Strona 1725 z 2174 PierwszyPierwszy ... 725 1225 1625 1675 1715 1723 1724 1725 1726 1727 1735 1775 1825 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,241 do 17,250 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Awatar magda5555
    magda5555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    poznań

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Wioleczko - nie ma że do poniedziałku - już już już do apteki! Ta sól emska nie jest droga!!!!! Mozillę możesz sobie zainstalować np stąd [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wtedy możesz korzystać z opery a w mozilli tylko oglądać filmy
    Mój komp to już w ogóle sfiksował - tzn nie sam komp ale internet. Mój "mądry" wspóllokator (który nota bene jest zarozumiałym bubkiem) kiedyś stwierdził że jak pogrzebie z tym netem to będzie lepiej...no...i jest jak jest. Połaczenie się z siecią w Poznaniu to teraz dla mnie wielkie święto.... Normalnie złość mnie bierze jak tylko o tym myślę.

Całkowity chillout. Dam radę!
    I cel-69 -bo wtedy juz jest fajnie
    II cel-67 -bo wtedy juz jest super
    IIcel-65 ale tylko jesli dam rade

ulabrzydula_siulunia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Witam. Na wadze po wczorajszym stresie -01kg chociaż z nerwów zjadłam 5 klusek na parze z truskawkami . Dzisiaj na śniadanko mam 3 jajka smażone na oleju kokosowym , tak mi smakuje, bo nie jest sucha ta jajecznica ,Słoneczko pięknie świeci , ciekawa jestem czy będzie ciepło bo wczoraj pomimo słoneczka na krotki rękaw nie można było chodzić . Zapowiadają piękną pogodę prawie w całym kraju słonecznie
    .
    Ja nie kupiłam w końcu tego oleju...bo zięć stwierdził, że on ma tyle samo kalorii co inny....a ja już malutko biorę... jajecznice smażę na kruszynce masełka..... miam miam
    Już nie mam serca do wydawania tyle forsy na siebie ... a nic mnie już nie motywuje..... teraz jem resztę krupniczku wczorajszego..jaki pyszny jest....haha
    a kiedyś nie lubiłam tej zupy i jak ojciec ugotował na obiad...to śmiałyśmy się że znowu ten "okropniczek"

Ula, ja Adamczyka również nie lubię , takie ciepłe kluchy , nic męskości , a w tym serialu to super jest traktowany przez tą swoją partnerkę chciał polepszyć sobie życie , każdy który odchodzi od żony bo zachłysną się drugą, powinien dostać dobry wycisk od życia .
    Tak samo ja go widzę.....ta rola jest jaknajbardziej odpowiednia dla niego .....święte słowa
    Cytat Zamieszczone przez tattoo87 Zobacz posta
    cześć dziewuszki! widzę z rana że już trochę Was wstało ja dziś mam wolne ale planuje spędzić dzień aktywnie,mam nadzieje że się uda bo pogoda jest po prostu boska!
    Ulciu tak to jest że człowiek się podwójnie martwi o najbliższych niż o siebie,rodzina to przecierz fundament każedego z nas..
    Witaj Uleńko u mnie też słonecznie, ale nie za ciepło, choć 17 st. na termometrze, ale wietrznie....
    Tak właśnie ja mam.... jak nie mogę pomóc ...to serce mi się rozrywa....
    ale cóż...może nie będzie tak źle.... dziękuję za mile słowa .
    Miłego dzionka życzę...Ty na pewno spędzisz go ciekawie.....
    Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    ojej!
    No niewiarygodne! Proszę po takich luksusikach spadek! Skubana Urszula Gdzie te słonko???
    No wiesz...może to zakazane? ale nie tak bardzo kaloryczne....... dużo picia ale i sikania ....hihi
    A słonko mam za oknem
    Kochana Urszulko, tulam Cię serdecznie i trzymam kciuki by wszystko dobrze się skończyło Masz rację, krzywdę bliskich strasznie się przeżywa. Nie martw się zbyt mocno, bo przez takie nerwy to i sobie nerwów napsujesz. Nieznośna jest bezsilność, że nic nie można zrobić, by pomóc w leczeniu. Jednak samo wsparcie dużo znaczy, a Ty napewno dbasz o to by nikt nie poczuł się opuszczony i sam
    Dzięki za pocieszające słowa...wiesz czasami choć wirtualnie człowik się użali nad losem....... [/QUOTE]
    zgadzam się z Tobą Urszulo. Niestety życie jest tak pokręcone, że nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy tego chcieli.
    .....
    nie zawsze wstajemy radośni jak skowronki. Czasem dobrze tak sobie usiąść porozmyślać. Dobra duszyczka z Ciebie
    .......

matko zielona jestem. Żebym coś rozumiała to bym pomogła a tak doopa[]
    Są osoby że bez przeszkód całe życie przejdą..... a są takie co całe życie mają po górkę.... ale tego się nie zmieni...niestety
    A z tym filmem...dam sobie spokój, bo nie chcę już sobie bardzo przeciążać komputer...bo już ledwo dyszy....
    a kupowałam do płacenia rachunków ......

dla mnie podobała się jego rola w "Testosteronie". Dużo osób mówiło, że film beznadzieja a mi się pdobał. Uśmialam się że hej!
    Rola może dobra...film też.... ale ja i pisałam, że nie podoba mi się jego uroda.... wygląda jak 'duże dziecko' nawet ma takie spojrzenie infantylne...
    rola Papierza to był strzał w 10tkę.......
    Ale są gusta i gusta....
    My z Halinką jak widać mamy podobne gusta ....widać to po naszych 'połówkach' hihihi... Halinki jest co prawda przystojniejszy.... ale ja wysoka i dlatego miałam większe trudności z dobraniem....
    Ja już po śniadaniu i kończę kawę. Boli mnie strasznie głowa- tabletka nie pomaga. Gardło zawalone, ledwo mówię, czuję się jakbym miała jakąś kluchę w przełyku. Na 14 mam kurs do 19stej Właściwie to jest od rana ale dogadałam się, że mnie wpiszą
    No to hyc pod pierzynkę.... i masz weekend do wyleżenia się w ciepełku...
    Magda podała dalszą instrukcję
    Cytat Zamieszczone przez magda5555 Zobacz posta
    Uleńko - kochana, nie wiem o co chodzi bo piszesz enigmatycznie, ale wiedz że trzymam kciuki za Twoich bliskich żeby wszystko się dobrze skończyło i żeby jak najszybciej troski odeszły w dal. AAAAA - słuchaj - z tym VOD to brakuje Ci jednej wtyczki. Często nie mamy jej zainstalowanej w kompach. ALE! - spróbuj wejść przez mozillle (u mnie VOD nic nie chce odtwarzać kiedy wchodzę przez Opere a przez Mozillę już jest ok.) spróbuj Kochana!
    Dzięki za wszystko......
    Chyba nie bardzo sobie radzę z tym ...dam sobie spokój.... zapytam przy okazji zięcia co mi poradzi...czy ten mój laptop to wszystko MA
    Noooo Laseczki, nie chcę zapeszać ale coś mnie od rana pobolewa brzuch i miałam rano takie lekkie plamienie - jak zawsze przed @...więc czekam czekam i jestem coraz bardziej podekscytowana!!!!!
    Oj Magdo.... ja już nie wytrzymam z Tobą .... ale nam podkręcasz adrenalinę.... a moje serducho ..ledwo pika

[QUOTE=GuanoApes;2133740]

hehe dobre dobre Wiesz, jak się jest w mieście to się nawet finansowo bardziej opłaca jeździć autobusami, ALE! dużo czasu się przy tym traci. Auto to naprawdę ogromna oszczędność czasu. A ten czasem droższy pieniędzy
    Czasu też się zaoszczędzi autobusem.....
    Ja ostatnio zrobiłam 5 okrążeń, żeby znaleźć miejsce na zaparkowanie samochodu..... i to nie było blisko tego...gzie chciałam iść......
    Mieszkam w małym mieście i nie ma już gdzie parkować.... a nowy Burmistrz miał takie hasło wyborcze: że zaraz po wybraniu zlikwiduje korki i powstaną parkingi....... i lipa
    Tak, że czasami lepiej jechać MZK...oczywiści w mieści...bo poza miastem jest lepiej i szybciej.
    Ja do Marci jeżdżę z jednego końca miasta... na drugi.... to jadę samochodem.... bo mi tak wygodnie. Ale Mazk byłoby taniej.... i mamy przystanki pod nosem..... a przy okazji byłoby trochę ruchu, plotek z miata by się poznało. Jak pracowalam to wszystko wiedziałam pierwsza...hihi..a teraz nic

Mój mąż właśnie narwał takiego łąkowego szczawiu.... teraz go przebiera i będzie robił zupę szczawiową??? jadł ktoś kiedyś taką zupkę??? z jajeczkiem ??? ziemniaczkami?
    Ostatnio edytowane przez ulabrzydula_siulunia ; 07-05-2011 o 12:01

Awatar magda5555
    Mieszka w
    poznań

Uleńkooooo miej litość - UWIELBIAM zupkę szczawiową...właśnie z jajkiem...Jak w czasach liceum mieszkałam w internacie to tam właśnie taką zupkę czasem podawali....Ludzie "kręcili na nią nosem" ale ja mogłam ją jeść wiadrami. Pyyyychaaaaaa

Ula - podałam Wioli linka do mozilli. VOD nie obciąża Ci komputeraz bo nie ściągasz tych filmów - tylko oglądasz sobie jak w telewizorze

Mieszka w
    Sochaczew

Uleńkooooo miej litość - UWIELBIAM zupkę szczawiową...właśnie z jajkiem...Jak w czasach liceum mieszkałam w internacie to tam właśnie taką zupkę czasem podawali....Ludzie "kręcili na nią nosem" ale ja mogłam ją jeść wiadrami. Pyyyychaaaaaa

Ula - podałam Wioli linka do mozilli. VOD nie obciąża Ci komputeraz bo nie ściągasz tych filmów - tylko oglądasz sobie jak w telewizorze
    Szkoda, że tak daleko mieszkamy od siebie...bo Edi by z chęcią Cię poczęstował......

Zaraz zobaczę czy dam radę obejrzeć film....
    Wiecie co? właśnie dowiedziałam się od sąsiadki o tym wypadku....
    To podobno chłopiec szedł na próbę do kościoła...I Komunii.....
    podobno coś ma z kręgosłupem, ale nic jeszcze dokładnie nie wiadomo....

---------- Wiadomość dodana o 13:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:40 ----------

ja korzystam z Mozoilla Firefox...... czy te z mam tak instalować jak napisałaś Wioli???

---------- Wiadomość dodana o 14:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:45 ----------

gapowata jestem... weszłam w to? i co? mam zapisać ten plik???? i co? dalej????
    to nie na głowę (pustą) emerytki

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Piekę 2 placki, z wiśniami i rabarbarem,
    bo jutro mamcia moja ma imieniny , może będą goście
    Ula , ja chwalę ten olej ma fajny smak a że ma kalorie takie jak inne tłuszcze to dla mnie jest nie ważne , ten olej ma dużo wartości zdrowotnych ,na innych forach dziewczyny używają i chudną Jak na nim smażę to nie mam zgagi , nic mnie nie pobolewa , w podbrzuszu jak smażone na innym tłuszczu zupa szczawiowa super też bardzo lubię ale szczaw polny teraz trudno u nas spotkać , jest ogrodowy, ale on ma ciut inny smak , no ale też jest dobry na zupę . a co ty piszesz że nie masz serca wydawać na siebie tyle forsy , przecież całe życie pracowałaś i ciut dobroci tobie się też należy od życia co do komputera to ty jesteś mistrzynią wobec mnie, a piszesz że masz pustą głowę emerytki
    ]

Awatar magda5555
    Mieszka w
    poznań

Tralalala Tralalala wiecie co w końcu do mnie przyszło??????

O matko ale się cieszę. Normalnie wieeeeelki kamień mi z serca spadł. BAM BAM BAM (było u Was słychać jak się stoczył? )
    Byłam w supermarkecie gdy nagle poczułam upragnione...chluuuuup hihihi. Normalnie zaczęłam sobie śpiewać pod nosem od razu. Jeaaaaaa
    Kupowałam Cosmo i całe szczęście że w środku była darmowa próbka always...wykorzystałam zaraz po zakupieniu
    Aaaaale się cieszę

Uleńko! - wejdź w ten link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i kliknij w tym dużym oknie "oglądam". powinno być dobrze. A jakby nie było to pisz. Coś poradzimy

