Dziewczynki – macie jakiś bardzo sprawdzony przepis na knedle ze śliwkami i pierogi z serem?
Jeżeli tak, to ja bardzo, bardzo chętnie poproszę! :)
Wersja do druku
Dziewczynki – macie jakiś bardzo sprawdzony przepis na knedle ze śliwkami i pierogi z serem?
Jeżeli tak, to ja bardzo, bardzo chętnie poproszę! :)
no nieee.....
krysiu
prosze cie...
zrob zupke jarzynowa na piersi kurkowej.
dziewczyny nie dawajcie jej tego przepisu!!!!
sabinko
mam twoje
bardzo ladne zdjecia na plazy,
jak sie troche postaram to ci nawet i moze je wysle.
krysiu--trzymaj kciuki, bo sprawa jest ciezka juz na starcie, ale
ostatnimi czasy nauczylam pisac i czytac...kilka trudnych przypadkow...
trudnych, bo oni przede wszystkim mysla o swoim pokreconym zyciu i o tym jak wyrwac sie na wolnosc...
a ja tu startuje z alfabetem...:)
ale potem widze na ich twarzach ogromne zdumienie i zaciekawienie, bo.....zaczynaja czytac i...rozumiec swiat. w koncu.
w w w kropka v i t a l i a kropka p l
Madziu wrzuciłam Ci linki, ten z WW poszukam jeszcze , bo było jeszcze forum.
Tamtego na , którym pisałam , nie widzę.
Mam internet!Załącznik 32588
Kalahari – bo zaraz się od Ciebie wypiszę! Nie słyszałaś, że jak człowiek się odchudza, to czasami powinien wyjść naprzeciw swoim zachciankom? :mad: Dziewczynki proszę, nie słuchajcie tej skąpiącej mi dobroci kobiety! Obiecuję, że większość zostawię dla dzieci! A zupkę jarzynową już zrobiłam!
Madziu, kciuki oczywiście trzymam i bardzo wierzę w Twoje, prawdopodobnie dosyć niestandardowe, metody dydaktyczne. :clown: To dosyć wymierne, jeżeli osiągniesz sukces, czyli fajnie się starać :).
Agnieszko – jak dobrze, że masz Internet! Mam nadzieję, ze nie posłuchasz Madzi i znajdziesz mi coś prostego i dobrego :confused:. Postaram się trzymać składników!