Pokaż wyniki od 1 do 10 z 132

Wątek: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też :)

Mieszany widok

Lily19 Żeby figurę mieć patyka,... 07-05-2010, 00:48
MariaKwiatuszek Odp: Żeby figurę mieć patyka,... 07-05-2010, 07:31
Lily19 Odp: Żeby figurę mieć patyka,... 07-05-2010, 07:48
    Awatar Lily19
    Lily19 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Smile Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też :)

Co prawda schudłam już sporo ale niestety zimą jak to zimą czasem bywa zamiast kilogramy w dół to mi kilka poszło w górę ale trzeba walczyć dalej! No ale jak odchudzać się to oczywiście tylko z Wami!! więc.... dziewczyny, no i oczywiście chłopaki odchudzamy się i to już!!!!! lato zbliża się wielkimi krokami, gdy zrzucimy swetry i założymy mniej ubranka to i 5 kg wprawi nas w zachwyt !! Z każdym kilogramem będziemy czuć się lepiej, piękniej aż w końcu dojdziemy do naszej wymarzonej wagi. Ach czy to nie cudowne czyż nie jest przyjemnie stanąć na wagę a tam pół kilograma, kilogram, dwa pięć mniej...? Trzeba zgubić te poświąteczne, pozimowe i wszystkie inne niepotrzebne kilogramy

PS. JEMY PO TO ABY ŻYĆ, NIE ŻYJEMY PO TO ABY JEŚĆ !

MariaKwiatuszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

życzę powodzenia
    ja się cieszę każdą połówką kg zrzuconego A ile masz wzrostu?

Awatar Lily19
    Lily19 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

patrząc na BMI to duuużo mniej niż Ty, 164 moja idealna waga to teoretyczni 56-57 :P no ale najpierw chcę te 65 ach :P

MariaKwiatuszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

No ja mam 176 moja idealna byłaby 65 ale nie zamierzam się aż tak zapędzić będę zaglądać do Ciebie i zapraszam też do mnie

Uprawnienia umieszczania postów