Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasieńko kochana – dzięki za troskę i porady. Chyba zaraz sobie zrobię którąś z tych inhalacji. Na razie zrobiłam syrop z cebuli i czosnku, a na noc wezmę choligrip. Mam nadzieję, że to wszystko razem pomoże, bo jutro jednak do roboty :(. A ten dziurawiec 1000 mg, to w tabletkach czy zioła?
Jolinko – ciekawe to, co napisałaś o tych kolejnych zmianach na forum. No cóż, zobaczymy, co nam tym razem zaserwują.
Dzisiaj już mówię wszystkim dobranoc :sleep:.
Ja mam taki w kapsulkach Krysiu- biore jedna rano a druga wieczorem po 500mg ...
dziurawiec - na forum Gazeta.pl
Widze, ze jak ja dzis tutaj jestem to nikogo wiecej do przytulania nie ma...:cry:
http://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/l-5034.jpg
ide spac!
ciao,
kasiu,
mialam na mysli moja kolezanke w innego forum, ktora zawsze bedzie w moich myslach i wspomnieniach...
a wchodze na forum w tak skomplikowany sposob, bo nigdy nie chcialo mi sie zrozumiec jak mozna inaczej...
jesli mi napiszesz krok po kroku...to moze, moze zrozumiem i sie dostosuje?
pozdrawiam
m
czyli teraz mamy wszystkie jednakowe suwaczki?
czerwone roze?
1 załącznik(ów)
Witam w poniedziałek :)Załącznik 33398
Magda, w zależności od systemu , jaki masz zainstalowany na kompie- w moim przypadku robię to tak
- jak już znajdziesz stronę przez googla - jestem fit- i robisz to tylko po raz pierwszy ---znajdziesz nasz wątek- ostatnią stronę, otwierasz ją sobie
- następnie w prawym górnym rogu ekranu masz gwiazdkę- tylko czarne kontury
-klikasz w nią
-pokazuje się okienko a w nim napis- dodaj do zakładek
- klikasz sobie do których zakładek chcesz dodać- u mnie jest to- inne zakładki, lub pasek zakładek
- i masz naszą stronę dodana na stałe.
gdy znów chcesz wejść na nasz wątek, to tylko klikasz sobie w prawym górnym roku w - inne zakładki lub pasek zakładek i od razu otwiera ci się nasza strona, bez wchodzenie w googla itd.
U Kasi mogą być inne nazwy, na pewno ci napisze, bo wszystko zależy jaki Windows masz na kompie- ja mam 7
Dzien dobry
Agnieszko ...
dziekuje za kawe...
ja wchodze na forum nieco inaczej , ale nie chce za duzo namieszac... jesli Kalahari nie bedzie wychodzilo twoja metoda to powiem jak ja to robie...
Kasiu...
jak to nie ma nikogo do przytulania ? mozesz nas wszystkie przytulic bo nasza nieobenosc na forum jast zawsze tylko chwilowa...
Krysiu...
wierze, ze zaklinanie przeziebienia dalo rezultaty i wstalas dzis nieco zdrowsza ... a jesli nie to moze RumJanek zastosuj (Rum do brzeuszka Janek do lozka )
Natko...
ja wiem , ze moze masz tam ciekawsze towarzystwo , ale pomachaj choc lapeczka do starych wiernych kolezanek
Sabinko, Ewa , Jolinko, Maniusiu ...
Wszystkim milego poniedzialku zycze
Witam z rana przy kawusi! Buziak za nia Agniesiu!:)
Pieknie to opisalas kochanie Madzi i ja tez narazie sie wstrzymam od udzielania wskazowek bo raz ze u mnie wszystko po niemiecku!:beurk: a dwa-ze ja ostatnia jestem zeby kogos technicznych rzeczy uczyc! :aww:
Madziu- metoda wkladania do zakladek czy ulubionych czy faworytow tych stronek, ktore czesto odwiedzamy jest nieoceniona i na pewno warto ja sobie przyswoic- oszczedza to czas i nerwy!:mdr:
Ostatnio natrafilam na fb na piekny filmik, ktorym chcialabym sie z wami podzielic...
Piekny...choc smutny... taki jak czesto bywa zycie!:arf:
Podaj.to
Dzień dobry :)
Kasiu i Agnieszko ja też tych zakładek miałam multum i uważam, że to bardzo przydatna funkcja ale ostatnio pisałam, że je utraciłam, dobrze, że miałam kopię ale nie wszystkich, ostanie mi przepadły :(
w ogóle to mój tablet coś szwankuje ostatnio, nie wiem ile mi jeszcze pochodzi :(
dzisiaj na wszelki wypadek przerzuciłam na twardy dysk sporo rzeczy bo różnie to bywa ( odpukać)
Gammo widzę z twoich wrzucanych na fb obrazków z chodzącym człowieczkiem, że chodzisz i to się chwali :)
Agnieszko na raz kolejny dzięki za kawę, ja ostatnio tak się rozleniwiłam rano, że strach, dzisiaj robiłam sobie kawę a przez okno widziałam, że moja koleżanka z bloku naprzeciwko już skądś wracała do domu a też nie pracuje...
Kalahari nieważne jak wchodzisz na nasze forum - ważne, że w ogóle chodzisz bo Natka chyba też zapomniała ostatnio jak to się robi:mdr:
Kasiu fajne te rady na przeziębienie jakie wrzuciłaś Krysi, domowe sposoby czasem pomagają ale mnie jak złapie okropny kaszel to już wiem z doświadczenia, że bez antybiotyku się nie obejdzie no ale to coś poważniejszego niż przeziębienie...
Gamma zwykle radzi na przeziębienie rumJanek - Janka mam, tylko rum muszę dokupić:beurk:
Kalahari przykre to co wydarzyło się na twoim dawnym forum, przykre i smutne to co dzieje się teraz z koleżanką Kasi na innym forum - ech życie :(....
a co do 15 chłopa oglądających mecz u ciebie w domu to było to chyba bardzo silne przeżycie:winktongue::he:
a z asertywnością to u mnie krucho, oj bardzo krucho ....
Krysiu zdrowiej nam kochana, nie daj się chorobie :)
Ewuniu jak dietka? ja poległam i od kilku dni u mnie źle się dzieje w tej dziedzinie, mam nadzieję że się szybko opamietam bo inaczej zaprzepaszczę to co osiągnęłam w pierwszym tygodniu :(
no ale nikt nie twierdził, że będzie łatwo...
Jolinko u mnie w zasadzie nie ma tego punktu "coś do kawy" bo kawę lubię pić samą ale za to inne wpadki to owszem, są, i to niemało od kilku dni jak już napisałam wyżej, za łatwo rozgrzeszam się z odstępstw od diety :(