A, to super, bo ja właśnie nie miałam porównania
---------- Wiadomość dodana 22-05-2010 o 00:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 21-05-2010 o 22:59 ----------
Aj, żyłki mi chyba pękają od tych masaży... :/ I co teraz? ;>![]()
A, to super, bo ja właśnie nie miałam porównania
---------- Wiadomość dodana 22-05-2010 o 00:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 21-05-2010 o 22:59 ----------
Aj, żyłki mi chyba pękają od tych masaży... :/ I co teraz? ;>![]()
KrolewnaRopuszka masz racje) nie pomyslałam o tym, od tej pory sprzatanie bedzie przyjemnoscia, watpliwa co prawda
Szalejowa moze za bardzo tarłas albo masz wraziwa skórenigdy mi sie tak nie robiło, moze jakis krem łagodzacy??
Ja na cellulit, rozstępy i wiotkość skóry polecam preparaty Tołpy. Mi strasznie pomogły. Mam skórę z tendencją do pękania naczynek, ciężkość nóg (praca siedząca...wiadomo) no i ten cellulit. Kupiłam sobie spray wyszczuplająco-antycellulitowy, który przy okazji działa drenująco na naczynka. Nie wiem jak to robi, ale działa![]()
Witajcie ja chciałabym polecić żel Nivea Goodbye Cellulitedla mnie jest świetny i bardzo wydajny, jedną tubkę mam na 3 tygodnie albo nawet dłużej, ma przyjemny zapach i co najważniejsze nie klei się i szybko wchłania się w skórę
w drogeriach jest dość drogi ale na internecie kupilam za 22zł. Używałam ten chłodzący z Eveline 3D przez dwa tygodnie bo na tyle mi wystarczył i jakiś efekt był ale wiadomo po 2 tygodniach rewelacji nie ma.
A ja od jakiegoś czasu stosuje peeling kawy, ujędrnia,zbija celulit i wygładza skóre. Póki co to sprawdzam. Fusy z kawy mieszamy z ulubionym balsamem/ żelem i wcieramy w ciało. Polecam, skóra gładka i miękka![]()