Dzień dobry, jestem na kuny zła, mówię jak komu dobremu , żem w komputerach niebiegła i o wytłumaczenie proszę i co same zrobiły, rączki otrzepały jedna Grażynka lakonicznie nadmieniła co i jak, chociaż i tak słabo ją chwytam, w komputerze do mnie trzeba podobnie jak w przepisie kuchennym, wolno, duzymi literami i z dbałościa o niezauważalne dla was szczegóły.A co mam:
O Jezeryno, czy mogłabyś mnie zdradzić które kawałki i co w wyszukiwarke google?????? Zaznacz , który kawałek bo ja z własnych wklejeń nie umiem skorzystać, mam firefoksa, ale to chyba nie ma znaczenia.
Kaasiu o to samo pytam , które kawałki(odkąd się zaczynały i na czym kończyły).zdjęcia Tereski pooglądałam wycinając odpowiednie kawałki z wcześniej zapodanych linków![]()
Jaś jest słodki
Ja z wami nie wytrzymie.Wszystkie" mundre", a człowiekowi nie wytłumaczą. BUUUUUU strzelę focha i pójdę jeść robaki.
Ale cieszę się za dobre słowa o Jasiu. Czuję przez skórę, że chcą mnie w opiekę na przyszły rok wmanewrować(chyba, że uda im się druga ciąża), ale jak mi to zamierzają w kwestii pracy i finansów zrewaloryzować ???????????Czy powinnam być ofiarna.??????????Jaś jest słodki , ale kilka godzin z niemowlakiem to dla jednej osoby w moim wieku i z brakiem talentów do zabaw z dziećmi![]()
Z małej Sofijki tez się bardzo ciesze , napewno królewna teraz to tylko je i śpi, ale już niedługo nauczy się szantarzować otoczenie, uwodzić uśmiechami i terroryzować płaczem. Małe słodkie potwory.![]()