Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Trener Personalny w domu tylko ze mną?

stobejczyk jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Trener Personalny w domu tylko ze mną?

Zapisywałam się już kilka razy na ćwiczenia w grupie niby podobnych do minie i zawsze coś mi przeszkadzało. A to miejsce nie takie a to nudne ćwiczenia a to trudne ćwiczenia a to trudno wyjść z domu do Klubu Fitness. No i to straszne porównywanie się z innymi. Odkryłam niedawno, że tak jak chorzy mogą zamówić do domu rehabilitanta, to w Warszawie jest możliwość zamówienia Trenera Personalnego do domu.
    Wtedy ćwiczymy tylko w dwie osoby i trening jest zindywidualizowany. Może z taką trenerką (chyba bym wolała z dziewczyną) mogłabym się zaprzyjaźnić. Czy to dobry pomysł?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 08-03-2016 o 14:54

sajana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Trener Personalny w domu tylko ze mną?

Patrzyłam na ofertę tej Twojej trenerki Ani Matusik. Oferuje spory zakres treningów, ciekawe jak ona to daje radę robić to w domu a nie na siłowni. No i ciekawa jestem, czy dałaby radę przygotować kogoś w tydzień czy dwa do jeżdżenia na nartach. To teraz temat na czasie. Moi znajomi prawie wszyscy wyjeżdżają w góry bez suchej zaprawy. Potem wysiadają im kolana lub trafiają się jakieś kontuzje.

stobejczyk jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Ona prowadzi różne rodzaje treningów zależnie od tego co chcesz. Może być trening redukcyjny, zwiększający masę mięśniową, wydolnościowy, antycellulitowy, odchudzający na brzuch i na uda i pośladki, taką suchą zaprawę o ile wiem też robi.
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 08-03-2016 o 14:53

Awatar Dominik Ziobro
    Dominik Ziobro jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

czasami w grupie jest lepiej wytrwać

lara179 jest nieaktywny Nowy na forum

Moim zdaniem takie trener personalny to bardzo dobry pomysł na zdrowe odchudzanie z ćwiczeniami. Ja sama mam trening personalny: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Trener ustalił dla mnie indywidualne ćwiczenia, ale też doradził odnośnie zdrowego odżywiania. Ćwiczę już trzy miesiące i jest naprawdę super, a efekty są widoczne. Schudłam, mam ładniejszą sylwetkę, ale też zdrowo się odżywiam.

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Myślę, że to dobry pomysł. Sama startuje za niedługo z kursem na instruktora fitness i trenera personalnego, i powiem szczerze, że jak już uda mi się zostać tym trenerem i będę mieć "papierek" to bardzo bym chciała właśnie prowadzić sobie taką swoją działalność, żeby dojeżdżać do klienta do domu. Bo stykam się z różnymi takim historiami, że właśnie ktoś chciałby schudnąć, chciałby poprawić kondycję, a z różnych powodów nie decyduje się na zajęcia w klubie fitness, bo albo nie ma czasu, albo się wstydzi, albo tak jak Tobie zawsze coś tam przeszkadza. A w domu wiele osób czuje się po prostu pewnie, nikt postronny na nich nie patrzy i tak dalej. Sama tylko się zastanawiam, czy udałoby mi się zdobyć zaufanie takiej osoby i czy umiałabym odpowiednio jej "pilnować" bo jednak taka praca trenera personalnego jest bardzo odpowiedzialna. Hehe, w każdym razie, jak już będę trenerem, to będę się tu polecać na przyszłość Uważam, że to świetny pomysł, szczególnie dla osób początkujących i nie mających obycia z siłownią i fitnessem

Uprawnienia umieszczania postów