Kupy nikt nie ruszy![]()
Kupy nikt nie ruszy![]()
noi dobrze;D
schudniemy szybciej w tak zacnej kupie;D
U mnie uda to też zmora... Zazwyczaj to był największy problem przy zakupie spodni :P Ale dzień po dniu i giną w oczach![]()
Zapraszam do śledzenia moich zmagań: Słoneczne odchudzanie z widokami na Sylwestra
hmmm napisze co zjadłam do tej pory:
śniadanie:
owsianka z mlekiem, suszonym bananami i morelami, i swieza kiwi
2 sniadanie:
jogurt muscli Activia, zielona herbata, kromka chleba żytniego z sałatą lodową, pomidorem, rzodkiewką i papryką
obiad:
kawalek kurczaka z przyprawa z grilla, sałatka z kukurydzy, pora, pomidora, rzodkiewki i jogurtu natoralnego z przyprawami
Poszalałam sobie dzisiajz jedzonkiem...
hejnie przejmuj sie,kalorycznie ni jest tak zle.mnie tez sie przez caly dzien strasznie chce jesc kurde.pozdrawiam i zapraszam do siebie
![]()
A może zamiast na wadze skup się na obwodzie ud? Orbitrek pomożeBieganie też
ale 16 min to mało... tak 45 min + ćwiczenia na uda będzie ok.
W diecie zrezygnuj ze słodyczy i ogranicz węgle proste do minimumwiecej robić nie musisz
oczywiście tylko zdrowo sie odżywiać
![]()
mam tak samo! ten sam wiek, 1cm nizsza tylko kg wiecej o 2 ;D
ja na cel 1 mam zejscie ponizej 50.. ale tak na stale, na wieczor tez bo wieczorem czasem waze (bez objadania sie tez) o 2 kg wiecej niz rano. a potem powoli schodzic tak jak ty! Chciclaabym ten cel osiagnac na koniec maja bo to moje 18 urodziny - byloby fajnie wazyc np.47
Tez mam spore uda i nieumiesniony brzuch.. Boczki tez straszne![]()
wczoraj zmiescilam sie w 500 kaloriach i dzis rano waga pokazala o 0,4kg mniej niz wczoraj ale dzis zjadlam 730nie jem slodyczy, fastfoodow, nie jem po 16:30... Generalnie waga stoi w miejscu albo lekko sie waha zeby nastepnego dnia znow sie uzupelnic... eh czekam i nie jem.
mam nadzieje ze ci tez sie uda![]()
Dotted - wiesz że źle robisz... powiedziałaś że się zastosujesz do moich rad... a tu co to za 500, 700 kcal? Powinno być z 1400 conajmniej!!!!
Dziewczyno, zagłodzisz sie, to nic nie da.
Pisałem coś Ci, te rady w Twoim wątku. Spójż na jadłospis autorki tego wątku - taki powinien być i u Ciebie + jakiś owoc na podwieczorek + serek wiejski ze szczypiorkiem, pieprzem i kromką żytniego chlebka na kolacjejeszcze do tego obiadu powinno być trochę brązowego ryżu.