Strona 375 z 2033 PierwszyPierwszy ... 275 325 365 373 374 375 376 377 385 425 475 875 1375 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,741 do 3,750 z 20322
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Pieczarkowska jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Żyjecie? Bo ja umarłam z osiem razy na upał.

Jak tu żyć? I tak ma być do 20 sierpnia i kiedy to dzisiaj przeczytałam, to się popłakałam.

Co roku jak bumerang wraca chęć zainstalowania sobie klimatyzacji, ale zanim rozkręci się realizacja, poprzedzona tysiącem wątpliwości: a po co, zaraz wyjeżdżamy/przeprowadzamy się/nie będziemy inwestować w to mieszkanie/tyle załatwiania w spółdzielni - że aż mija lato, przychodzą chłodniejsze dni i pomysł odlatuje. Do kolejnych upałów.

Fajnie czytać, jak się przygotowujecie na wyjazd i spotkanie. Życzę Wam wspaniałych wrażeń, przegadanych nocy, śmiechu i wzruszeń i w ogóle - żeby kolejny (który to już zlot) był niezapomnianym czasem. Jak zwykle.

Ściski zostawiam i wracam do roboty. Kiedy mogę, to siedzę w lokalu i remontuję, w pozostałym czasie piszę i załatwiam sprawy. W ten upał - jak się okazuje, kiedy mus, to daję radę, chociaż ciężko, oj ciężko.

Ale nie będę narzekać.

Pozdrawiam wszystkie Kuneczki.
    Hairmawo lubi to.

GburiavonFuria jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta

Nooo witaj osobiście znana Olu,tylko czemuż to pod nowym szyldemMyślę,że nadal czynny jest[B]dzwon_heyah_free
    Aniu pod nowym szyldem bo nie korzystalam z adresu e-mail i zablokowano a hasla do serwisu zapomnialam i cala tajemnica...postram sie napisac do administratora moze pomoga? pozdrawiam wszystkich

Pieczarkowska jest nieaktywny Znany na forum

Kupiłam przenośny klimatyzator. W Media Markt facet wziął ostatni z ekspozycji, pognałam szybko do Praktikera (w tej samej galerii) i kupiłam. W kolejkach ludzie z tymi samymi klimatyzatorami. W sklepie taki sam był uruchomiony, dawał przecudowny mroźny dmuch. Można też przestawić go na grzanie, a że w lokalu nie ma ogrzewania, będzie jak znalazł. Tak sobie tłumaczę ten wydatek, może bym wytrzymała jakoś? Ale nie. Co tam. Żyję też tu i teraz i czemu mam przymknąć oko na najbliższe 12 dni? Ten czas też jest ważny. O.

Ola Dzwoneczkowa mi się kojarzy, choć jak przez mgłę... Pozdrawiam!

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Pomidorki nareszcie zaczynają blednąć a nawet różowieć .
    My czekaliśmy, żeby pomidorki (cale 2 karzaczki)uzyskały piękny malinowy kolor ... no i owszem, uzyskały, jednak są uż w duże części zjedzone - jakies ptaszory chyba, czy co?

Cytat Zamieszczone przez GburiavonFuria Zobacz posta
    ... ocieram sie o otylosc ... .....waga z 21 lipca 73,8
    Och Gburio ... tylko pomarzyć mogę o tak cudnej wadze
    No, ale każdy ma inaczej. Coś konkretnego przesięwzięłaś w związku z tym ocieractwem?

nie macie pojęcia jak bardzo chłonna to jest rzecz...
    i owszem, mamy pojęcie .... na przykładzie pieluchomajtek dla dorosłych ch:

Cytat Zamieszczone przez Pieczarkowska Zobacz posta
    Kupiłam przenośny klimatyzator.
    Wysmienite posunięcie

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wieczorem,w mini sukienusi na ramiączkach...temperatura w domu 27,25...poza już również taka sama

Cytat Zamieszczone przez Pieczarkowska Zobacz posta
    Żyję też tu i teraz i czemu mam przymknąć oko na najbliższe 12 dni? Ten czas też jest ważny. O.
    ano,ano właśnie...

Tego jeszcze nie grali,"oparzyłam" sobie opuszki palców w obu rękach...czosnkiem...skórowałam większą ilość ząbków do chińszczyzny
    i albo moje palcy pańskie,delikatniutkie są,albo ten czosnek wyjątkowo agresywny...alboż pomimo zapewnień na piśmie,że polski,jednak z kraju środka pochodzi.Bolało,że szok...a tu robota,że się tak wyrażę rozbabrana...zamoczyłam więc palcy w śmietanie i nałożyłam rękawiczki lateksowe...trza było obierać w nich,chociaż z drugiej strony nie wyobrażam sobie tego.Teraz już jest prawie oki to znaczy nie pali tak nieziemsko,ale odrętwienie pewne czuję...

GburiavonFuria jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Coś konkretnego przesięwzięłaś w związku z tym ocieractwem?
    procz tego,ze wrocilam by monitorowano moje wystepki? MZ efekt? 72 ale na innej wadze zatem dla mnie niewiarygodny...wszelki napoje wyskokowe odeszly w niepamiec...wiecej grzechow nie pamietam...dobranoc kumy

Awatar Kaa888
    Kaa888 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

dobry wieczór

o o o, a kogóż to widzą moje przecudne oczy? Ola
    no no, jak to się zguby odnajdują
    szkoda, że poszkodowane na figurze, jako i my
    ale co tam, jakoś schudniemy, nie ?

...temperatura w domu 27,25...poza już również taka sama
    u mnie nadal 30 na zewnątrz i 29,8 wewnątrz

jedyny plus tej pogody, że wszystko szybko schnie
    uprałam wszystkie kołdry, poduszki, dywaniki i już suche jak pieprz
    ale śpimy bez przykrycia, of course

ze zgrozą myślę o środowej podróży
    kostki u nóg mam jak balony, a parę godzin siedzenia w pojeździe na pewno nie poprawi tego stanu...
    mogłoby popadać w nocy z wtorku na środę... chociaż do 6 rano...

idę się zmoczyć przed snem

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Upał zelżał;w domciu 25,75 gradusów,na zewnętrzu 22...aż miło do ogródka wyjść...no więc wyszłam...
    ...i znowu mam robotę

Cytat Zamieszczone przez Kaa888 Zobacz posta
    mogłoby popadać w nocy z wtorku na środę.
    Wszechświat wysłuchał...nad ranem pogrzmiało i popadało,zdawało się,że całkiem nieźle,zaś ale w beczkach,gdzie zbieram wodę do polewania przybyło co przysłowiowy kotek napłakał był...

Opuszki palcow,szczególnie wskazujący lewej ręki,nadal drętwe...się dziwnie robi,pisze

Może dzisiaj skoczę na dworzec bilet do O.zakupić,bo jutro wyjeżdżam,we wtorek jeszcze jestem z maleństwem,a nie chciała bym przed samym wyjazdem kupować,przeca wciąż jeszcze mam presję dawnych podróży:a może zabraknie biletów,a może nie zabiorąto samo dotyczy zabierania mnóstwa względnie potrzebnych rzeczy...wciąż jakoś zapominam,że przecież wszytko można teraz nabyć na miejscu,jakby cóś ...
    ...zresztą,co mi tam będzie do szczęścia potrzebne;najważniejszy wszak jest czynnik ludzki wszak

Bywajcie,kto tu bywa ...i narka
    Kaa888 lubi to.

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    U mnie wczoraj padł rekord Załubic.
    W domku 30,5*C na zewnątrz 38.
    Oj myślałam ,że zejdę z tego łeż padołu.
    Nad ranem coś tam pomruczało i leciutko zrosiło,ale z tego gorąca nocnego chyba w powietrzu kropelki wysychały.

Pomidorki u mnie są w stanie nienaruszonym ale wszystkie owocki od borówki przez brzoskwinie aż po gruszki sa powyjadane przez.....OSY.Z borówek same otoczki skórki pozostawiły.

Pan mąż na obiadek sobie zażyczył placek po węgiersku z wołowinka i czerwony barszczyk na popitkę.
    Klątwę tylko pod nosem rzuciłam ale jak grzeczna dziewczynka o 5 wołowinke podsmażoną w szybkowarze zamknęłam.
    Chwalę ten cud pod niebiosa bo w 45 minut mięsko rozpływa się.
    Kaśka mi się popsuła jakiś czas temu/nooo ten robocik/ więc tylko zapowiedziałam,że tarcie ziemniaków na placek to męska praca
    Miłej niedzieli kuneczki.

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar Kaa888
    Kaa888 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

dzień dobry z wiatrakiem w tle

Cytat Zamieszczone przez Kaa888 Zobacz posta
    mogłoby popadać w nocy z wtorku na środę... chociaż do 6 rano...
    Wszechświat wysłuchał... nad ranem pogrzmiało i popadało
    hę....?
    to już mamy środę, czy ja czegoś nie wiem....?

Uprawnienia umieszczania postów