Mi tu chłop ślę sms-y, że Anoolka miała urodziny, a tu my takie ślepe komendy.
Wszystkiego najlepszego ! Zdrowia ! Pociechy z Dzieciunka !
Wersja do druku
Mi tu chłop ślę sms-y, że Anoolka miała urodziny, a tu my takie ślepe komendy.
Wszystkiego najlepszego ! Zdrowia ! Pociechy z Dzieciunka !
Guzik prawda ma 19 wrzesnia
To nie wiem, co ten mój chłop z Anoolką kombinuje. W robocie jestem i takiego sms-a dostałam.
Już wiem, chłop to stary leśny dziadek, ślepawy i głupawy. To KOLEŻANKA Anoolki miała urodziny, a ten wszystko pomącił. To jest tak, jak chłop po pijaku internetem się bawi
W koncy zyczenia to mozna codziennie przyjmowac a prezenty to i dwa razy dziennie :D
Yoanka nie wyzywaj na slubnego i tak bystrzak ze powiadomił .
Optus oj fajne te jeziora , jeny jak ja je lubię to jest dla mnie najpiekniejsza woda .
Dzien durnowaty bo w południe całkiem fajnie było a spedziłam je w chacie bo nastraszyli deszczem ktory pojawił sie po 16 tej.
Bonusiu oj szkoda takich sliwek ,moze naprawde zagotowane z cukrem bedą wykorzystane .Ja to na biegunki stosuje coca colę rewelacyjnie działa.
A co to Anusia zaniemogła.. się nie odezwała?
Chyba nic złego się nie dzieje?
No gości to raczej nie masz w tych obostrzeniach?
Optusiu piękne masz miejsca na spacery.. bardzo urokliwe!
Maniu będę pamiętać o coca coli..lepiej żeby już nie była potrzebna!
U nas od rana padał deszcz i do tej pory popaduje sobie lekko.
Śliwa - to kruche drewno, a owoce ciężkie, to i pękł konar.
Ale na pewno do ciasta owoce się będą nadawały.
U mnie nudnawy dzień, co chwila kropiło, na bujaku w śpiworze książkę czytałam...
Wczorajsze fotki z ogrodu
Załącznik 47392
Załącznik 47393
No zazieleniło się na topiku dla odchudzaczek...
Taka jedna miała pyszczyć ale coś cicho siedzi!
Widzisz Mania, podlizywałam się do Nikiforka i zachorowałam :p miałam dzień przerwy w pisaniu
Jednak dobra z Ciebie paskuda skoro już poszło. Ale M taki jakiś cieniutki.. ze tylko pozazdrościć!
Nie blokady na dostawy chyba nie ma. Chyba ze strajkujące ciężarówki ale zanim to dopłynie to pewnie i po strajku nawet wspomnienie nie zostanie!
Bonusia, dziś ostatni dzień zimy. Byłam z koleżanką na spacerze, później kupiłyśmy na wynos lunch, bo niestety nie można siedzieć i z talerza jeść Ale były z nami pieski i było super. Nawet obcy piesek przyleciał nasze sunie powąchać. Właścicielka nie mogła go od naszych odgonić. Powiedziałyśmy ze nam takie MESKIE towarzystwo nie przeszkadza. Czyli miałam fajny dzień.
Opty, lubię ten Twój las i jezioro tylko żeby komary się wyprowadziły. Bo te cholery do końca życia będę pamiętać!
Co to to biało różowe? To bez??? Cudne! A i trawsko urokliwe!
Narzeczona???? Jak można nie pamiętać? To o Mani mówimy ze paskuda a dobrze wie kiedy młodsza bliźniaczka się rodziła!
Widzisz, to było po angielsku, widać na tej lekcji na wagary poszedł...
Mylisz sie! Własnie miałam gościa! Taka jedna od psich zabaw chciała zobaczyć jak ja gotuje mlem mlem. No to wszystko kupiłam. Jak miała skuterkiem przyjechać to otworzyłam garaż, wjechała, zamknęłam i nikt nie wiedział (chyba) ze mam gościa. A co, troche polska jestem wiec łamie przepisy bo to nasza zasada! Jak już pojechała to mi sie nie chciało włączać komputera. W końcu mam tytuł topikowego lenia.
Nie wiem czy w sumie to dobre wyjście by zapraszac ludzi w trakcie covida