Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
no dzisiaj wstałam w lepszej formie, głowa nie boli i nastrój lepszy:)
Natko no to się porobiło z tą wodą u was ale może sprawa da się jakoś wyjaśnić i odkręcić, tylko co się człowiek będzie musiał nawkurzać to jego...a samochód od początku był felerny i chyba raczej stał a nie jeździł bo chyba ty nie jeżdziłaś prawda? ale pewnie sprzedać go też będzie niełatwo :(
Jolinko tak bywa z tymi naszymi wpisami, że czasem nam coś komputer zjada sam, czasem my się do tego przyczyniamy :P
trochę masz a w zasadzie macie tych badań oboje z synem, sporo tego i ogarnąć to wszystko to już wielkie wyzwanie, życzę wam obojgu żeby wyniki były jak najlepsze :heart:
chyba w końcu w poniedziałek wybiorę się na pocztę i wyślę obiecaną książkę :)
Reginko podoba mi się sformułowanie " wszystko mija, nawet najdłuższa żmija":mdr:
a J. na pewno przytulę i pogłaskam po skołowanej głowisi :mdr:
czyli potwierdzasz to samo co ja zawsze powtarzam - od samego ruchu się nie chudnie ale formę ma się na pewno lepszą więc i ja chodzę i ćwiczę, wiem, że wiesz o tym bo czasem lajkujesz na endomondo jako moja "znajoma" :)
a Maksia wycałuj od cioci, fajny chłopak z niego, taki samodzielny o czym mogłam się przecież przekonać jak spaliście u mnie :)
Ewuniu spokojnej pracy, wiem, że lubisz tę swoją pracunię i gdyby nie niektóre koleżanki w niej to byłoby zupełnie ok prawda?
no i miłych chwil z twoim panem :mdr:
Kasiu ślicznie udekorowane świątecznie masz to swoje mieszkanko, u nas jednak robi się to wszystko zdecydowanie później, w Anglii też wcześniej niż u nas, moi młodzi jutro jadą po choinkę
co do WW to kilka dni temu oglądałam w tv na BBC Life Style film o odchudzaniu powiedzmy "grupowym" i pokazane było między innymi jak wyglądają spotkania grup WW w Stanach, rozmowy z uczestnikami, nawet fajne to było ale nie wiem czy ja nadawałabym się do takich spotkań...chociaż kto wie???
Witam was skarbeluszki i tylko lapka do was zamacham, bo czytalam forum i czytalam...a teraz jest za pozno zeby cos jeszcze pisac!:p
Sobota i robota czeka!:mdr:
http://animalsy.pl/upload/c14be978a3...7485f18614.jpg
Dobrego dnia!:meuh:
Ewuniu ja też polecam ci włożenie bigosu w słoiki, kiedyś mroziłam ale moim zdaniem nie był potem specjalnie dobry, zresztą ja nie lubię rozmrażanych dań a w słoikach pięknie się przechowuje i smakuje wybornie :) też wrzący wrzucam do słoików a słoiki stawiam do góry nogami ha ha i może długo stać :)
Natko o jakich pierogach piszesz? może zrobiłabym swoim jakieś inne? wrzuć jakieś info proszę :)
a twojemu Kochaniu życzę żeby się wszystko pozytywnie skończyło z tymi jego problemami z pracą :heart:
Agnieszko czyli pan spełnił swoje zadanie na szóstkę skoro byłaś nim zachwycona a jeszcze było na kim oko zawiesić ha ha :beurk:
Krysiu jak tam - morwę łykasz? przymierzasz się do kupna krokomierza, żeby zmierzyć swoja "aktywność w nogach" ? :)
co do tego, ze masz czasem wątpliwości czy cię czytamy to oczywiście tak jest ale w ferworze odpowiadania i pisania posta czasem umyka nam zadane pytanie, jest nas tu trochę i piszemy o wielu sprawach, czasem pamięć zawodzi, czasem czasu brak a czasem po prostu czujemy potrzebę napisania tylko o swoich problemach....
Dzien dobry
Ewa...
dzieki za kawe ... i za to, ze nawet taka zalatane znajdujsze zawsze dla nas choc kilka mintu... to bardzo mile z Twojej strony ... Milkolaj napewno to widzi ;)
Adnieszko i Sabinko ...
dziekuje i napewno przekarze zyczenia Maxowi ... wyraznie okazuje sympatie ,kiedy wspominam czasami o moich kolezankach z ktorymi spotkalam sie latem w Polsce i mial okazje je poznac... kiedy mowie cos o Natce to on wtraca :"...a to ta pani z tatuazem... no ta co mi pokazala gdzie mozna sobie taki tatuaz zrobic... " Agnieszka to jest "mama od Kuby"... Krysia to: ".. ta bardzo mila duza pani ... ;)" ... Sabinka to wiadomo :ta pani u ktorej spalismy" ... Kasia , to: "...ta pani co wracala z nami do Niemiec"... a Madzia to: " ta co chyba byla smutna, bo malo rozmawiala"...
Jolinko ...
wszystkie znamy ten bol kiedy nasz post poleci w kosmos, ale choc mamy juz w tej kwestii spore doswiadczenie, to i tak ciagle zdaza sie nam popelnic jakis blad i ... post znika... o ironio losu z regoly dzieje sie to kiedy sie naprawde przylozymy i splodzimy posta dlugasnego i trudnego do odtworzenia ... ty i tak siw wykazalas piszac potem jeszcze jednego ... ja w takich sytuacjach wkurzam sie i obrazam na komputer ...
Natko ...
chyba troche kiepski okres na sprzedaz samochodu... przynajmniej u nas miedzy polowa listopada, a polowa marca trudno sie auto sprzedaje... owszem mozna sprzedac, ale ceny sa naprawde zniechecajace, wiec dla kupujacych to okazja nabycia czegos taniej, ale dla sprzedajacego to raczej kiepski interes... jednak zycze Ci powodzenia bo wiem co sie czuje kiedy pod domem stoi cos z czego absolutnie nie jestesmy zadowoleni i chcielibysmy jak napredzej sie tego pozbyc...
Kawa spita... lece wiec dalej bo jeszcze troche zakupow mi zostalo i na poczte musze leciec, bo awizo przyszlo ...
Milego dnia wszystkim zycze i zapraszam do ogladania filmikow na fb... wkleilam dwa zrobione wczotraj w czasie maszerowania, zeby zachecic Agnieszke do zapalenia lampek, bo to naprawde stwarza piekny nastroj a Kasia pieknie wytlumaczyla, ze umila to czas oczekiwania ...
Buziole i usciski ....
Dzień dobry dziewczyny ☺
Wyjaśniam szybciutko sprzedaję kijankę naszą ukochaną , która służy nam wiernie 8 lat. Jak się nie sprzeda zostanie u nas do końca swego żywota. Forda sprzedam bez żalu i choć teraz śmiga zbyt wiele nerwów mnie kosztował.
Mamy w planie kupno busa zwłaszcza że za granicę już się nie wybieramy.
Na razie to tylko plany, ale życie pokaże jak dalekie będą.
Agnieszko i Ewuniu dziękuję za kawkę.Jesteście ranne ptaszki, a ja wczoraj późno się położyłam bo włączyła sobie jeszcze o.A.Szustaka. Uśmiałam się z tych filmików, choć przesłanie kapitalne.
Regina uściskaj Maxa od cioci-babci Małgosi. Świetny chłopak, widać że ma mądrych rodziców, nie wspominając oczywiście o ukochanej Buni.
Sabinko przepis wrzucę Ci na whatsap, bo robiłam fotki z książki dla córki.
Pierożki są pyszne, objadłam się wczoraj jak głupia.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Tak wyglądają [emoji1]
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka