1 załącznik(ów)
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Załącznik 30950
Witam, dzisiaj na kolorowo :)
Coś mi się odmieniło ostatnimi czasy i spałabym i spała, chociaż w nocy śpię b.dobrze , może to tak na zmianę pory roku ?
Dzisiaj budzę się kawą prawdziwą, bo wczoraj do południa głowa leciała mi na stół w pracy, jednak muszę dopijać 1- 2 filiżanki prawdziwki jakby Gamma powiedziała :D :D :D , poza tym raczę się inką Agniesiu, jak Ci pisałam , smakuje mi bardzo :)
Zapraszam więc....
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
Ewo – dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoją historią. Ten brak o którym piszesz będzie już z Tobą przez całe życie, ale jak to dobrze, że w tym wszystkim możesz tak ciepło napisać o osobie, która próbowała go wypełnić.
Tak Krysiu, to będzie już do końca życia i choć osoba, która jest ciągle i traktuję ją jak Mamę i kocham ją tak samo, myśl i pamięć o mojej biologicznej jest ze mną ciągle, wydaje mi się, że codziennie o niej myślę i tak zostanie...
Cytat:
Zamieszczone przez
kalahari
evige--twoja historia potwierdza prawde, ktora mowi, ze zawsze sie krazy myslami wokol rodzicow biologicznych,pomimo roznych dziejow losu.
Tak, to jest w nas , tkwi w nas i każdy tak ma i choćby nie wiem z jakiej przyczyny los rozdzielił dziecko z rodzicami ciągle jest potrzeba bycia razem...
To pewnie dlatego lubię chodzenie na cmentarz w przeciwieństwie do wielu osób, bo byłam tam od zawsze...
Dość smutków :)
Miłego dnia dziewczyny, dużo słońca, uśmiechu, pozytywnych zdarzeń.... wiosny Wam życzę !!!!
Witam :)
Cieszę się Ewuś, że kawa smakuje. Inka z błonnikiem jest pyszna, gęsta i delikatna w smaku.
Jeśli chodzi o czystek, to kazałam mężowi poczytać o nim w internecie, i jak poczytał, to powiedział, że będzie go pił razem ze mną wieczorem. Jeszcze muszę namówić młodego. Zastanawiam się tylko jak go pić, tzn. czy robić przerwy jeśli tak to jakie?Natko, pomocy.
Ewa, fajnie, że Twój tata potrafił zapewnić wam bezpieczne życie u boku dobrego człowieka. To wcale nie jest takie łatwe...
Kryniu, ewaluację zaczynamy 8 kwietnia, a kończymy 24.Teraz dopiero się przygotowujemy. Najbardziej denerwuję się tym, że dyr. chce mnie wyznaczyć do hospitacji. I tak jak z reguły się nimi nie przejmuję, tak w tym wypadku chciałabym, żeby wszystko wypadło jak najlepiej. Mam nadzieję, że będzie to jednak ktoś inny ...
Jola jednym słowem, wesele niezapomniane...nie wiem czy śmiać się czy płakać. O kulturze człowieka świadczy m.in umiejętność ubrania się odpowiednio do okoliczności...nie masz sobie nic do zarzucenia, inni powinni się nad soba zastanowić i zapłakać...A sukienka przyda Ci się na inne okazje :)
Sabinko, licznik kalorii działa, u mnie tez nareszcie waga ruszyła w dół :)Licze te kalorie skrupulatnie jak nigdy :D
Dobrego dnia kochane.
1 załącznik(ów)
Hej Dziewczęta :))
miłego wtorku Wam życzę :)) i udanej walki z kg :))
A na śniadanie dzisiaj kawę Paniom poda :D
Załącznik 30951
Witajcie moje kochane!
Tyle tu na topiku optymizmu, ze mimo iz zle dzis spalam nawet nie probuje smecic!:mdr:
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploa...9gnjdf_600.jpg
Tak to u mnie dzis w nocy wygladalo...myslalam, myslalam i nic nie wymyslilam!:p
Krysiu- obiecuje specjalnie dla ciebie wpadac wieczorkiem na herbatke! Wczoraj zagladalam przd snem, ale to bylo wczsniej.
Moze umowimy sie na jakas konkretna godzinke co?
ewuniu, Jolinko, Gammo- wkrotce beda jakies pogaduszki...:love:
Dzien dobry
Ewa...
dzieki za kawe i piekny wiosenny zalacznik... w , moich okolicach coraz wiecej takiego kwiecia w ogrodkach, bo mamy tu wyjatkowo lagodny klimat ... wiosne mamy tez zawsze wczesniej niz w innych regionach ...
Kropeczko ...
kawa od koguta to cos wyjatkowego siorbne wiec kolejna , bo w koncu to tylko wirtualna... w realu pijam coraz mniej kawy, bo najwyrazniej juz swoje wypilam i teraz po kawie mam problemy ze spaniem... ale uwielbiam wszelkie zbozowe, a najbardziej smakuje mi Anatol ...
Krysiu...
mysle ze te kolejki to z powodu malej liczby lekarzy tej specjalnosci w moim regionie... takie przyjecie na ostry dyzur tez raczej nie jetst rozwiazaniem, bo wtedy zaopatruja w szpitalu tylko doraznie i odsylaja do lekarza... a doraznie to conajwyzej zaaplikuja mi spora dawke srodkow przeciwbolowych ... teraz kiedy odstawilam tluszcze jest troche lepiej i wierze , ze do terminu bedzie wzgledny spokoj...
Kasiu...
oj pogadamy :mdr: ale teraz musze juz do babci smigac... do tej w poniedzialki i czwartki mam 24 km ado tej we wtorki i piatki 3 km ...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom ...
miłego dnia zawziętaski
ja mam dzisiaj dobry humor, moje szczęście przenioslo się z kanapy do sypialni i chyba już będzie dobrze
tak więc wracam do normalności
:)
Dzień dobry zawziętaski:kiss:
Maniusiu świetna wiadomość , bardzo się cieszę,że się dogadaliście.
Ewuniu to chyba lepiej ,ze tak spisz i spisz :D
Widocznie organizm potrzebuje snu, trzeba go słuchać.
Agnieszko, na opakowaniu jest napisane :pic 3 razy dziennie, ja uważam ,że jak kto lubi.
Mnie czystek wysusza gardło i wraca mi moja chrypka, wiec aktualnie piję go jak potrzebuję.Widziałam też rózne dawkowanie raz ,że 1 łyzeczkę na szklankę , dwa ,że 1łyzkę.Ja daję łyzkę i może to jest za mocne, nie wiem muszę wypróbować mniej.
W każdym razie efektów mozna spodziewać się po miesiącu systematycznego picia.W końcu to ziółko.
Czytam o tej waszej ewaluacji i włos mi się jeży na głowie .Czy to jakies unijne głupoty? Nie przymierzając jak te nieszczęsne "wyprostowane" banany? OMG!!!
Cieszę się ,że jesteśmy w Unii , ale jak widzę takie bzdury to ręce opadają.
Reginko widzę ,że masz juz dwie podopieczne czyli musisz się sprężać.
Ja jak Krysia jestem nocny marek i jak nie muszę się zrywać rano to się nie zrywam.
Moje dzieci róznie, jak muszą wstają , jak nie pośpią sobie.Ja generalnie nie mam z tym problemu, jesli nie jest to godzina 15 np. i zjawisko nagminne.Niestety moja panna miała w złym okresie takie dni.Za to teraz dostaje w kość od życia.
Muszę pilnie wyjść, popiszę jak wrócę.