Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Najlepsze antycellulitowe,wyszczuplające,ujędrniające i przeciw rozstępom:)

szalejowa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Najlepsze antycellulitowe,wyszczuplające,ujędrniające i przeciw rozstępom:)

A, to super, bo ja właśnie nie miałam porównania

---------- Wiadomość dodana 22-05-2010 o 00:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 21-05-2010 o 22:59 ----------

Aj, żyłki mi chyba pękają od tych masaży... :/ I co teraz? ;>

Awatar KrolewnaRopuszka
    KrolewnaRopuszka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Domyślnie Odp: Najlepsze antycellulitowe,wyszczuplające,ujędrniające i przeciw rozstępom:)

Cytat Zamieszczone przez mmikusss Zobacz posta
    (...) Co prawda po tym łazienka nadaje sie raczej do sprzatania
    No to dobrze przecież, przy intensywnym sprzątaniu kalorii przy okazji można zgubić kalorie, dwa w jednym!

Ostry fight o swoje zdrowie aż do końca czerwca... (13.05-30.06)

krolewnaropuszka.blogspot.com

Awatar mmikusss
    mmikusss jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    koszalin

KrolewnaRopuszka masz racje) nie pomyslałam o tym, od tej pory sprzatanie bedzie przyjemnoscia, watpliwa co prawda

Szalejowa moze za bardzo tarłas albo masz wraziwa skóre nigdy mi sie tak nie robiło, moze jakis krem łagodzacy??

szalejowa jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez mmikusss Zobacz posta
    Szalejowa moze za bardzo tarłas albo masz wraziwa skóre nigdy mi sie tak nie robiło, moze jakis krem łagodzacy??
    Skóry nigdy nie miałam wrażliwej, być może faktycznie zbyt intensywnie masuję te swoje fałdki Wyglądem owe żyłki bardzo mi nie przeszkadzają, boję się tylko, żeby to nie było jakieś szkodliwe, wiecie...

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Cytat Zamieszczone przez szalejowa Zobacz posta
    Aj, żyłki mi chyba pękają od tych masaży... :/ I co teraz? ;>
    Mi też tak się zdarzyło, jak parę razy użyłam baniek chińskich...
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

sonia81 Guest

Ja na cellulit, rozstępy i wiotkość skóry polecam preparaty Tołpy. Mi strasznie pomogły. Mam skórę z tendencją do pękania naczynek, ciężkość nóg (praca siedząca...wiadomo) no i ten cellulit. Kupiłam sobie spray wyszczuplająco-antycellulitowy, który przy okazji działa drenująco na naczynka. Nie wiem jak to robi, ale działa

Awatar anciiaa
    anciiaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bąków

Witajcie ja chciałabym polecić żel Nivea Goodbye Cellulite dla mnie jest świetny i bardzo wydajny, jedną tubkę mam na 3 tygodnie albo nawet dłużej, ma przyjemny zapach i co najważniejsze nie klei się i szybko wchłania się w skórę w drogeriach jest dość drogi ale na internecie kupilam za 22zł. Używałam ten chłodzący z Eveline 3D przez dwa tygodnie bo na tyle mi wystarczył i jakiś efekt był ale wiadomo po 2 tygodniach rewelacji nie ma.

Awatar kroplabeskidu
    kroplabeskidu jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

A ja od jakiegoś czasu stosuje peeling kawy, ujędrnia,zbija celulit i wygładza skóre. Póki co to sprawdzam. Fusy z kawy mieszamy z ulubionym balsamem/ żelem i wcieramy w ciało. Polecam, skóra gładka i miękka

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów