Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Rzucam palenie !

galileotta jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Rzucam palenie !

Mi od sylwestra prawie udało się już rzucić... Ale niestety, wiadomo jak to jest z tym "prawie"... Ale na pewno palę mniej

Awatar Budrys67
    Budrys67 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Było już nawet dobrze , jakoś sobie radziłem ...
    Trochę mnie nosiło więc fizycznie się katowałem ( odśnieżałem bo rowerem czy pobiegać nie ma jak ) dla bliskich byłem nieznośny - wiem bo w momentach kryzysu mam takie niekontrolowane wybuchy agresji.
    Mam silną wolę i potrafię ( nie podjadałem bo wiem jak ciężko utrzymać wagę ) ale pojawiły się nieoczekiwane kłopoty rodzinne ( choroba i śmierć teściowej ) , pojawiły się osoby nagminnie palące w mojej obecności i stało się ...
    Złamałem się !
    Moje agresywne zachowania spowodowały , że dzieci same podawały mi papieroska na uspokojenie ...
    W końcu ( 3 dni temu ) zakupiłem tzw. e-papierosa i w zasadzie jest extra !
    Przychodzi kryzys - szybkie 3 machy i jest OK
    Wyglądam z tym e-papierosem jak jakiś debil który podłącza się do kroplówki ale czuję , że to jest dobre rozwiązanie.

_Cube_ Guest

Mnie się udało rzucić bez e-papierosów, plastrów i innych wynalazków. Stosowałem metodę Allena Carra o której na pewno słyszałeś bo w pierwszym poście pisałeś że czytasz właśnie tę książkę Nie palę od kwietnia i jest mi z tym rewelacyjnie. Jakbyś miał jakieś pytania czy coś to wal albo na wątek Dieta a rzucanie palenia w dziale Luźne Pogaduchy albo bezpośrednio na mój wątek bo dyskusja na temat rzucania palenia i ogólnie metody Carra była nie dalej jak dzisiaj

Aha. Paliłem prawie 12 lat, w szczytowym momencie 20-30 papierosów dziennie.

Awatar papierosek
    papierosek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

ja nie pale od 6 grudnia 2009

Jamelka25 Guest

Ja paliłam można by rzec 11 lat z przerwami...rzuciłam 31 października i na razie nie palę...
    Ostatnio edytowane przez Jamelka25 ; 24-04-2010 o 10:18

MariaKwiatuszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

ja rzuciłam 13 października 2008 po przeczytaniu Carra i do tej pory wytrwałam jedyny mój ból to te kg, z którymi teraz muszę walczyć, a które nabrałam właśnie po rzuceniu palenia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów