Pewnie, ze Cie kopne w tyleczek. Mysle, ze to niezly sport moze bycA chlopcy sa swietni. Rozrabiaja, a i owszem, ale co tam, taka ich natura. Ostatnio nawet rowerki wciagnelam do domu i sobie jezdza, zeby sie wyzyc, bo na polu u nas tak jak w Pl, zimnica. No i mowia coraz wiecej. Przedszkole jednak super rozwija dzieci. Teraz sie nauczyli pozowac do zdjec i mowia "cheese". Sami sie zaczeli ubierac i rozbierac, a dla mnie to wielki wyczyn
Takze mamuski, nie bac sie przedszkol, zlobkow, to swietnie dziala na dzieci, a i co maja odchorowac, to odchoruja za mlodu
![]()
Aga a czy pochwalisz sie jakimis zdjeciami z nowego domku?
I jeszcze sobie przypomnialam, ze nie przywitalam sie z Zabka. Zabciu, czy to znaczy, ze slub planujecie na 6 miesiac ciazy? To moze lepiej poczekac juz do rozwiazania,co?
A i news mam. Jolu, bo Ty pytalas. Tak jutro idzie do pracy. Nie wiem jeszcze czy bedzie mu sie podobac, no i czy on sie spodoba, ale jutro sie go pozbywam na troche z domu. Moze i moja dieta wtedy ruszy.Widocznie nie sprzyjajace dla mnie drazki
![]()
No to spokojnej pracy
No i super co do chłopców .A czemu twój ma sie nie spodobać , trzeba myslec pozytywnie ...zapomniałas ?A na drażek nie zwalaj ...bo po nim sie chudnie ....ale tylko wtedy jak jestes aktywna
No i trzymam cie za słowo![]()