Strona 98 z 2318 PierwszyPierwszy ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 598 1098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez terentiquo Zobacz posta
    Czy ktoś wie, czy można jeść pieczonego mintaja??? Oczywiście bez panierki, oleju i innego ZŁA. Błagam o odpowiedź!
    A dieta super! 3 dni = 3 kg mniej
    Oczywiscie że mozesz jeść pieczona rybkę , dukan pisze wszystkie białe ryby więc smiało , przypraw ziołami i np do folii i do piekarnika
    My wiemy że dieta jest SUPER a ty własnie się dowiadujesz POWODZENIA

BASIU fakt drogie te serki ale do deserów możesz uzyc jogurtu . Ja za radą BEATKI uzywam śmiało jogurtów i deserki wychodzą suoper , tak samo krem do tyrajmisu na jogurtach niczym sie nie rózni niz ten na serkach .
    A jak mi sie chce sernika to kupuję w wiaderku 1kg DR OTEKERA ( nie wiem czy dobrze napisałam , napewno nie ) on ma 3 % tłuszczu , nie daj sie zwariować i nie szukaj koniecznie 0%

MAŁGOSIU zgadzam się z toba co do poziomu nauczania , mój syn skończył w PL technikum i dostał stypendium w COLlGU prawie nie znał języka więc wszystkie przedmioty na pierwszym semestrze wybrał sobie na poziomie podstawowym . I jaki przezył szok jak miał pierwszy sprawdzian z matematyki bo .....mieli na nim mnozenie i dzielenie ułamków . Dla niego to pestka ( u nas dzieci to chyba w 3-4 kl podst )
    Był bardzo zdziwiony ze dla niektórych amerykanów to było bardzo trudne , w drugim semestrze przeszedł juz na poziom rozszerzony , ale nawet i tam górował nad innymi . Przez 2 lata udzielał korków z matmy , a szkoła dodatkowo mu za to płaciła . A w jego druzynie byli nawet tacy co nie umieli czytać .

BEATKO to stad ten kryzys ? Po co się smutasz? Nie idzie ci dietkowania to odpuśc , wskocz na 3 fazę , troszkę sobie odpocznij i zaakceptuj siebie taka jaka jesteś . Po co się dołujesz ? Świat jest taki piekny , jesteś madrą , młodą ,ładną kobietą , jestes kochana i z tego się ciesz .
    A że masz zastój , to nic , pomyśl sobie że inni maja gorzej , a ty się ciesz życiem .

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

arkadiusz_ar Guest

Witam
    Po wczorajszymwzroscie 0,7kg, dzisiaj zastój
    zona za to troche poleciala do przodu z wagą
    nie wiemy czemu
    mowi, ze nic nie grzeszyla

ja dzisiaj 3 dzien bez otrębów
    ale chyba mi nie sluży ich brak
    zoabczymy jak będzie jutro rano

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    A i jeszcze pytanie. Czy ja za malo nie zjadlam? Bo jesli moje kalkulacje mnie nie myla, to jakies 900ckal mi wychodzi. Beata Ty jestes od kalorii....
    sniadanie: grahamka dukanowska i 5 plasterkow szynki z indyka (szynka 50ckal na ta porcje, grahamka nie mam pojecia)
    lunch: tunczyk 120ckal, ser 90ckal, szczypiorek???
    obiad: kura ok 250g, nie wiem ile to
    kolacja: indyka ze 100g (tez nie wiem ile to) i galareta, ale to pewnie gora dojdzie 40ckal.
    wg mnie nie ma tego jedzenia za dużo
    rybke w miare mozliwosci jedz nie puszkową
    zapalu do liczenia kalorii wystarczylo mi na pierwsze 2 dni diety
    nigdy pozniej ich nie liczylem

Czy ktoś wie, czy można jeść pieczonego mintaja??? Oczywiście bez panierki, oleju i innego ZŁA. Błagam o odpowiedź!
    Jesli się nie myle , wszystko na co zwyczajowo mowimy ryba
    możesz śmialo jesc
    oczywiscie pomijam puszki w oleju
    spróbuj sobie zrobic w folii w piekarniku
    i w miare możliwości staraj sie kupować tusze, nie filety
    tusze są rewelacja, bez glazury, zero lodu
    łeb odcięty, ogon odcięty a przy tym nie dośc ze o okolo 30% tanszy niz np. kupowany przeze mnie morszczuk
    to jeszcze o niebo lepszy od fileta

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

diete stosuje, ale pewnie nie zna zasad
    wszystkie ryby, i biale i niebieskie, i tluste, i chude...
    pieczone, gotowane, na parze, z grilla, w sosie wlasnym z puszek lub z wody, solanki, zaprawy octowej, korzennej, z sosem jogurtowym, musztardowym domowej roboty, of course... z korniszonkiem... wedzone, surowe w sushi rowniez mozna...

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    MAŁGOSIU zgadzam się z toba co do poziomu nauczania , mój syn skończył w PL technikum i dostał stypendium w COLlGU prawie nie znał języka więc wszystkie przedmioty na pierwszym semestrze wybrał sobie na poziomie podstawowym . I jaki przezył szok jak miał pierwszy sprawdzian z matematyki bo .....mieli na nim mnozenie i dzielenie ułamków . Dla niego to pestka ( u nas dzieci to chyba w 3-4 kl podst )
    Był bardzo zdziwiony ze dla niektórych amerykanów to było bardzo trudne , w drugim semestrze przeszedł juz na poziom rozszerzony , ale nawet i tam górował nad innymi . Przez 2 lata udzielał korków z matmy , a szkoła dodatkowo mu za to płaciła . A w jego druzynie byli nawet tacy co nie umieli czytać .

BEATKO to stad ten kryzys ? Po co się smutasz? Nie idzie ci dietkowania to odpuśc , wskocz na 3 fazę , troszkę sobie odpocznij i zaakceptuj siebie taka jaka jesteś . Po co się dołujesz ? Świat jest taki piekny , jesteś madrą , młodą ,ładną kobietą , jestes kochana i z tego się ciesz .
    A że masz zastój , to nic , pomyśl sobie że inni maja gorzej , a ty się ciesz życiem .
    no masakra z tymi ulamkami... jakies ulomne troche te dzieci - chodzic do szkoly, zdawac do nastepnych klas i nie umiec czytac :/

dziekuje Jolu za pocieszenie, psikusy mi robi ta waga moze zejdzie ze mnie troche w najblizszych dniach i odzyskam zapal... bo na razie to mnie dobija ten upal
    pewnie przez progesteron taka opuchnieta dzisiaj jestem...

a jak Tobie dietka idzie?

moze jutro przyjada do nas moi rodzice, sprzatam dzisiaj, gotuje i zrobie jakis sernik... zakupy zrobione, bylismy dzis na rynku tez, dzien pelen zajec... wczoraj tez mialam kupe szorowania
    nozki mi odpadaja juz od obcasow... buty mi sie w asfalcie zatapiaja, tak goraco jest... w stopy to az parzy od butow

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    Witam
    Po wczorajszymwzroscie 0,7kg, dzisiaj zastój
    zona za to troche poleciala do przodu z wagą
    nie wiemy czemu
    mowi, ze nic nie grzeszyla

ja dzisiaj 3 dzien bez otrębów
    ale chyba mi nie sluży ich brak
    zoabczymy jak będzie jutro rano

wg mnie nie ma tego jedzenia za dużo
    rybke w miare mozliwosci jedz nie puszkową
    zapalu do liczenia kalorii wystarczylo mi na pierwsze 2 dni diety
    nigdy pozniej ich nie liczylem

Jesli się nie myle , wszystko na co zwyczajowo mowimy ryba
    możesz śmialo jesc
    oczywiscie pomijam puszki w oleju
    spróbuj sobie zrobic w folii w piekarniku
    i w miare możliwości staraj sie kupować tusze, nie filety
    tusze są rewelacja, bez glazury, zero lodu
    łeb odcięty, ogon odcięty a przy tym nie dośc ze o okolo 30% tanszy niz np. kupowany przeze mnie morszczuk
    to jeszcze o niebo lepszy od fileta
    czemu otreby odstawiles? sprawdzasz, jak bedzie bez nich Ci waga spadala?
    jesli pomagaja Ci na sprawy kibelkowe, to lepiej nie odstwiac, bo mozesz miec zwyki przez zaparcia...

co do zony - faceci maja latwiej w odchudzaniu, nam cykle menstruacyjne tylko to utrudniaja, wiec nie ma co panikowac zwyzkami...
    ja mam ponad 3 kg nad suwakiem i nie panikuje... co prawda nie cieszy mnie to, ale przyjmuje to na spokojnie... musze uzbroic sie w cierpliwosc, by sie nie zniechecic...

pozdrawiam i nawadniajcie sie w te upaly

arkadiusz_ar Guest

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    czemu otreby odstawiles? sprawdzasz, jak bedzie bez nich Ci waga spadala?
    jesli pomagaja Ci na sprawy kibelkowe, to lepiej nie odstwiac, bo mozesz miec zwyki przez zaparcia...
    chcialem spr jak to będzie w moim przypadku
    czy jezeli sprawy kibelkowe mam dobrze ustawione, to czy po odstawieniu otrębów bedzie spadek, jak to pisalas o sobie
    wynika ze mnie raczej to nie służy

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

Wink Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Witajcie kochani. Powczorajszej zwyzce dzis 0,8 w dol normalnie szczena mi opadla.
    Betko pamietasz ostatnio mialam zastoj wiecej jak m-c , Ty masz Takie mysli - o to Cie nie podejzewalam , zapomnij i jazda dalej.
    Arek ja np. uzywam otreby tylko teraz zmniejszylam ich dawke na 2 lyzki , niestety mam je w duzym pudle zmieszane 2:1 tak jak w starej ksiazce . Jak mi sie skoncza zrobie 1:1, mysle ze one mi b. pomagaja trawic ,nie probuje odstawiac ,nawet mam zamrozony chlebek , ktory wczesniej upieklam.
    Spadam zaraz na zakupki , do optyka (jakie oprawki sa teraz modne w PL), sprzatanie ,pranie gotowanie i znow dzien za krotki.
    Wiesz Jolu 2 lata roznicy , a wygladaja prawie jak blizniacy he he
    Do poczytania pozniej.

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    chcialem spr jak to będzie w moim przypadku
    czy jezeli sprawy kibelkowe mam dobrze ustawione, to czy po odstawieniu otrębów bedzie spadek, jak to pisalas o sobie
    wynika ze mnie raczej to nie służy
    u wiekszoci Dukajacych reguluja te sprawy i wlasnie dlatego codzienne spadeczki maja, zero zaparc... moze lepiej wroc do otrebow, hehe
    poza tym, wchlaniaja czesc tluszczow z pokarmu i ograniczaja cholesterol

Cytat Zamieszczone przez gosia3735 Zobacz posta
    Witajcie kochani. Powczorajszej zwyzce dzis 0,8 w dol normalnie szczena mi opadla.
    Betko pamietasz ostatnio mialam zastoj wiecej jak m-c , Ty masz Takie mysli - o to Cie nie podejzewalam , zapomnij i jazda dalej.
    Arek ja np. uzywam otreby tylko teraz zmniejszylam ich dawke na 2 lyzki , niestety mam je w duzym pudle zmieszane 2:1 tak jak w starej ksiazce . Jak mi sie skoncza zrobie 1:1, mysle ze one mi b. pomagaja trawic ,nie probuje odstawiac ,nawet mam zamrozony chlebek , ktory wczesniej upieklam.
    Spadam zaraz na zakupki , do optyka (jakie oprawki sa teraz modne w PL), sprzatanie ,pranie gotowanie i znow dzien za krotki.
    Wiesz Jolu 2 lata roznicy , a wygladaja prawie jak blizniacy he he
    Do poczytania pozniej.
    no gratuluje, super spadek
    a oprawki teraz jakie modne w PL? ano takie kwadratowe, dosc masywne, grube, kwadratowe i o ekstrawaganckich kolorach - np. czerwone... ale nie dla mnie takie... wole druciki... wczesniej takie byly modne... cieniutkie, z noskami, albo w ogole bez drucikow i tylko na zylkach szkla...

milego wieczorku

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Witam.
    Melduje ze dukam, a po wczorajszym tylko 0,2kg mniej. Nie martwie sie mocno, bo po pierwsze ten spadek dzien wczesniej, po drugie Dukan przewidzial tylko 0,9kg na te dwa dni, po trzecie jestem kobieta to wiadomo jak moze byc czasami, a po czwarte zaczelam znow cwiczyc po tygodniowej przerwie, wiec moze miesnie mi sie robia A i chcialam dodac, ze zjadlam wczoraj jeszcze seabass (nie mam pojecia co to moze byc po polsku, ale przepyszna ryba), wiec chyba kaloriami dobilam.
    Dzis jak na razie placuszki otrebowe na patelni, tak jak mi Jola doradzila z reszta tej rybki i na lunch troche jogurtu i sera bialego. A potem znowu cycki tylko zrobilam sobie w innych przyprawach, caly czerwony juz mi slinka leci. A wieczorem za rada Arkadiusza wyprobuje rybki z folii. A dlaczego mam unikac ryb w puszcze? Ja tak lubie tunczyka, to zle? On jest w wodzie robiony ten co kupilam....
    Beata kto jak kto, ale TY to sobie mozesz wytlumaczyc wzrosty tym ze jestes kobieta i ja przy upalach zawsze puchne, taka moja uroda Czasami to nawet butow nie moge wlozyc.
    Zagladnelam dopiero teraz do Was, bo najpierw zaliczylam kick boxing a potem szukalismy butow dla chlopakow na zmiane do przedszkola, bo mama znow idzie do szkoly Wiecie jak tu jest fajnie? (To tak dla rownowagi, tego co Gosia napisala). Zebym nie sie siedziala i marnowala czasu rozgladnelam sie i ..... moge chodzic do szkoly i uczyc sie angielskiego, a w tym czasie dzieci mam w przedszkolu obok w tym samym budynku. Opieka nad nimi i moja szkola zupelnie za darmo. Mysle, ze to swietna rzecz. Mnie pozwala oderwac sie od dzieci i sie podszkolic, a oni sie ucza pewnie wiecej w przedszkolu niz przy mamie.
    O i chcialam dodac, ze tutaj to ja mam wrazenie ze jest na odwrot. Dzieci na poczatku sa takie madre i tak duzo sie ucza, a dopiero potem jakos glupieja i jak nie pojda do collegu albo na uniwersytet to takie matoly chodza. Np moja Ula gdy przyjechalam miala 7 lat i planety w Ukladzie Slonecznym w kolejnosci wymieniala i nawet potrafila cos o kazdej z nich powiedziec, albo mineraly potrafila nazwac (ja sie dopiero tego na studiach nauczylam), a co ciekawsze te dzieci sie wogole nie ucza. Zadanie robia w piec minut o ile wogole jakies maja, no i poziom w szkole katolickiej a publicznej to tez niebo a ziemia.
    Moj znow dzis wyjezdza, wiec pewnie was bede znow wiecej molestowac, ale to potem. Najpierw obowiazki. Do poklikania.

arkadiusz_ar Guest

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    u wiekszoci Dukajacych reguluja te sprawy i wlasnie dlatego codzienne spadeczki maja, zero zaparc... moze lepiej wroc do otrebow, hehe
    poza tym, wchlaniaja czesc tluszczow z pokarmu i ograniczaja cholesterol
    ja to wszystko wiem
    tylko napisałaś kiedys, ze u Ciebie, po odstawieniu otrębów, byly spadki
    i tylko przez to zarzucilem je na te kilka dni, aby przekonać się, jak to bedzie u mnie
    byłem, spróbowalem i jutro wracam do nich

---------- Wiadomość dodana o 20:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:58 ----------

po trzecie jestem kobieta A wieczorem za rada Arkadiusza wyprobuje rybki z folii. A dlaczego mam unikac ryb w puszcze? Ja tak lubie tunczyka, to zle? On jest w wodzie robiony ten co kupilam....
    fakt, nie da sie tego ukryć
    a co do rybek w puszce
    wiesz, taka rybka w puszce, na pewno nie jest tak wartościowa jak filet, nie mówiąc już o tuszy
    i tylko to mialem na mysli, mowiąc o puszkach

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

No i napisałam się jak głupia i wcieło mi posta
    BASIU pisalam ci o mojej teściowej ale ni ma tego , drugi raz dziś mi się nie chce , może kiedyś .
    BRAWO za decyzję o
    Wiesz u nas na Śląsku jest taki zwyczaj że jak dzieciak idzie do pierwszej klasy to koniecznie niesie ze sobą tytę ( róg obfitości ) tak że wiesz jak zaczniesz uczeszczac na zajecia to daj znać a my ci wyrychtujemy tytę
    BEATKO u mnie dietka
    Zaczynam mieć stresa i .......powiem tak ......staram się przestrzegać zasad P/W ale czasami wciągnę parę truskawek , cos skubne zakazanego .Mam nadwyzkę + 1 i tak sobie myslę że ten tydzień sobie odpuszczę .

MAŁGOŚ pieknie lecisz z wagi

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Witam.
    Melduje ze dukam, a po wczorajszym tylko 0,2kg mniej. Nie martwie sie mocno, bo po pierwsze ten spadek dzien wczesniej, po drugie Dukan przewidzial tylko 0,9kg na te dwa dni, po trzecie jestem kobieta to wiadomo jak moze byc czasami, a po czwarte zaczelam znow cwiczyc po tygodniowej przerwie, wiec moze miesnie mi sie robia A i chcialam dodac, ze zjadlam wczoraj jeszcze seabass (nie mam pojecia co to moze byc po polsku, ale przepyszna ryba), wiec chyba kaloriami dobilam.
    Dzis jak na razie placuszki otrebowe na patelni, tak jak mi Jola doradzila z reszta tej rybki i na lunch troche jogurtu i sera bialego. A potem znowu cycki tylko zrobilam sobie w innych przyprawach, caly czerwony juz mi slinka leci. A wieczorem za rada Arkadiusza wyprobuje rybki z folii. A dlaczego mam unikac ryb w puszcze? Ja tak lubie tunczyka, to zle? On jest w wodzie robiony ten co kupilam....
    Beata kto jak kto, ale TY to sobie mozesz wytlumaczyc wzrosty tym ze jestes kobieta i ja przy upalach zawsze puchne, taka moja uroda Czasami to nawet butow nie moge wlozyc. Zagladnelam dopiero teraz do Was, bo najpierw zaliczylam kick boxing a potem szukalismy butow dla chlopakow na zmiane do przedszkola, bo mama znow idzie do szkoly Wiecie jak tu jest fajnie? (To tak dla rownowagi, tego co Gosia napisala). Zebym nie sie siedziala i marnowala czasu rozgladnelam sie i ..... moge chodzic do szkoly i uczyc sie angielskiego, a w tym czasie dzieci mam w przedszkolu obok w tym samym budynku. Opieka nad nimi i moja szkola zupelnie za darmo. Mysle, ze to swietna rzecz. Mnie pozwala oderwac sie od dzieci i sie podszkolic, a oni sie ucza pewnie wiecej w przedszkolu niz przy mamie.
    O i chcialam dodac, ze tutaj to ja mam wrazenie ze jest na odwrot. Dzieci na poczatku sa takie madre i tak duzo sie ucza, a dopiero potem jakos glupieja i jak nie pojda do collegu albo na uniwersytet to takie matoly chodza. Np moja Ula gdy przyjechalam miala 7 lat i planety w Ukladzie Slonecznym w kolejnosci wymieniala i nawet potrafila cos o kazdej z nich powiedziec, albo mineraly potrafila nazwac (ja sie dopiero tego na studiach nauczylam), a co ciekawsze te dzieci sie wogole nie ucza. Zadanie robia w piec minut o ile wogole jakies maja, no i poziom w szkole katolickiej a publicznej to tez niebo a ziemia.
    Moj znow dzis wyjezdza, wiec pewnie was bede znow wiecej molestowac, ale to potem. Najpierw obowiazki. Do poklikania.
    to fajnie z tym przedszkolem korzystaj
    w Danii tez tak jest... np. mlode samotne matki tez moga studiowac, a w sali obok odpowiedni ludzie pilnuja pociech... i jeszcze niewazne jakie oceny studenci maja, to i tak dostaja stypendium, ze starcza im na samodzielne zycie - wynajecie mieszkania, zywnosc i rozrywke, niespodziewane wydatki zwiazane z ubraniami, komputerami, ksiazkami itd.
    tam niechetnie ida na wyzsze uczelnie, niz jest w dodatku, wysokie podatki maja, to stac ich na zapewnie pelnego socjalu bezrobotnym i zapewnienie studentom wszystkiego

co do intelektualnego rozwoju dzieci - tak to juz jest, dziecko jak jest male pochlania wiedze, jak gabka wode... jesli nie jest kontynuowana dalsza intentysywna edukacja, to wiekszosc komorek szarych zanika... ludzie Ci inteligetni np. od teori stun, czy innych o powstaniu kosmosu, i inni geniusze uzywaja max. 30-40 procent... a zwykli ludzie znacznie mniej... co by bylo gdyby rasa ludzka byla zdolna uzywac 90 % swoich komorek??
    ale my to sie raczej rozwarstiwamy... wiekszosc spoleczenstwa glupieje (co raz nizszy poziom edukacji, uproszczenie zycia codziennego przez technike), a Ci chetni do nauki i odkryc wiedza o wszechswiecie znacznie wiecej dzieki postepowi i rozwojowi techniki...

spadeczek wagi na pewno jutro bedzie znacznie wiekszy
    rzeczywiscie przez ten wczesniejszy spadek wagi tez moglas zachwiac wynik U, no i przez drinka... ja mialam podobnie... bo dzien przed rozpoczeciem U spadlo mi 0.9 kg...

to ciekawe z tym puchnieciem podczas upalow... dzis doslownie wracalam na boso od sklepu niedaleko bloku do domu, bo juz nie moglam wytrzymac... spuchly mi stopki i paluszki, po calym bieganiu na rynku i zakupach wczesniejszych w innych sklepach nie mialam juz sil wracac w obuwiu... ostatnie 400 m przeszlam boso

odpoczywam sobie teraz, zaraz ide sie myc...
    posprzatane, wypucowane mieszkanie na blysk... ciasto zrobione
    okna myte dzisiaj, a tutaj burza przyszla... mocno leje, a lyska sie tak, ze jasno jak w dzien...
    a wg prognozy mialo nie padac... ach...

padnieta jestem strasznie, malo dzis zjadlam - dwa jogurty dietetyczne milbony i mala bulionerka fasolki po bretonsku, fajna dieta... musialam dokonczyc, zeby sie nie zepsulo
    miksowalam krem do ciasta po zjedzeniu tej fasilki i pierwszy raz od bardzo dawna nie zwazyl mi sie krem
    od keidy jestem na diecie to ketoza wydawala sie przeszkadzac w robieniu ciast... a zawsze robilam wszystko wg przepisu tak samo...

dzis na szczescie niewiele zjadlam, to pozwolilam sobie na fasolke, od lyzki wazowej chyba nie utyje... juz teraz mam na wadze mniej niz rano...
    czyli chyba woda ze mnie zaczela schodzic powoli...

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    BEATKO u mnie dietka
    Zaczynam mieć stresa i .......powiem tak ......staram się przestrzegać zasad P/W ale czasami wciągnę parę truskawek , cos skubne zakazanego .Mam nadwyzkę + 1 i tak sobie myslę że ten tydzień sobie odpuszczę .
    Jolu, odpuszczalas juz niejeden tydzien, teraz znow... kto Cie przypilnuje jak nie ja?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów