Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam ponownie, może tak, żeby była jasność ja -evige- to ewa czyli stara Adeline (z Kafeterii) zmieniłam nick, żeby bardziej kojarzył się z ewą, bo tak jest na fb i wtedy będę rozpoznawalna, myślałam, ale niestety, Agnieszka mnie nie poznała ;)
Na razie tak ogólnie, witam Kasię, Natkę i dziękuję, bo duża w tym Wasza zasługa, że jestem ponownie w tym gronie.
Wita, Gammę, Agnieszkę, Krysiępysia, Sabinkę, Bożenkę, Martę, Kropeczkę, Kanię, Kalahari i już sama nie pamiętam ktoś mi umknął pewnie, przepraszam, bo też nie znamy się wszystkie... Witam wszystkie koleżanki z nadzieją na dobre jutro ;) na miłe chwile z Wami, na wzajemne wsparcie w trudnych zmaganiach y nadmiarem tego czy owego ;) [ ale strzeliłam przemówienie ja na zebraniu PZPR :D ]
Dzisiaj krótko, bo zmykam odpoczywać po ciężkim dniu pracy, a później będę zapoznawać się z całym tym miejscem, jak, gdzie pisać, jak stworzyć stopkę czy suwaczek ect Dzisiaj - przykro mi - nie jestem do życia...
No właśnie, a kiedy wieczorek zapoznawczy ;) ???
Pozdrawiam Was i życzę miłego wieczoru
HURA!!!!! Dziewczyny wygraliśmy z Chorwacją, jesteśmy w półfinale Mistrzostw Świata w Katarze!!!
Małgosiu, świetny mecz, brawo dla naszych :)
Ewa, tak sie domysliłam, że to byłas Ty, ale nie byłam pewna :)
Kalachari ciao :)
Wróciłam złachana z pracy, ledwo żyję:( koniec semestru to ciężki czas, a w ferie tez będę miała trochę roboty, bo po feriach mamy rade na której mam prezentację- duża robota, trwała 3 miesiące więc musze wszystko jeszcze zebrać do kupy. Ale w ferie jest duzo czasu to zdążę.
1 załącznik(ów)
Witam nową koleżankę Kropkę,stawiam dla wszystkich popołudniową kawkę
Załącznik 29485
i uciekam na rowerek , trzeba się poruszać.:)
Zagladam z kawusia zeby sie przywitac :) Kasiu, piekne kwiatuszki w oknie (chwale na wstepie, zeby mi sie nie oberwalo ;) ) Ale Ty milosniczka kwiatow, to inaczej byc nie moze. Fajnie dziewczyny, ze znalazlyscie tutaj miejsce dla siebie. Jesli nie macie nic przeciwko, to bede zagladac od czasu do czasu. :)
Witajcie Agnieszko, Evi, Gammo, Sabinko:)
Kalahari cieszę się ,że dotarłaś. Czekam jeszcze na info od Ciebie w sprawie spotkania nad morzem.
Kasiu biegam nad naszym morzem, te Bali i Dominikany to nie na moją kieszeń.:)
Witajcie.
Zaczęłam walczyć ( tak naprawdę walczyć) 02. stycznia 2015 ubyło mnie troszeczkę ponad 5 kg).Efekty jojo, chudnięcia, przybory na wadze, napady obżarstwa,pełna buzia słodyczy i wyrzuty sumienia, pełna szafa ciuchów, nawet fajnych ciuchów tylko w rozmiarach bardzo różnych od XXL poprzez XL, M,S żyć nie umierać a ubrać się nie ma w co bo wszystko ciasne, a to co mam na sobie to takie smutne czarne( przecież wyszczupla).
Masa krytyczna 91 kg-najniższa moja waga 58. dążę do 65 kg, a chciałabym ( tak po cichu gdzieś sobie marzę o 60kg)
W moim domku opisuję sobie codzienny jadłospis.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leencia
Zagladam z kawusia zeby sie przywitac :) Kasiu, piekne kwiatuszki w oknie (chwale na wstepie, zeby mi sie nie oberwalo ;) ) Ale Ty milosniczka kwiatow, to inaczej byc nie moze. Fajnie dziewczyny, ze znalazlyscie tutaj miejsce dla siebie. Jesli nie macie nic przeciwko, to bede zagladac od czasu do czasu. :)
Witam. Dzisiaj już troszkę lepiej się czuje. Dietke trzymam chociażby dlatego, ze nie mam apetytu, natomiast mój ruch to kanapa biurko. Mam nadzieje, ze to się mieni w przyszłym tygodniu.
Ciesze się, ze mamy w końcu swoj kacik.
Kasiu ja nie widze Twoich zdjęć.
Pozdrawiam
Leencia, Mar-za witajcie na pokladzie! Rozgosccie sie prosze!:)
Kalahari- super, ze dotarlas! No teraz chyba juz wszystkie sie zameldowalyscie...
No nie...Nie ma jeszcze Fili-czy ktoras z was ma z nia kontakt?- bo do niej jednej nie wyslalam zadnej informacji...:(
Wiec jesli moge prosic to niech ktoras da jej jakos znac gdzie teraz jestesmy.
Buziaki! KasiaO
http://pozytywna.pl/media/photos/2015/01/3572178.gif
Bozenko, Ewuniu- zaprosilam was do znajomych- jesli przyjmiecie zaproszenie to bedziecie mogly ogladac zdjecia z albumow prywatnych i wysylac prywatne wiadomosci...
I wy rowniez w profilach innych forumowiczek mozecie proponowac poznakomienie sie...:mdr: