Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Krysiu kochanie...serdecznie współczuję...
Niech Ci lekką pociecha będzie że sunia biega już bez bólu w psim niebie... ja gorąco w to wierzę. Dobrze też że odeszła za tęczowy most w domu a nie w obcym miejscu... Tule cie do serca...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Krysiu bardzo mi przykro i przytulam Cię mocno.
1 załącznik(ów)
Witajcie w czwartek :)
Załącznik 39509
Dziś mam bardzo długi dzień. Muszę posprzątać cały dom, zrobić zakupy, a na 17 do kościoła. Jutro od rana gotowanie i pieczenie i znów kościół. Na szczęście rehabilitacja przynosi efekty i powoli przestają boleć mnie stawy, usg piersi również nie wykazało patologi, poza torbielami z którymi borykam się całe życie.
Maniusiu, to teraz już z górki do zakończenia postu, super :), współczuję bieganiny po lekarzach .
Krysiu:heart:
Miłego dnia
W ciągu dwóch dni zakwitły nam rododendrony https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...af29669f42.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dzien dobry!
Pieknie Agnieszko! Uwielbiam ten kolor kwiatow. Obojetnie czy bzy, czy roze czy rododendrony!:money:
Dzieki za kawke...zycze ci owocnego dnia!
Martwie sie troche o Jole...szkoda, ze nie napisala wiecej, ze sie nie wyzalila...tylko znowu uciekla od forum.:(
Wczoraj sobie fajnie pogadalysmy na skypie z Sabinka. Dzieki ci kochana za te rozmowe...:heart:
Dzis robie sobie na sniadanie koktajl... polecam! Teraz jest pora koktajlowa...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...e7&oe=59A3ADC2
Kasiu, u nas jak na razie to jest pora koktajlowa, ale z mrożonek :( zupełnie nie ma świeżych owoców :(
Nawiasem mówiąc, też piję codziennie :), najczęściej z wiśni i jogurtu z siemieniem, chia i otrębami
Moi chłopcy nareszcie wyszli, więc zabieram się za robotę:)
Ja lubię taki z banana pół awokado i liści szpinaku sałaty...można dodać też starte jabłko. Moje koktajle robię na bazie maślanki lub jogurtu bezlaktozowego
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
witajcie w czwartek
Kasiu piękne to koktajle, już niedługo też będę pić
na razie ciągnę moje WO
dziś mam pyszną zupę krem z kalafiora, wyszła mi idealna
mnie tez martwi milczenie Joli
Aga , masz dziś naprawdę napięty grafik
a ja lubię najbardziej żółte kwiaty