Strona 467 z 2318 PierwszyPierwszy ... 367 417 457 465 466 467 468 469 477 517 567 967 1467 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,661 do 4,670 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Puk puk
    Znowu zdrowo naprodukowalyscie
    Ja juz po pracy, przyszlam sie przywitac i powiedziec dobranoc. Jutro znowu do pracy, tym razem na 7 wiec nawet kawki nie zdaze z Wami wypic. Ale zamelduje sie rano zeby Wam powiedziec jaka bedzie zwyzka, bo na spadek nie licze Mam ostatni dzien PW.
    Od jutra P wiec bedzie nudno z jadlospisem. Upieklam dzis calego kurczaka i zabieram go ze soba do pracy, oczywiscie buleczki wdlug still nox, troche korniszonkow, jakies jogurty. Zobaczymy co bedzie
    W srode rano ide z Emilcia na basen - ja za bardzo nie poplywam, ale za to naganiam sie za nia, hihi wiec moze troche schudne
    Buziaki zbereznice i do juterka!
    Bejbik w drodze

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

Wink Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

No tak jak ja jestem to znow nikogo nie ma i jak sie z wami bawic
    Niestety wekend musialam poswiecic MKM poniewaz w tygodniu sie nie widujemy (dlatego tak sie kochamy hehe). Do tego inernet mam teraz z telefonu a mialam dyzur telefoniczny w ten weekend wiec musze byc dostepna na tel. non stop. Ale wszystko nadrobilam.
    Witam zgubiona owieczke czesc Biedronciu nic sie nie przejmuj wszystko nadrobisz jestesmy z Toba.
    Jolu czy ty naprawde umiesz zrobic te firany sama?(sorry , ze nie dowierzam ), ale jesli bys chciala i miala czas to ja tez bym byla chetna , ale na pozna wiosne dopiero. Oczywiscie jesli jestes tym serio zainteresowana.
    Beatko nie przejmuj sie tesciowa moja jest teraz daleko ode mnie ale mialam podobnie jak Ty. Moja nawet powiedziala -" ja na ten slub nie pojde ". Kiedy ja zobaczylam skwitowalam to krotko (tuz przed ceremonia slubna), "milo tu MAME widziec" i z usmiechem poszlam do oltarza . To nie ona ze mna zyje i nie ona ze mna sypia . Wiem , ze to duzy problem mojemu MKM , bo po roznych ekscesach musial zdecydowac po ktorej stronie barykady jest,ale tez doszedl do wniosku , ze rodzine budujemy my sami i dodatkowe problemy ze swoja rodzina zalatwia sam . Tlumacze mu tylko czasem - trudno ty ich sobie nie wybierales i niestety musisz to zniesc , ale zawsze masz oparcie w tej , ktora sam wybrales. Wtedy przewaznie konczy temat mowiac nie moj cyrk i malpy nie moje . Kazdy z nas przejmuje sie swoja rodzina i tak byc powinno , ale nie ktorych rzeczy nie zmienisz.
    Na razie koncze wpadne jeszcze jak bede w pracy papa i spadeczkow zycze.

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Jola i ANIU witajcie znowu u nas
    BASIA masz szczescie że poprawiłaś się z ta krową bo inaczej były by
    BEATKO tobie gratuluję miany suwaczka

GOSIU czy ja wiem czy umie uszyć ? Cos mi z tego wyszło , uszyłam już 3 szt dwie dla mojej synowej bo ma dwa okna w pokoju i jedną dla mojej psiapsiółki na prezent bo miała urodziny i wszyscy na tej imprezie się zachwycali więc chyba im sie podobało . A te firanki mozna kupic na allegro
    Dosałam coś takiego na meila jak któraś ma chwilę to niech sprobuje

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

---------- Wiadomość dodana o 23:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:17 ----------

No i mnie wygwiazdkowało
    wpiszcie sobie w te gwiazdki ******a
    albo na stronie ****** znajdzcieDarmowa Diagnoza Dietetyczna

---------- Wiadomość dodana o 23:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:20 ----------

Dobra WIELKI BRAT czuwa kogo to ciekawi poprosze meila na priva

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Hi.
    Odwiozlam siostrzenice i jakos mi zle i smutno. Znow sama Ja to raczej zwierze stadne jestem
    Sylwia spokojnej pracki zycze i jutro spadeczkow, bo chyba juz lysy sie zmniejsza. Jak ja mialam ta moja mega zwyzke w zeszlym miesiacu, to Kasia powiedziala, ze lysy i uwierzylam, ale na wage tez sie mozesz obrazic.
    Jolu, nigdy w zyciu bym na Ciebie krowa nie napisala. Jakas Mucka, albo inne takie to predzej A swoja droga, to czy u was tez sie na krowy "Baska" wolalo????
    Gosia na ipla mozesz ogladnac seriale z tvn podobno, a jak nie to czekaj na nasza Beti, to Ci pomoze
    Pozegnam sie, bo mi smutno. Duzych spadkow zycze i pa pa.

---------- Wiadomość dodana o 20:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:35 ----------

Patrzcie co znalazlam.
    To chyba z tej nowej ksiazki
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Dziendoberek
    Ja oczywiscie na wylocie...
    Chcialam Wam tylko zameldowac, ze waga wraca powoli do suwaka - wazylam sie chwilke po 5 rano i bylo 59.5, wiec jak bym dodala normalne 2 godzinki snu to pewnie z jakies 200 gram by ubylo
    Dzisiaj proteinki.

Dzieki za tego linka do przepisow, jak znajde chwilke to poczytam.

Sciskam i milego dzionka! Myslcie o mnie przy kawusi
    Bejbik w drodze

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

no to jestem i ja.... lozeczko mnie wola rozpaczliwie ale jeszcze dwie godzinki musi na mnie poczekac... zaraz biegne pod prysznic sie orzezwic ale czekam az mi sie troche w lazience nagrzeje... no i co by tu wam jeszcze napisac? nic mi na razie nie przychodzi do glowy bo ta glowa juz za bardzo nie pracuje... no to do pozniej.... ale teraz pewnie i tak nikogo jeszcze nie ma...

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

Witam!
    Melduje sie po urlopie,wczoraj wróciliśmy,ale nie miałam siły nic napisać bo dopadła mnie zmiana klimatyczna(Julcie z resztą też) tylko M sie trzyma.
    Przyznaje sie bez bicia jadłam to na co miałam ochote(i to na co mnie było stać ).Zajadałam sie oscypkami,piłam piwko a obiady takie sobie były frytki,kotlet i surówki,śniadanie chleb słonecznikowy z wędliną.
    Już się bałam ,ze przytyje dużo a tu miła niespodzianka praktycznie w miejscu bo waże 85,3kg.Dzisiaj robie P.
    Co do urlopu to strasznie drogo w Zakopanym za obiad dla 2 osób trzeba minimum 60zł zostawić.Morskie oko zaliczyliśmy i Gubałówke a reszta może kiedyś.Strasznie dużo ludzi.
    Później wrzuce jakieś fotki .
    Pozdrawiam Was.

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez AGULAiJULA Zobacz posta
    Witam!
    Melduje sie po urlopie,wczoraj wróciliśmy,ale nie miałam siły nic napisać bo dopadła mnie zmiana klimatyczna(Julcie z resztą też) tylko M sie trzyma.
    Przyznaje sie bez bicia jadłam to na co miałam ochote(i to na co mnie było stać ).Zajadałam sie oscypkami,piłam piwko a obiady takie sobie były frytki,kotlet i surówki,śniadanie chleb słonecznikowy z wędliną.
    Już się bałam ,ze przytyje dużo a tu miła niespodzianka praktycznie w miejscu bo waże 85,3kg.Dzisiaj robie P.
    Co do urlopu to strasznie drogo w Zakopanym za obiad dla 2 osób trzeba minimum 60zł zostawić.Morskie oko zaliczyliśmy i Gubałówke a reszta może kiedyś.Strasznie dużo ludzi.
    Później wrzuce jakieś fotki .
    Pozdrawiam Was.
    no i dobrze, najwazniejsze ze sie dobrze bawiliscie... oj jak bym wciagnela oscypka!!! slinka juz mi leci!!!

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    no i dobrze, najwazniejsze ze sie dobrze bawiliscie... oj jak bym wciagnela oscypka!!! slinka juz mi leci!!!
    fajnie było ,ale drogo hehehe (sknera ze mnie)

co do oscypków to wyjątkowo mi smakowały.
    Przytachałam sobie śliwowice zaczne kuracje leczniczą

arkadiusz_ar Guest

Cytat Zamieszczone przez AGULAiJULA Zobacz posta
    fajnie było ,ale drogo hehehe (sknera ze mnie)

co do oscypków to wyjątkowo mi smakowały.
    Przytachałam sobie śliwowice zaczne kuracje leczniczą
    to mówisz, ze drogo w Zakopanem?
    a tak zawsze placza górale, ze nie ma dudków
    im zawsze malo, a sezon maja praktycznie caly rok

ja tez teraz będe jeden dzien w Zakopanem
    i mam miec też przywiezioną śliwowicę, oryginalną, Łącką
    ale przynajmniej kwatere mam blisko Krupówek i to za 25zł

Aha
    i witam wszystkich obecnych i tych co zjawią się później

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów