spróbuj Kochana!

Agula - takie jednorazowe szaleństwo na Komunii nie powinno mieć wpływu na Twoją wagę więc naprawdę nic się nie przejmuj Fajnie że mąż tak Cię "zmusił" do prawka...mnie nikt nie zmuszał i teraz muszę szybciutko robić Ale to super sprawa jest Jeny biedny Twój maż - ale dobrze że nie uszkodziło mu oka...ojej..
    Z tym romansem to tak jak piszesz- lepiej że w sumie nic nie wyszło....No ale....najważniejsze że facet trochę Cię poadorował i na pewno dobrze to wpłynęlo na Twoje poczucie własnej wartości...więc...zawsze coś dobrego płynie z każdej historii

Ulka Tatoo - do kawki się nie przyłączę ale zapraszam na papieroska

Mazik - i bardzo dobrze kochana że poszłaś i lekko zaszalaaś. PS- A MOŻNA BYŁO W SCRABBLACH PISAĆ BRZYDKIE SŁOWA?hyhyhyhy

Kasiu - No zlituj się - Ty i menopauza? Toć Ty w kwiecie wieku i do tego ostra laska z Ciebie

Noooo Laseczki, nie chcę zapeszać ale coś mnie od rana pobolewa brzuch i miałam rano takie lekkie plamienie - jak zawsze przed @...więc czekam czekam i jestem coraz bardziej podekscytowana!!!!!

Widziałam dwa świetne filmy i polecam Wam bardzo bardzo - pierwszy to "Polowanie na czarownice" a drugi "Uczeń czarnoksiężnika" - oba z Nicolasem Cage'm (uwieeeelbiaaaaaam...) oba są do ściągnięcia z chomika. W ogóle uwielbiam tego chomika. W sumie płaci się niewiele a tyle fajnych rzeczy można poszukać...

Całkowity chillout. Dam radę!
    I cel-69 -bo wtedy juz jest fajnie
    II cel-67 -bo wtedy juz jest super
    IIcel-65 ale tylko jesli dam rade

Awatar Agula32
    Mieszka w
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez magda5555 Zobacz posta
    Z tym romansem to tak jak piszesz- lepiej że w sumie nic nie wyszło....No ale....najważniejsze że facet trochę Cię poadorował i na pewno dobrze to wpłynęlo na Twoje poczucie własnej wartości...więc...zawsze coś dobrego płynie z każdej historii
    Masz rację..... czułam się jak księżniczka
    Zresztą która kobieta nie lubi być adorowana? Jak mężczyzna mówi jej komplementy..... Bo mój mąż uważa że już nie musi....
    Chociaż ostatnio wszystkim dookoła mówi, że "trochę schudłam", więc jednak w końcu zauważył
    A co do @ to zbliża się wielkimi krokami i w następnym poście napiszesz że już przyszło

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

A ja myślałam co zrobić z serem, zwykły sernik bokami mi już wychodzi i w piekarniku siedzi taki sernik:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    mam nadzieję, że się uda.

Współczuję, z bolącą głową siedzieć na kursie..... i co Ty z tego zapamiętasz? Tylko będziesz się męczyć. Oby już ból przeszedł. Może się połóż.....
    zapamiętam jakoś, ale same siedzenie tam 5h mi się nie widzi. No cóż dobrze, że 5 a nie dzień cały.

Jak mieszkałam w Gdyni to nie chciałam robić prawka bo miałam autobusy "pod nosem". Mój mąż (wtedy jeszcze chłopak) mnie zmusił i teraz mu za to dziękuję bo co ja bym zrobiła na wiosce bez prawka? Ostatni PKS o 10.45 a do pracy rowerem? Co prawda to tylko 5km ale w nocy wracać? A na 5 to by była niezła pobudka. Kurcze, nie musiałabym wstawać tak rano i włosów czesać bo i tak miałabym uczesane przez wiatr, czasem deszcz
    hehe dobre dobre Wiesz, jak się jest w mieście to się nawet finansowo bardziej opłaca jeździć autobusami, ALE! dużo czasu się przy tym traci. Auto to naprawdę ogromna oszczędność czasu. A ten czasem droższy pieniędzy