Awatar malinka61

Magda , ale ulga dla ciebie i wielka radość , a teraz bądź ostrożna w tych sprawach , bo przez wiele dni miałaś pietra, jednak stres odbija się na wszystkim . Więc świętuj
    ]

Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Piekę 2 placki, z wiśniami i rabarbarem,
    bo jutro mamcia moja ma imieniny , może będą goście
    Lubię takie placki sezonowe......
    Ula , ja chwalę ten olej ma fajny smak a że ma kalorie takie jak inne tłuszcze to dla mnie jest nie ważne , ten olej ma dużo wartości zdrowotnych ,na innych forach dziewczyny używają i chudną .Jak na nim smażę to nie mam zgagi , nic mnie nie pobolewa , w podbrzuszu jak smażone na innym tłuszczu
    Halinko... ja nie krytykuję tego oleju, bo nawet nie spróbowałam jego smaku..... może też byłabym zachwycona, ale trochę drogi... a już nie wierzę, że on wpłynąłby na moje chudnięcie. Po occie też niektórzy chudli (Kasia pisała i w reklamie)a na mnie nie działał, mimo diety i brania przez 1 miesiąc 3x dxiennie....Na razie jem jestem "normalna" a może kiedyś ....mnie ostatnio nawet od gotowanej wody wszystko boli.....
    zupa szczawiowa super też bardzo lubię ale szczaw polny teraz trudno u nas spotkać , jest ogrodowy, ale on ma ciut inny smak , no ale też jest dobry na zupę . a co ty piszesz że nie masz serca wydawać na siebie tyle forsy , przecież całe życie pracowałaś i ciut dobroci tobie się też należy od życia
    Polny szczaw to tylko na wsi.....a ja tak prawie mam
    Siostra miała na działce ogrodowy, ale wszystko wygniło i zapomniała wsiać, on jest łagodniejszy i mnie lepiej smakuje, ale Edi woli kwaśniejszy...
    Halinko... ja sobie naprawdę nie żałuję, Należe do rozrzutnych..... rodzina nazywa mnie "szaloną gospodynią"..... ale finanse się bardzo skurczyły i trzeba żyć za to ile się ma. Czy ja na "kutwę" wyglądam
    co do komputera to ty jesteś mistrzynią wobec mnie, a piszesz że masz pustą głowę emerytki
    Nie bardzo znam się fachowo. Wszystko robię metodą prób i błędów i dzięki mojej sąsiadeczce, ale od kilku już lat sąsiadeczka wydoroślała (18lat ma) i nie zagląda już tak często do nas... jak to z młodzieżą bywa.....

Tralalala Tralalala wiecie co w końcu do mnie przyszło??????

O matko ale się cieszę. Normalnie wieeeeelki kamień mi z serca spadł. BAM BAM BAM (było u Was słychać jak się stoczył? )
    Byłam w supermarkecie gdy nagle poczułam upragnione...chluuuuup hihihi. Normalnie zaczęłam sobie śpiewać pod nosem od razu. Jeaaaaaa
    Kupowałam Cosmo i całe szczęście że w środku była darmowa próbka always...wykorzystałam zaraz po zakupieniu
    Aaaaale się cieszę

Uleńko! - wejdź w ten link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i kliknij w tym dużym oknie "oglądam". powinno być dobrze. A jakby nie było to pisz. Coś poradzimy
    Wariatka jedna.... hihihi.... słychać było i czuć ....fuj
    Ale ty jesteś szczęściara....... jeszcze darmowy always
    A już się cieszyłam z wnuka/wnuczki

Film dalej nie idzie..teraz chcą Microsoft silverlight.......

Mieszka w
    Sochaczew

byłam teraz na działce u siostry.... i wiecie co? z godziny na godzinę robiło się coraz zimniej, wietrzniej...siedzieliśmy ze znajomymi i wszyscy w kurtkach...
    a teraz pada deszcz i zimno jak cholera
    A miał być ładny weekend....
    Ostatnio edytowane przez ulabrzydula_siulunia ; 07-05-2011 o 17:23

Awatar malinka61

Ula , u nas świeci pięknie słońce, i nie widać wiatru , ale nie jest za ciepło , ale na jutro zapowiadali bardzo ciepło Pałaszuję ciasto jedno jest ucierane drugie drożdżowe , i jak tutaj się odchudzać
    ]

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów