Strona 790 z 2318 PierwszyPierwszy ... 290 690 740 780 788 789 790 791 792 800 840 890 1290 1790 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,891 do 7,900 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

no hej
    nareszcie pogoniłam te 30 stron fiu fiu.... przy końcówce musiałam troszkę przyspieszyć bo niedługo skarb wróci a ja się jeszcze za obiad nie zabrałam....na Was zwale jak nie zdążę nic zrobić a co!?! na kogoś muszę

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    taka masz piekna sentencje pod suwaczkiem a tu co??? znowu jakies dolowanie??? a to co juz stracilas to nie motywacja??? zeby tak codziennie i caly czas chudnac to zadna z nas nie ma chyba... Usmiech prosze!!!
    ale ja nic chudnę co dziennie..mi raczej co dziennie przybywa..jak zmieniam suwak to tylko dlatego że przesuwam go w lewa stronę no i jakoś mnie to nie motywuje....ale dziś już jest lepiej z humorem....zaciskam poślady i jadę z tym koksem

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    jedz rozsadnie przez ten weekend, to Ci nie przybedzie wiele i moze w pon ruszysz z dieta znow

na to samo zwrocilam uwage mialam wlasnie pisac... taka ladna sentencja... a tu prosze... poddaje sie nam Malwa...
    kazda by chciala codziennie spadki wagi po 500 g i to caly czas przez 2 tyg, zeby schudnac od razu 15 kg przez miesiac ale tak sie nie da niestety...
    miałam po prostu jakis dołujący piątek....zdarza się czasami...oby jak najmniej takich dni

Cytat Zamieszczone przez ania_archeo Zobacz posta

Dokładnie wiem co czujesz, w takich momentach szlag jasny cię trafia.
    dokładnie tak!

Cytat Zamieszczone przez GraziaWi64 Zobacz posta
    Cześć Malwinko mordeczko ty moja proszę mi sie tu nie załamywać tylko grzecznie dietke kontynuować. Grzeszyłas ile wlazło do tej pory ale od dziś... no dobra od jutra... ładnie mi tu wracać na dietkę i nie cudować Buziolki
    no to od dziś ok? postaram się już nie cudować

....podejrzewam, że znowu jestem dziewicą
    dobre!!!!!!!!!!!

jakie dwie? a ja to co ? patyk od kaszanki
    Graziulka zaczynasz mieć teksty jak Olcia! tak jest na III fazie?

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Witam - ja na chwilkę chciałam Wam kogoś przedstawić

więcej w albumie - miłego wieczorku, pa
    śliczności słodziutkie....jak ja kocham takie maleństwa..nic tylko przytulać i całować.

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Wykąpałam się, wypachniłam, paznokcie zrobiłam, włosy też......weszłam do sypialni to zamiast zachwytów ochów i achów usłyszałam chrapanie
    skąd ja to znam hmmm

Cytat Zamieszczone przez Kasiek68 Zobacz posta

a słuchajcie,muszę się pochwalić... przeszłam do drugiego etapu tam gdzie składałam aplikacje o pracę... i mam prośbę.... trzymajcie kciuki w piątek od 9 do ....hm... z godzinkę, zaprosili mnie i kilka osób na jakiś test... tak więc poczytam was szybciutko i idę czytać ustawy......
    na pewno się uda! wierzę w Ciebie Kasiulek i oczywiście kciukory i wizualizacja załatwione!

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Pewnie posluchali prosby Malwinki
    Malwa - to pewnie naprawde gosciom sie podobalo, skoro tak dlugo byli... prawie tygodniowa impra
    jak dobrze że chociaż czasami ktoś mnie słucha

no chyba się podobało....

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    Zdrówka słoneczko ci życzę
    a dziękuję, przyda się

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta

Malwa -widzisz jak nas urządzili z tym czytaniem ?? no masakra ale miałaś fajnych gości mój teść mówi... dobry gość to krótki gość-3 dni i do domu
    noo...doczytałaś już do końca? ja cudem tak

świętą racje ma twój teść

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Malwa u mnie sie mowilo, ze goscie i ryby po 3 dniach smierdza No i jak masz taki porzadek po 2 latku, to pomysl sobie, ze ja mam to razy dwa
    coś w tym jest....wczoraj dosłownie upajaliśmy się spokojem...
    no to nie zazdroszczę....ale co innego jak ma się dziecko i jest się przyzwyczajonym do tego(tak myślę) a my na co dzień mamy spokój, porządek a tu od rana do nocy hałas, nic nie można w spokoju obejrzeć, posłuchać ... co chwile coś się wylewa, kruszy, spada.... 3 dni ok....ale dłużej....kurcze myślałam że zwariuję

o cholerka....za 20 min będzie M...chyba będzie musiał mnie zjeść na obiad

buziam Was i miłego dnia...spadam do kuchni, postaram się być wieczorkim pa

19.09.2011

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

OLA a co ty tu jeszcze robisz ?
    A sio od kompa , wiem że jestes sliczna ale wiesz psiapsiółki będą cie ogladać z każdej strony , więc rób sie na bóstwoooooooo

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

a kysz...już ci malutko zostało - na III fazie sobie pojesz no chyba że już nie będziesz mogła wytrzymać - to kup sobie kawałeczek

A co do Ninki - jestem mamą opiekuńczą ale nie nad Na razie z nią chodzę troszkę, a potem jak podłapie o co chodzi - to niech sobie radzi sama Oczywiście pod czujnym i pięknym okiem mamy
    wiem ze juz malutko, i postaram sie jakos przetrwac chociaz do tego wyjazdu 15go grudnia bo wczesniej pewnie jednak IIgiej fazy nie skoncze... na szczescie nie mamy tutaj polskiej piekarni wiec normalnej szarlotki nie kupie, no chyba zeby mi sie trafilo u kogos w gosciach ale moze nie...
    wiesz ze ja jestem grzeczna dziewczynka ale juz ta dieta tyle trwa ze coraz czesciej mam ochote wielka na cos zakazanego... ale wytrzymam!!! kto da rade jak nie ja???

dobrze ze nie jestes nadopiekuncza bo to i dla dziecka nie dobrze, troszcz sie o swoj skarb tak jak uwazasz ze jest najlepiej bo ty jestes mamusia i ty wiesz co dla Ninorka najlepsze!!! my mozemy tylko przedstawiac swoje doswiadczenia i przyklady... buziaczki dla Ninorka i wspierajacej Babci !!!

Malwa ciesze sie ze humorek lepszy, chyba jednak dobre towarzystwo sie do tego przyczynilo? a moze wlasnie docenilas ten spokoj ktory masz na codzien?
    tiaaa... porozlewane, pokruszone, balagan, zabawki wszedzie, telewizor skutecznie zagluszony super-songami z dodatkiem gwizdkow itp.... normalka i codziennosc...

Awatar ania_archeo
    ania_archeo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Cześć Wszystkim!
    Widzę że się wszystkie rozpisałyście.
    Arku - co Ty jadłeś w ten protodzien, że schudłeś tyle?
    Beti - a ja znowu na lodach, bo mam takie nerwy przed @, że wrzeszczę ze złości.

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

wiecie co? ostatnio robilam przeglad bluzek, zeby sprzedac co juz niepotrzebne i zrobic przejrzystosc ze sie tak wyraze, bo juz nie wiedzialam co mam wogole, i jak zobaczylam te rozmiary ktore juz na koniec kupowalam... po prostu sie przerazilam... czy mi sie naprawde wydawalo ze wciaz nie wygladam "az tak zle" ???? straszne... kupowalam juz 18-20 bo lubie luzne stroje, zwlaszcza kiedy wygladalam tak a nie inaczej... to jest 46-48 po polsku !!! MA-SA-KRA !!! a teraz pieknie... 12 (40)... zeby mi jeszcze tylko z brzucha tylka i ud spadlo...
    ale wiecie co mnie martwi? ze mialam kozaczki (to znaczy mam dalej) takie na plaskim wysokie do latania na codzien i wydaje mi sie ze nosilam je przy takim rozmiarze jak teraz a poki co wciaz nie moge ich dopiac do gory!!! to znaczy ze lydki mi tez jeszcze grubsze zostaly...
    ale zeby sobie poprawic humor to sobie przypominam ze wczoraj juz jedna z kolezanek w pracy (bardzo szczupla wiec chyba nie z zazdrosci hihi) powiedziala ze juz chyba wystarczy mi chudniecia !!! i faceci w pracy wszelkich "masci i narodowosci" ostatnio mi komplementy prawia !!! to lubie... tylko zeby nie bylo niedomowien, albo stare pryki albo zonaci albo cos innego i to nie chodzi o to ze mnie podrywaja tylko rzeczywiscie zauwazaja duza zmiane i chca zaznaczyc ze widza... (chociaz w trzech swetrzyskach i fartuchu do kolan prawie to chyba za seksowna nie jestem hihihi...

---------- Wiadomość dodana o 15:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:52 ----------

o wlasnie mi przypomniala Ania ze mialam sprobowac sobie zrobic lody ducanowe...

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    no kochana ten power to chyba wynika z tych kaw które tak namiętnie od rana pijecie hahaha.... śmietanowca i szarlotkę??...hm...ja też chce zarzuć przepisami ...plizzzzz
    Jolu niestety to nie dukanowskie ciasta ja sobie tylko popatrze .Jezeli jesteś nadal zainetersowana chętnie sie podziele.
    To dla brata,bra,M i Lulci

Awatar ania_archeo
    ania_archeo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Beti - ile może naksymalnie lodów zjeść w ciągu jednego dnia?

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

niestety nie mam do lodow serka homo ani twarogu smietankowego... myslicie ze mozna by dac jogurt naturalny i wiecej doslodzic? to taki przepis z mleka skondensowanego...

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    Malwa ciesze sie ze humorek lepszy, chyba jednak dobre towarzystwo sie do tego przyczynilo? a moze wlasnie docenilas ten spokoj ktory masz na codzien?
    tiaaa... porozlewane, pokruszone, balagan, zabawki wszedzie, telewizor skutecznie zagluszony super-songami z dodatkiem gwizdkow itp.... normalka i codziennosc...
    jestem raczej za docenianiem spokoju

normalka ? codzienność? no to mnie pocieszyłaś...

19.09.2011

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

A to skoro za rączki nie chodzik nie, pchacz nie...to jak ona ma się nauczyć??? A mi pani neurolog kazała właśnie z nią ćwiczyć...co kraj to obyczaj A zostawić samej sobie jej nie moge bo będzie płakała a do tego się posiniaczy
    NAM NEUROLOG poleciła zakupic kojec, i młody w nim i przy nim nauczył się stawać i puszczać
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów