Strona 1522 z 2318 PierwszyPierwszy ... 522 1022 1422 1472 1512 1520 1521 1522 1523 1524 1532 1572 1622 2022 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,211 do 15,220 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta
    nie macie pojęcia jak się ciesze że się w końcu tu zbieracie tego mi brakowało...zaraz mi lepiej uśmiech na twarzy i humor wspaniały....oj ile Wy mi dajecie radości
    Ja tez za wami tesknilam i dlatego dzis zapowiedzialam staremu, ze obiad zrobie dopiero jak swoje odsiedze na kompie. Smial sie, ale sie zgodzil

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta

nie macie pojęcia jak się ciesze że się w końcu tu zbieracie tego mi brakowało...zaraz mi lepiej uśmiech na twarzy i humor wspaniały....oj ile Wy mi dajecie radości
    Bo my jesteśmy towarzystwo wzajemnej adoracji
    No ja dzis moge posiedziec ..bo mój zapatrzony w tv i jest cały heepy że nic nie mówię

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    ELOŁ BASIENKO Dzięki ...wiesz za co ...i bardzo bedziesz mi potrzebna od poniedziałku ...ktos mnie musi mocno kopnac w dooopke ...tak żebym aż poczuła A jak chlopcy ? Dalej broją ? A małz znalazł juz prace ? Cos nie jestem w temacie mam luki .....w czytaniu
    Pewnie, ze Cie kopne w tyleczek. Mysle, ze to niezly sport moze byc A chlopcy sa swietni. Rozrabiaja, a i owszem, ale co tam, taka ich natura. Ostatnio nawet rowerki wciagnelam do domu i sobie jezdza, zeby sie wyzyc, bo na polu u nas tak jak w Pl, zimnica. No i mowia coraz wiecej. Przedszkole jednak super rozwija dzieci. Teraz sie nauczyli pozowac do zdjec i mowia "cheese". Sami sie zaczeli ubierac i rozbierac, a dla mnie to wielki wyczyn Takze mamuski, nie bac sie przedszkol, zlobkow, to swietnie dziala na dzieci, a i co maja odchorowac, to odchoruja za mlodu

malovana jest nieaktywny Znany na forum

No ja dzis moge posiedziec ..bo mój zapatrzony w tv i jest cały heepy że nic nie mówię

mój też ma zajęcie przed tv
    .................................................. ........................................

19.09.2011

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

oj widze ze teraz sie rozszalalyscie ale niewiem czy jeszcze doczytam wiec jakby cos to do jutra i spijcie za mnie jeszcze dzisiaj prosze....

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Aga a czy pochwalisz sie jakimis zdjeciami z nowego domku?
    I jeszcze sobie przypomnialam, ze nie przywitalam sie z Zabka. Zabciu, czy to znaczy, ze slub planujecie na 6 miesiac ciazy? To moze lepiej poczekac juz do rozwiazania,co?
    A i news mam. Jolu, bo Ty pytalas. Tak jutro idzie do pracy. Nie wiem jeszcze czy bedzie mu sie podobac, no i czy on sie spodoba, ale jutro sie go pozbywam na troche z domu. Moze i moja dieta wtedy ruszy. Widocznie nie sprzyjajace dla mnie drazki

Awatar myszorek111
    myszorek111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

No nie ...powinnas byc przygotowana na takie niespodzianki dobra to ja postawie .....COLĘ ZERO ....pózniej ASIU mi oddasz
    dzieki ja coli niestety nie mam bo nie lubie, ale obiecuje oddac
    I Faza 02.02 - 07.02
    II Faza 08.02 - 02.08
    III Faza 03.08 -

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Sylwus bede spala rowno z Toba, ale obiecuje dolaze godzinke dla Ciebie. Powiedz mi tylko, czy Ty do tych swoich buleczek osobno ubijasz piane z bialek, czy cale jajo wrzucasz? Dawno nie robilam i zapomnialo mi sie.

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    oj widze ze teraz sie rozszalalyscie ale niewiem czy jeszcze doczytam wiec jakby cos to do jutra i spijcie za mnie jeszcze dzisiaj prosze....
    No to spokojnej pracy

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Aga a czy pochwalisz sie jakimis zdjeciami z nowego domku?
    I jeszcze sobie przypomnialam, ze nie przywitalam sie z Zabka. Zabciu, czy to znaczy, ze slub planujecie na 6 miesiac ciazy? To moze lepiej poczekac juz do rozwiazania,co?
    A i news mam. Jolu, bo Ty pytalas. Tak jutro idzie do pracy. Nie wiem jeszcze czy bedzie mu sie podobac, no i czy on sie spodoba, ale jutro sie go pozbywam na troche z domu. Moze i moja dieta wtedy ruszy. Widocznie nie sprzyjajace dla mnie drazki
    No i super co do chłopców .A czemu twój ma sie nie spodobać , trzeba myslec pozytywnie ...zapomniałas ? A na drażek nie zwalaj ...bo po nim sie chudnie ....ale tylko wtedy jak jestes aktywna

Cytat Zamieszczone przez myszorek111 Zobacz posta
    dzieki ja coli niestety nie mam bo nie lubie, ale obiecuje oddac
    No i trzymam cie za słowo

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar myszorek111
    myszorek111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    no nie dogodzisz jak malo pisza to źle , jak duzo to też źle .to jak ma być???
    I Faza 02.02 - 07.02
    II Faza 08.02 - 02.08
    III Faza 03.08 -

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów