HEJ !!
I jak minął weekend ??? Szybko opowiadaj !
Moj całkiem przyjemnie ...
Calą niedzielę buszowałam po sklepach i obkupiłam się jak głupia !
Mam dwie spódniczki: jedna jeansowa,cała zapinana na guziki do kolan, druga to brzoskiwniowa bombeczka do polowy uda ,uhuhu to poszaleję na plazy z moimi udami !
Ponad to kupilam sobie pierwsze w życiu ( no może ,gdy miałam z 6,7 lat to ostatni raz nosiłam) krotkie spodenki ! Takie zwykle na plaze, ale i tak cieszę się jak diabli
No i nie obyło się bez bluzek, bluzeczek, bluzy, okularow przeciwsłonecznych i trampek...
Podsumowując pozbylam się wszystkich 'własnych' pieniędzy, ale nareszcie mam się w co ubrać !
A dziś dzien spędziłam spokojnie.. Rano śniadanko i kawa, potem ogarnięcie mieszkania i popołudniu wskoczyłam do basenuWoda okropna, mimo, że cały czas dolewana byla goraca...
Ja lubię być sama w domu, mam wtedy nieskazitelny porządek, ktory kocham
Dziewczyny mi pouciekały ... dobrze,że jeszcze ten tydzien i wyjezdżamy nad morze, bo gdy nie mam wypełnionego po brzegi dnia, zaczynam dostawać świra
A teraz właśnie spisalam na kartce rzeczy, które musze ze sobą zabrac no i ... nie wiem czy mamy taką wielką torbę !![]()
Trochę dziwnie mi z myślą ,że całe 11 dni spędzę z rodzicami i bratem. Na co dzień nie spędzamy ze sobą dużo czasu, mijamy się w drzwiach a tu nagle tyle czasu razem !
W ubiegły piątek jeszcze cały dzien w rozjazdach ... Rano jade do 'mojego' liceum od razu z oryginałami świadectwa i zaświadczenia o egzaminach, potem do drugiego liceum zabrac stamtąd papiery. Boję sie tego wszystkiego co teraz będzie się działo... Nowa szkoła, ludzie, klasa, nauczyciele, zwyczaje, ale postanowiłam cały czas się uśmiechać i nie stresować niczym, a wszystko dobrze się ułoży
W piątek byłam na ognisku mojej 'starej' klasy... Kurczę, jakoś nie potrafię rozstać się z tymi ludźmi, mimo że nie wszystkich lubię tak bardzo, to jakoś szkoda tych 10 lat razem.
Przykro mi również dlatego, że od roku nie rozmawiam z jednym chłopakiem, mimo, że wcześniej mieliśmy świetny kontakt. No ale widocznie tak musi być
Miłego wieczorku
P.S. Zapomniałam napisać, że dostałam ogromną różę od kolegi w dniu zakończenia szkoły z podziękowaniami za cały rok poniekąd pomocy w nauce !Właśnie ususzyłam płatki róż i będzie to dla mnie miłą pamiątką
![]()