Cytat Zamieszczone przez magda5555 Zobacz posta
    Hej Dziewuszki!
    Ja tak jeszcze na wpół śpiąco więc szybciutko

Wioleczko - kochana, to może być krtań - taka klucha w gardle to wlasnie objawy zapalenia krtani. Moja droga - są dwa sposoby - idź do apteki i kup SAL EMSKA (jak powiesz sól emska to kazda farmaceutka Cie tez zrozumie). Pijesz to z mlekiem i płuczesz tym gardziołko - i przechodzi!!!! I do tego tabletki do ssania "ISLA". Uwierz mi kochana to dobre sposoby (krtań to moja choroba "zawodowa" ale na szczescie od listopada mnie nie chwyciła)
    o dzięki Ci cudna niewiasto za pomoc! Jeśli nie przejdzie mi do poniedziałku to zapewne się zaopatrzę w te cuda! Jesteś wspaniała!
    A jak z Twoim kompem??

Często nie mamy jej zainstalowanej w kompach. ALE! - spróbuj wejść przez mozillle (u mnie VOD nic nie chce odtwarzać kiedy wchodzę przez Opere a przez Mozillę już jest ok.) spróbuj Kochana!
    ooooooooo ja też mam operę i nie chciało mi się nigdy przez nią otwierać VOD

Noooo Laseczki, nie chcę zapeszać ale coś mnie od rana pobolewa brzuch i miałam rano takie lekkie plamienie - jak zawsze przed @...więc czekam czekam i jestem coraz bardziej podekscytowana!!!!! :
    wizualizujmy ooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......

W ogóle uwielbiam tego chomika. W sumie płaci się niewiele a tyle fajnych rzeczy można poszukać...
    popieram! Także uwielbiam chomika! A ile tam materiałów na uczelnię

Masz rację..... czułam się jak księżniczka
    Zresztą która kobieta nie lubi być adorowana? Jak mężczyzna mówi jej komplementy..... Bo mój mąż uważa że już nie musi.Chociaż ostatnio wszystkim dookoła mówi, że "trochę schudłam", więc jednak w końcu zauważył
    wiesz, może Twój mąż jest z tych twardszych kolesi, którzy uważają, że mówić nie trzeba, że jak powiedział raz to wystarczy i Ty już to wiesz. Jeżeli jest jego taka natura to wiesz, tego nie przeskoczysz, jednak nie oznacza to że nie ceni Cię czy nie kocha. Tylko to wszystko na swój sposób robi. Każdy jest inny wiadomo, a pewnych cech nie idzie zmienić

---------- Wiadomość dodana o 11:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:58 ----------

zapodaję Wam kawałek na dziś:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    kiedyś, strasznie nie lubiłam tej piosenki i Robbiego, a teraz słucha mi się go przyjemnie

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

ULa tatto , olej kupowałam duży po 1 kg i płaciłam chyba po 75 zł ale są mniejsze opakowania , ja robię jajecznicę , piekę kotlety z piersi indyka , takie panierowane w otrębach , super smakują , są chrupiące , no i wiele potraw które można smażyć a nie są suche .Jeszcze nie robiłam tych placków - bułek naszych bo zaniechałam ale powrócę do nich

Wiola rób inhalacje z majeranku , są bardzo pomocne i szybko zdrowiej Daj znać jaki ten sernik
    ]

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Halinko kurcze ten olej to musi być fantastyczna sprawa. Ale szczerze to mam wątpliwości co do jego wpływu na wagę. W sumie zresztą....nie leje się go litrami i delikatne spryskanie patelni w sumie lepsze jest na pewno tym olejem aniżeli zwykłym roślinnym. Kurcze już nie pamiętam smaku smażonego normalnie jedzenia Nie, że jakoś tęsknię, ale czasem niektóre rzeczy jak piszesz np. te kotlety czy jajecznica "na sucho" smakują zupełnie inaczej niż smażone na oleju.

Sernik napewno dam znać jak wyszedł albo wieczorem, albo jutro

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów