Strona 85 z 86 PierwszyPierwszy ... 35 75 83 84 85 86 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 859

Wątek: Album Foto Nastolatek :)

Gumisio88 Guest

Domyślnie Odp: Album Foto Nastolatek :)

Eee.. super że tak schudłaś Ale chyba trochę przesadziłaś ??!

Awatar ciasteczko27
    ciasteczko27 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Możliwe, ale nie mam w planie bardziej chudnąc, bo by mi jeszcze kosci zaczęły wystawać
    Zakończyłam przygodę z dietowaniem

Awatar Jammie
    Jammie jest nieaktywny Znany na forum

Boże ciastko dokonujesz rzeczy niemożliwych! Wiesz co, stałaś się w tej chwili moim autorytetem xD

Gumisio88 Guest

Chyba już Ci wystają, bo wyglądasz bardzo szczupło. No i BMI też wskazuję niedowagę. Jakbym miał coś zasugerować to zacząć porządnie (ale zdrowo) jeść + trening siłowy, bo razem z tłuszczem pozbyłaś się mięśni. A one by się przydały Tobie, nie tylko dla wyglądu, ale także do utrzymania ładnej sylwetki. Więcej mięśni to szybsza przemiana materii, czyli mniejsze ryzyko efektu jojo. A mięśnie zbudować można tylko treningiem siłowym, dietą o dodatnim bilansie bogatą w białko i węglowodany złożone (ale prawidłową, żeby nie przytyć) oraz dobrym snem.

Awatar ciasteczko27
    Wpisy na blogu
    1

Gumisiu, ale ja na razie rozpoczęłam Dukana. Stosuję go krótko, bo chcę tylko utrzymać wagę. A kości mi nie wystają Jutro rozpoczynam fazę z warzywami, więc i witamin będę miała sporo. Ćwiczyć nie mogę, bo mam prawie całkowicie odklejoną siatkówkę czy tam rogówkę oka i przy najmniejszym urazie bądź wysiłku (np bieganie, skłony brzuszki) mogę stać się potocznie mówiąc ślepa. Dużo spaceruję i jeżdżę na rowerze, więc ruch mam zapewniony. Dostarczam też organizmowi dużo białka aby nie tracił tkanki mięśniowej. Przygotowuję też sobie duże porcje śniadaniowe i obiadowe, kolacje mam skromniejsze a nieraz w dzień zrobię też sobie podwieczorek pod postacią jogurtu lub ciepłego mleka. Jem wtedy, gdy jestem głodna i się nie przejadam.

Jammie, dziękuję

Maritka91 Guest

Ciasteczko , naprawde duza zmiana, ale chyba ciu za duza .. teraz jestes tak drobniutka ze az krucha :P.
    Co do oczkow ,wiem o czym mowisz bo moj brat tez tak ma , tzn nie ma odklejonej ale przy wiekszym wysilku fizycznym mu grozi ..dlatego do wojska nie poszedl i silowni ani nic ni praktykuje ,jedyne co to rower

Gumisio88 Guest

Mnie natomiast całe życie straszono że z powodu dużej wady wzroku może mi ciśnienie w gałce ocznej ostro podskoczyć. Ja jednak już 6 lat prowadzę przygodę z siłownią, a od 3 lat ostro trenuję i nic mi nie jest

Ale siatkówka na gałce ocznej to inna sprawa...

Awatar ciasteczko27
    Wpisy na blogu
    1

Dlatego nie ćwiczę, a szkoda, bo kocham pływać i biegać.. Ostatnio jak zanurkowałam to krew leciała mi z nosa.. Dlatego juz tego nie praktykuję

Awatar Hoshii
    Hoshii jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] szczerze, co myślicie? Nie mam zdjęć z czasów 67 kg...tutaj 54, nogi to koszmar i wybaczcie jakość...

Gumisio88 Guest

Brzuch i talia rewelacja! Ogólnie figura świetna Nogi też są ładne. Ćwicz przysiady! i ramiona wzmocnij. A jak z tyłu plecy?

Strona 85 z 86 PierwszyPierwszy ... 35 75 83 84 85 86 OstatniOstatni