Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 65

Wątek: Jakie sposoby na cellulit ?

kaśka0001 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Jakie sposoby na cellulit ?

U mnie bańka również dała bardzo dobre efekty ale po czasie. Napewno zmiana rytuału porannego (kawa) będzie bardzo pomocna. Zamiast czarnych ziaren, radzę przerzucić się na zielone.Ma ona właściwości antycelulitowe, nie mówiąc już o tym,że kilogramy lecą w dół. Tak naprawdę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] www dowiesz o jego cudownych działaniach ale ze strony osoby pijącej mogę powiedzieć,że to nie cuda, tylko szczera prawda

ada899 jest nieaktywny Nowy na forum

Z domowych sposobów, to chyba na cellulit masaże szczotką, czy też szczotkowanie ciała na sucho - stosowałam, ale musiałam przestać, bo mam skłonność do pękających naczynek i niestety w czasie szczotkowania sie nasiliło. Z gabinetowych byłam na lipocryo w Haro laser spa w Sosnowcu - wymrażanie tkanki tłuszczowej - sam zabieg bezbolesny, maszyna zasysa skórę i ją wychładza, po wszystkim miałam siniaka w tym miejscu, ale szybko zszedł. W tym salonie widziałam też taki zabieg jak redustim - ale to bardziej do redukcji tkanki tłuszczowej, tej zapasowej Chyba się skuszę, pewnie po świętach trochę tkanki tłuszczowej się znajdzie

ada899 jest nieaktywny Nowy na forum

28.03. te zabiegi Lipocryo oraz redustim w Haro mają z rabatem -50%[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    "Normalne" ceny tutaj - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ona555 jest nieaktywny Nowy na forum

Wiem jak pozbyć się cellulitu. Przeszłam serię zabiegów masażu bańką chińską. Jest to świetny masaż odchudzający. Po serii zabiegów skóra stała się gładsza, lepiej napięta i bardziej jędrna. Masaż wykonywał fizjoterapeuta Pan Kamil Druzd. Oferta dostępna na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

monikkaa jest nieaktywny Nowy na forum

Dobre na cellulit są produkt z Bielendy z serii Body positive. Kupiłam nie dalej jak dwa tygodnie temu bardzo fajny agua gel wygładzająco-ujędrniający i jestem zadowolona. Dobra konsystencja szybko wchlania się w skóre i realnie poprawia optykę skóry

karmello jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Przeworsk

Osobiście polecam zabieg z zakresu medycyny estetycznej. Próbowałam już wielu sposobów kremów itp aby pozbyć się cellulitu, ale efekty był raczej znikome. Dlatego postanowiłam wybrać się na zabieg z wykorzystaniem fali uderzeniowej. Nie jest bolesny,a efekty widać niemal od razu. Poczytajcie sobie o tym zabiegu tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] dużo ciekawych informacji jest na stronie IMESO. Polecam lekturę.

Majkaaas jest nieaktywny Nowy na forum

Może jakiś zabieg po prostu? Jak tak bardzo Ci to przeszkadza.

Bator jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Na cellulit polecam przez tydzień jeść same warzywa, mówię z doświadczenia

patka joł jest nieaktywny Nowy na forum

jak wytrzymać na samych warzywach tydzień?

koniec12 jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę że na cellulit dobrym sposobem jest zabieg laserem. Warto tez dowidzieć się co to jest cellulit i dlaczego powstaje. Polecam bloga [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - wiele ciekawych artykułów na ten temat.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów