Zamieszczone przez
Jamelka25
Hej dziewczynki Melduje się Piękne słoneczko u mnie za oknem, szkoda, ze liście już spadają, bo bedzie smutno...wszędzie goło i zielono, ale jak liście spadną, to będe cyfre oglądała...ale od czerwca chyba rezygnuje, bo oglądam 5 miesiecy w roku, a płace 69 zł za duży pakiet...trzba by było pokombinowac i przeniesć gdzieś indziej...kompas potrzebny, pytaliśmy się znajomych, czy ktoś nie ma, ale nikt nie ma...a kupowac na raz mi się nie uśmiecha... ---------- Wiadomość dodana o 12:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:26 ---------- Co do allegro lubie kupowac z allegro...pooglądam sobie zastanowie sie, poczytam opinie i już...aparat, mikrofalówke, garnki, sztucce wszystko pokupywałam z allegro...bo jest taniej i okazyjniej...np aparat goły w sklepie w promocji kosztował tyle co na allegro z akcesorjami...na alle kupiłam ładnie wyglądająca mikrofalówke sharpa w takiej cenie,w której w sklepie nie kupiła bym takiej, a chciałam inox zeby mi pasował do lodówki i kuchenki... Teraz choruje na maszynke do mielenia mięsa z szatkownica, ale taka jak chcę kosztuje koło 3 stów...