Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Odchudzanie z Naturhouse

maMussska jest nieaktywny Nowy na forum
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odchudzanie z Naturhouse

Witam jestem tu od nie dawna. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś odchudzał się z pomocą Naturhouse. Jakie były efekty,co Wam się podobał lub nie. Ja póki co od ponad 2 tygodni korzystam z ich pomocy i jestem zadowolona. Faktem jest,że wizyty są darmowe,ale trzeba wykupić suplementy za ok. 120 zł na tydzień. Ja potrzebuję kogoś nad sobą kto będzie mnie dyscyplinował i w razie potrzeby doprowadzał do porządku. Po dwóch tygodniach waga pokazała 2,4 kg mniej i mam nadzieję, że z wizyty na wizytę będzie tych kg mniej

Awatar spelniammarzenie
    spelniammarzenie jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Odchudzanie z Naturhouse

Ja liczę kaloryjki tylko, ale i tak wpadam powitać Spadeczków dużo życzę i mądrego odchudzania, zdrowego

Awatar Loveee
    Loveee jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Brzesko

Cytat Zamieszczone przez maMussska Zobacz posta
    trzeba wykupić suplementy za ok. 120 zł na tydzień.
    A to tak zdrowo te suplementy przyjmować? Nie lepiej chudnąć z głową, powoli a jeść w miarę normalnie? Miesiecznie wychodzi niecałe 500zł...
    Jak dla mnie to szkoda kasy ale życze wytrwałości

Awatar Amelise
    Amelise jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubliniec

ja polecałabym normalnego dietetyka, za wizyte zapłacisz od 50-100 zł z reguły raz na 2 tygodnie przynajmniej ja tak chodziłam i ulozy Ci fajną diete i bedzie miec nad Tobą piecze bo jak dla mnie te suplementy to pic na wode, trzeba by tylko zrobic eksperyment i ich nie brac a zastosowac sie do samej diety moim zdaniem efekty bedą takie same. a zaoszczedzoną kase wydać chociażby na karnet do siłowni

Awatar spelniammarzenie
    spelniammarzenie jest nieaktywny Znany na forum

No ale jak to, jeszcze się dobrze nie zaczęło i już odpłynęło? MamuSsska dlaczego się nie odzywasz?

Poziomka26 jest nieaktywny Nowy na forum

Około 2 lata temu zawitałam w skromne progi Naturhousu. Ja niestety nie mam dobrej opinii. Co prawda zgodze się że waga delikatnie spadała. Ale to nie efekt suplementacji które trzeba było wykupywać. Niestety nie jestem sumienna w braniu jakiś tabletek ileś tam razy dziennie. Czy wiecznie zapominałam o fibrokach do pracy. Więc najnomralniej w świecie uważam że to wyrzucanie kasy w błoto. Chociaż jak najbardziej rozumiem i popieram fakt - że z batem w postaci Pani dietetyczki łatwiej no i nie czarujmy się - wydana kasa też motywuje. Życze powodzenia i wytrwałości!!

Odchudzaczka99 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Frombork

Odchudzanie z dietetykiem jest mądrzejsze niż przyjmowanie jakichś suplementów, tabletek itp. Dietetykowi nie zależy na wciśnięciu jakichś suplementów na których zarabia tylko ułoży normalny program dietetyczny, uwzględni preferencje żywieniowe. Pewnie, że dietetyk dietetykowi nie równy ale lepsza współpraca z nim niż samodzielne kupowanie jakichś cudownych środków mających zdziałać cuda.

Wiedzmunia007 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    jastrzębie zdrój

Witam drogie Panie

jeśli chodzi o natur house też podejmowałam próbę walki z nadwagą w tej instytucji i powiem tak:

kobitki wszystkie suplementy, którymi Was karmią są mega mega drogie w zielarskich znajdziecie o wiele tańsze zamienniki np dość popularny wyciąg z karczocha kupiłam za 26 zł w natur koszt takiego samego ok 80 zł

Fiborki czyliw zwykłe granulowane otręby też w przesadzonej cenie... wizyty co tydzien jeden suplement się nie skonczył kupujesz następny i w około macieja 3-4 stówki nie twoje.

Uczą dobrej zasady tzn jesc co 3 godziny 5 posiłków i to jest bardzo dobry nawyk, nalezy jednak pamiętac ze nie macie doczycienia z lekarzem tylko technikiem a to wielka wielka różnica

Jeśli ktoś dobrze sie czuje będąc uczestnikiem tej instutucji to super nie krytukuje ale zastanówcie sie czy warto tracic tyle kasy...

Julkajulka jest nieaktywny Nowy na forum

Ja odchudzam się w Naturhouse na Puławskiej w Warszawie i jestem zadowolona z efektu. Chudnę niedużo, ale systematycznie. Pani dietetyk przy układaniu diety chciała wiedzieć, co lubię jeść itd, żebym nie musiała się za bardzo męczyć z dietą, więc byłam pozytywnie zaskoczona.

paula922 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Julkajulka Zobacz posta
    Ja odchudzam się w Naturhouse na Puławskiej w Warszawie i jestem zadowolona z efektu. Chudnę niedużo, ale systematycznie. Pani dietetyk przy układaniu diety chciała wiedzieć, co lubię jeść itd, żebym nie musiała się za bardzo męczyć z dietą, więc byłam pozytywnie zaskoczona.
    Też ostatnio przeszłam się do nich na Puławską i po pierwszej wizycie muszę przyznać, że jestem pozytywnie nastawiona. Bardzo fajnie.

Polecam Wam też bardzo spalacz tłuszczu Berrator.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof99 ; 29-07-2017 o 13:45

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów